tiistai 2. helmikuuta 2016

Uusia kamppeita, kokkailuja sekä kevyttä reeniä.


Eilinen oli vähän erilainen päivä. Koulusta kotiin ja ehtoopäivällä menin Santun luo. Käytiin kaupassa ja kokattiin!! Kotona olin vasta 11 jälkeen..Mut hauskaa oli.

Eilen mua muisti myös postipate..
Polviämppärit. Isot kiitokset taas Sportheavylle nopeesta toimituksesta!!
Polvilämppärit ei vielä päässeet kunnon testiin, mut huomenna kun aattelin reenata jalat tai viimeistään seuraavassa lajireenissä. Olis syytä olla hyvät, hintaa oli....Ainakin mun mielestäni .

Tänäpä koulussa mä jatkoin mun koppini tekemistä. Vanhan hommani purin keskeneräisenä pois eilen...Oli se niin kaamea, että ei kiinnostanut edes tehdä loppuun... No, toisaalta hyvä niin.

Mun tarvis kirjoittaa ruokapvkirjaa ja voin kertoa, et on ehkä maailman huonoin hetki siihen :D Ei muuten, et eipä oikein maistu. Eilen söin...ööö... ehkä sämpylän, kaks lihapullaa ja palan porkkanakakkua. Tänään panini, 1,5munan munakas, ullapakarin kaurasämpylän ja banaanin. Niin ja palkkarin. Ei vaan niinkun maita...Ja pian varmaan maittaa taas senkin edestä. On tää ihmismieli/-kroppa kummallinen. No, pian alkaa syömisessä ihan uudet tuulet!! Siittä sitten lisää tuonnempana ;)

Jotenkin tuntuu muutoinkin olevan vähän sellanen blaah-fiilis. En oikein tiedä edes, että miksi. Ihan sellanen erakoitumisfiilis. Hmm....

Postipate muisti mua tänäänkin. Ja jos luulette, et odotin innolla noita polvilämppäreitä....
Tittidiiiiiii!!
Tota mä vasta odotinkin!! Aika hieno juttu, et se tuli tänään kun menin salille ekaa kertaa ( lauantaisen venyttelyn lisäksi) ton selkä-episodin jälkeen. Oli toi sitten HYVÄ. Ehkä yks parhaimmista hankinnoista. Suosittelen!!

Salilla tein kevyesti selkää;

-Reverse 4x8 15kg
-Alataljaa 4x8 40-50kg
-Kulmasoutu 4x8 20kg
-Jalan ojennuksia ristitaljassa reverse-tyyppisesti 4x (8x15kg + 8x20kg)
-Vatsarutistuksia ylätaljassa 3x15 35 -40kg
-Hauiskääntö mutkatangolla 4x8 18-23kg
-Hauiskääntö käsipainoilla 3x8 10kg ja pudotussarja 8x10kg, 8x7,5kg ja 8x5kg
-Jalkojen nostoa 2x15
-Voimapyörällä 2x8 (ei loppuun asti vedettynä)Tohon vyöhön rakastuin kyllä ja kunnolla. Eikä pingahtanut auki kertaakaan. Ajaa siis asiansa myös tämmösellä pullalla! Ja nyt mulla on myös viikonlopusta aikamoinen turvotuskin päällänsä. Mut kummiskin. Lav it <3

Salin jälkeen käväsin kaupassa ja sit poikkesin Kyliksessä ja tilasipa Petterikin ton vyön.

Niijajuu! Kirurgi soitti mulle tänään. Jossain kohtaa tulee kutsu leikkaukseen. Tosta kämmenestä poistetaan toi patti _vihdoinkin_. Yks vitutuksenaihe vähemmän.

Vielä kun tulis toi selkä ja pääsiäisenä mennyt selkä-niska-hartia-rinta-vamma kuntoon niin avot! Niin joo, tässä kuussa on se ultrakin tosta edellämainitusta.

Nyt mä meen pesaseen hampulit ja painun sänkyyn!

2 kommenttia:

  1. Kiitos vielä (tie kui mont kertaa tänki sanonu, mut en voi tarpeeks kiitellä), oli kivaa ja ruuat hyviä ja maittavia! Tervetuloo vaa uusiks, heh! Ja katos katos joko vihdoi ja viimei ne poistaa sen patin, ei siinäkää menny ku TOVI! ��
    T. Munakoiso

    VastaaPoista