tiistai 15. maaliskuuta 2016

Kipeet hauggarit ja loppuvetomavea.

Ai vitsit kun onkin haukkarit kipeinä eilisestä treenistä!! Ei oo yleensä hauberit olleet treenistä juurikaan minällään. Ja taas on ;D

Tänäpä tuli Lucan jalkkistreenien takia vähän kiirus salilla..Ehtoolla jatkoin treeniä vielä vähän kotonakin;

-Mave (loppuvetoa polvien alapuolelta) 2x(?) 70kg, 3x5 90kg ja 3x3 110kg
-Alataljassa reversetyyppistä harjoitusta 4x12 15kg ja 2x12 20kg
-Ojentajat taljassa 4x12 20,25,40 ja 45kg ja 1x(?) pudotussarja

-Vatsat pallolla 3x25
-Punnerrukset 3x10
^^superina
-Ransk.punnerrus istuen lattialla n.18kg 4x12
-Kapeeta "vinopenaa" 4x12 18kg

"vinopena" siksi, kun tein sen tossa meen mekaanisessa nojatuolissa :D Ei nyt ihan sama asia, mut kyl sillä tuntumaa sai.

Poikkesin tänäpä myös Kirkalla ja myöhemmin vielä Sanna.H poikkes meillä pitkästä aikaa <3

Kirjotinko muuten tänne blogiin jo, että tilaukseen lähti nyt uus objektiivi tohon kameraan.. Ihan "perus"putki, joka oli edullinenkin tämmöselle opiskelijalle. Siittä asiaa lisää kunhan saapuu :) Latasin myös Photoshopin kokeiluversion tietokoneelle ja vähän väliä sillä koittanut jotai vanhoja kuvia muokkailla...Jos se alkais skulaamaan niin, et sais mm. tulevista kisakuvista sellasia ihan vaikka oikein hienojakin otoksia, ni vois siihen Photoshopin kokoversioonkin sijoittaa...Noh, katostaan, katsotaan..Mun hermot ei tunnetusti vaan kestä tollasta näpertämistä.
Huomenna taas salille ja jalkoja pitäis pumpata....treenipäivitystä siis tulossa! Ja hei, muistaakahan että mua voi seurata nykyään melkein mis vaan!; Instagramissa piia_sankari, Facesta löytyy VihaisenPekonin sivut ja youtubestakain se kanava nykyään löytyy ihan kun nimellä hakee. Y.tubessa ja facen blogisivuilla ollut vähän hiljaiseloa, mut nyt kun alkaa uudet kunnon treenit ni alkaa nekin taas päivittyä, eli ei kun seuraamaan ;)

Tää moppitukka menee nyt suihkuun ja sänkyyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti