sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Yhteenvetoa vuoden 2015 kisoista. (piiiiiiitkä kirjoitus...)


Tässä flunssassa kun oon nyt ollut ja seinätkin alkaa jo kaatumaan niskaan..Plaah. Noh, eilisilta meni selatessa youtubea ja voimamieskisoja. Kun alkoi mielekkäimmät pätkät loppua, ni aloin sitten tietokoneen uumenista katteleen vielä videoita ja kuvia kisoista sekä treeneistä, omia ja muiden. Pian rupesin kattomaan telkkua.

Noh, tänään jatkoin  ja oon aikalailla kaikki kisavideot/-kuvat kahlannut läpi. On myös sormet syhynnyt kirjoittaa jotain tänne blogiin, niin siitäpä tää idea sitten lähti! Eli yhteenveto voimamieskisoista. Niin omista, kun noista missä toi isoveljeni Petteri on kisannut. Katotaan tuleeko tää tänäpä edes valmiiksi...:D No, kello on vasta 17.40 niin aikaahan on ;) laitan myös linkkejä tehtyihin kisapostauksiin. Koska ilmeisimmin tää blogger kusee taas eikä muuta fontin väriä linkeissä, niin kirjoitan kaikki linkit CAPSLOCKILLA.

Aattelin nyt toteuttaa tän koosteen viimevuoden kisoista. Ja kuten jo otsikossa mainitsin, niin tästä tulee aika pitkä postaus, mikäli menee vielä kurkkaamaan liitelinkit, joissa on tarkemmat jutut ja sepustukset kisoista. Aloitetaan Power Teamin Winter challenge 2015-kisoista, joissa olin kannustus joukoissa. Näistä kisoista en näköjään ookkaan tehnyt minkäännäköistä kisakirjoitusta, mut laitetaan tähän nyt sitten muutamia kuvia  ja "tarkempaa" infoa kun noista muista. Näistä kisoista tosin jo vuosi kulunut, joten aika hämärässä muistissa on tulokset ym..

Ekana lajina kuitenkin tukkipunnerrus LMS.


Toisena lajina oli merimieskävely. Matkaa 2x15m ja painoa 310kiloa, jos nyt ihan oikein näin lyhyellä matikalla laskin...


Kolmantena lajina maastaveto LMS.

Maven jälkeen muuttui varmaankin kilapilijajärjestys pisteiden mukaan. Neljäntenä lajina oli farmarikävely. 120kg/käsi ja matkaa 2x20m.


Viides ja toiseks viiminen laji oli lastaus. 110 ja 130kg säkit. Säkki kantoon, 20m hölkkä ja riman yli ja sit uusiks isomman säkin kanssa.


Säkinkannosta ja atlaskivistä mul on tosi huonoja kuvia... Atlaskivistä en tähän kuvia/kuvaa laita ollenkaan... Prkl. Ei päässyt aitiopaikalle kuvaamaan tuolloin.

Tähän sitten viel koko poppoo tuomareita ja toimitsijoita myöden;

Yksi kilpailija oli jo lähtenyt, jos en ihan väärin muista, niin taisi loukata selkänsä/kylkensä maastavedossa :/Kisakausi alkoi siis viimevuonna noilla kisoilla. Seuraavat kisat olivat Turussa. Sieltä mulla ei oo kuvia kun pari hassua puhelimella otettua ja nekin helvetin kaukaa ylimmältä penkkiriviltä.  Youtubessa on kuitenkin video kyseisistä kisoista. Katsoin mm. sen eilen. Video _ei ole_ mun kuvaamani.

Turun vahvinmies-kisat ovat myös tänävuonna. 26.3 klo 13 Kupittaan urheiluhallissa. Sinne olis tarkoitus mennä taas tsiguleerailemaan.

Kolmannet kisat olivat Porin vahvin-kisat, jotka olivat huhtikuussa. Sää ei ollut kovin kummoinen, mut kivaa oli silti ja kisat meni ihan kivasti. Ja tiedoksi kaikille lukijoille, että samaiset kisat on myös tänävuonna 24.4 klo 13. Osoite Itäkeskuksenkaari 6, Prisman parkkipaikka. Ja kaikkihan tulee sinne sitten mylvimään ja kannustamaan!! 

Noi kisat meni vähän huonossa säässä kisailijoita aatellen...Vettä tuli hiukan ja märkä asfaltti nyt ei oo kovin hyvä alusta kisata. Tästä syystä ei ollut atlaskiviä ja muistaakseni renkaankääntökin vaihtui merimieskävelyyn. Laitetaan tähän nyt pari kuvaa alle, vaikka kuvien jälkeisessä linkissä niitä on myöskin.

 PORIN XI VAHVINMIES 2015-KISAPOSTAUS.

Noi kuvat on aika huonoja. Olin siis yleisössä siinä missä muutkin, joten lähelle en päässyt. Tänävuonna luultavasti pääsen kuvailemaan ihan tuonne paalupaikalle! Kisoista tarkemmin ylläolevassa linkissä.

4.kisat oli Kuikan vahvin-kisat. Ne olikin tuolla Jyväskylän liki, mut musta noi roadtripit on ihan kivoja, joten matka ei tuntunut mitenkään pahalta. Ja kun ei itse kisannutkaan, niin ei haittaa vaikka paikat vähän puutuikin. Porin päästä oli kisaamassa Petteri, Jiri, Mikko ja Ville. Mun, maman, Nean ja Eemelin lisäksi karjujajoukoissa oli Pessi, joka matkusti Petterin kyydissä. Kisat oli Kuikan lavalla. Vieläkin vähän ihmettelen, että miksi siellä, eikä viereisellä parkkiksella. Ihan siis kisaajia ajatellen, olis maasto ollut parempi. Toi lavan edusta oli sellasta soran tyyppistä ja esim. merkkari ja farkut tehtiin ala/ylämäkeen. Outoa...No mutta, pari kuvaa niistä ja linkki tekemääni kisapostaukseen!
LINKKI KUIKANVAHVIN-POSTAUKSEEN

5. Kisat olikin sitten Power Teamilla ja ne olivat -90kg ja -105kg  Wahvin Woimamies cupin osakilpailut. Näistä kisoista kuvat on vähän jo parempia, kun toimin "kisakuvaajana". Näistä kisoista (kuten monista muistakin) mulla on kuvia ihan saaaaatanan paljon, joten muutamia tähä heitän, mutta postauksessa jonka linkkaan kuvien jälkeen, löytyy rutkasti enemmän!  Nää oli kivat kisat; ilma suosi ja kisaajia oli paljon! Vaikka päivä venyi vähän pitkäksi, niin mä nautein kuvaajana/katsojana ainakin alusta loppuun saakka ( niinkun muissakin kisoissa). Onneksi vastaavanlaiset on tänäkin vuonna!!

LINKKI POWERTEAMIN CUP-KISOIHIN


Ja heti seuraavana viikonloppuna olikin sitten Meri-Porin vahvin kisat Pihlavassa. Siellä oli samaisen cup-osakilpailun lisäksi  myös miesten amatöörisarja sekä naisten sarja. Tämäkin päivä venyi vähän, mutta sää suosi silloinkin ja hauskaa oli! Nää oli viimevuonna mun ekat kisat. Alle pari kuvaa ja linkki myös tehtyyn kisapostaukseen jossa lisää kuvia.


 
LINKKI MERI-PORINVAHVIN-KISOIHIN

Pihlavan kisat oli jo neljättä kertaa ja taas tänävuonna!

7. Kisat olivat Etelä-Karjalan vahvin-kisat. Naisten ja miesten sarja. Sinne lähdettiin Peppen kanssa ajelemaan ja olihan siellä tuttujakin; Jiri oli kisaamassa miesten sarjassa ja muu perhe sitten yleisössä. Näistä kisoista tykkäsin! Yleisö oli tosi hyvin mukana ja kannustuksia tuli tasaisesti kaikille kilpailijoille. Lajit olivat sellaisia mun kohdallani, että olin niitä vain treenannut, en kertaakaan vielä kisannut. Kisat meni hyvin renkaankääntöä lukuunottamatta. Pari kuvaa taas ja linkki kyseiseen kisapostaukseen!


Noi kisat oli kyllä mahtavat! Ensimmäiseksi tulin, kun myöhemmin "selvisi", että kannoin säkkiä 120m enkä 100m. No, oli niin tai näin niin mahtava fiilis oli tuolla.

LINKKI ETELÄ-KARJALAN KISA-POSTAUKSEEN

8.kisat oli Sauvossa. Tapper's Inn:n vahvin. Tänne lähdin vain kuvailemaan ja huutamaan Nean kanssa, Kun Petteri ja Juha kisasi. Nää oli myös mukavat kisat ja oli kiva ilma. Tänävuonna on myös naisten sarja, muuta toiset kisat on samana päivänä...Katsotaan nyt likempänä vielä, että mikä tilanne osallistujalistoissa on! Tänävuonna nää samaiset kisat on 30.7 klo 12, Sauvossa Tapper's Inn-kuppilan vieressä. Pari kuvaa sekä linkki alempana viimevuoden kisoista.

Petteri voitti nää kisat. Tai no, eka se oli kolmas. Sit tarkistettiin pisteet ja se olikin toinen. Noh, vielä myöhemmin päivien päästä selvis että olikin ykkönen. Meillä on selvästi joku kirous näiden pisteiden kanssa ;D

LINKKI TAPPERS'ININ VAHVINKISA-POSTAUKSEEN

9.kisat olikin Urjalassa ja sinne lähdin Peppen kanssa kannustamaan. Petteri meni äitin ja Nean kanssa maman asuntoautolla. Kisat oli kivat ja sielläkin oli kiva sää! Kisat meni ohikin tosi nopsaan ja kun ne oli tossa suht likikin, niin ei ollut edes myöhä, kun tultiin kotiin. Urjalan kisat on myös tänävuonna ja siellä mahdollisesti myös naistensarja!! Hope so :)


Urjalan kisoissa pääsin onneksi myös suht. hyvin kuvailemaan.


LINKKI URJALANVAHVIN-KISAPOSTAUKSEEN

Pari kisaa vielä jäljellä....

Seuraavaks sitten Merikarvian vahvin kisat! Niissäkin toimin "virallisena kisakuvaajana", joten kuvissa on kohtalaisen hyvä kuvakulma. Valokuvaajan vikaa mussa ei kyllä muuten ole...

Merikarvian kisoissa oli ns. yleinen miesten sarja.


Myös tänävuonna on kisat Merikarvialla, mutta sen tarkempaa infoa niistä ei vielä ole tullut. Siittä lisää siis tuonnempana!

LINKKI MERIKARVIAN VAHVIN-KISAPOSTAUKSEEN

Sitten vielä omat ja muutenkin vuoden viimeiset kisat joissa mä oon jotenkin ollut osallisena. Tai no, on noita voimannostokisoja, mutta oon muutenkin niin tampio niiden juttujen kanssa, etten liitä nyt niitä tähän juttuun. Keskitytään nyt vaan voimaimiestouhuihin ;)

Pieksämäen vahvin kisat. Peppen ja maman kanssa lähettiin aikasin aamulla matkaan. Matka oli todella pitkä ja sen huomas kyllä ekassa lajissa..Jalat oli makaronia. Osin varmaan myös jännitti, kuten aina ekassa lajissa. Mukavaa oli ja kisat sujui lutvikkaasti :) Kotiin ei myöskään tarvinnut tyhjinkäsin lähteä, vaan näistä skaboista isrtosi toinen sija yhden pisteen erolla ykköspaikkaan. Renkaankääntö meni taas vituillensa....As always.


Noista kisoista (kuten Etelä-Karjalankaan....) ei oo hirveesti kuvia, koska Peppe toimi kameramiehenä ;) No mutta enivei. Mukavat kisat oli nämäkin ja tänävuonna luultavasti matka käy uudestaan tuonne suunnille.

PIEKSÄMÄEN VAHVIN-KISAPOSTAUS

Huh...olipa teksitä ja kuvia...Kello on tosiaan nyt ihan kohta 23, että tovi siinä meni. Mietin kyllä, et olisin tarkempaa selostanut lajit ja osallistujat ja sijoitukset, mutta noiden linkkien takaa löytyy tosiaan kunnon kisapostaukset. Joten ei kun lukemaan vaan ;) Ton lisäks oltiin vielä toisenkin kerran Merikarvialla, kun siellä oli Maailma vahvin mies-kisat. Näitä SCL-kisoja, joita telkkarissakin näkee. Tänävuonna suomi on niissä taas mukana, mutta paikkana on Vaasa. Mietinnässä on, että lähetäänkö ajeleen sinne....

Tänävuonna tietenkin tulee kisapostauksia siihen tahtiin, kun kisojakin. Itselläkin on nyt ainakin tuplasti sen verran kisoja, kun viimevuonna. Katsoo nyt, miten kunto kestää. Tätä varten nyt kuitenkin on reenattu! Mave, tukki ja renkaankääntö kun vielä alkais kulkemaan ni olis ihan jeba. Mä niin odotan et tää käpälä paranee ja räkätauti menis ohi.

Ensviikonloppuna onkin sitten oikeen kisaweekend Power Teamilla. Lauantaina on Voimannostokisat ja sunnuntaina voimamieskisat, joissa kisaan itsekin. Kuten oon ennenkin sanonut, niin kovat kisat tulee...Nyt vaan kun senkin suhteen pääsis eroon tästä taudista!! Nyt kuitenkin pikkuhiljaa unille...Aamulla tsekataan vielä vointi, että jäänkö kotiin vai kykenenkö kouluun.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti