perjantai 26. helmikuuta 2016

Tikkien poistoa, yökyläilyä ja jännitystä.

Tänäpä pääsin oikeen kouluun! Jo oli aikakin perkele...Tosin päivä oli kyllä lyhyt, kun oltiinkin toi aihealue käyty jo joulukuussa, mut kummiski. Koulun jälkeen poikkesin mamalla Pihlavassa ja sitten siinä samalla reissulla Pubissa kahvilla.
Ennen koulua kävin terkkarilla poistattamassa tikit kädestä. Haava on kuulemma siisti :) Lankkojen reijät tarvi kuitenkin antaa mennä tää päivä rauhassa umpeen, ni tulehdusriski pienenee. Tai jotain sinnepäin..

Kotiin ku tulin, ni heittäydyin hetkeks sohvalle ja sit tulikin meen yövieras Eevi :)Tää päivä menikin siis kotosalla loppuehtoo. Huomenna vien Eevin kuitenkin jo aamupäivällä kotiin ja suuntaan Power Teamille katsomaan kansainvälisiä IPF:n voimannostokisoja!! Mä oon koko tän päivän ollut ihan fiilareissa niistä!! Jesjes :)

Eilen kävi hierojakin pitkästä aikaa! Nyt ei ollut paikat päässyt mihinkään ylijumiinkaan, kun on tässä parin viikon aikana tullut sen verran vähän treenattua..

Edellisiltana ( vai olikohan sitä edellisenä..) koitin myöskin höyryhengitystä. Taisin heittää pari eukaliptus-karkkia liikaa :D
Huomenna, kun todennäkösesti on aikanen herätys, niin toivon et pääsisin huomenna myöskin hyvissä ajoin nukkumaan...On kummiskin ne omat kisat sunnuntaina. Otsassa n vielä jotenkin sellanen....Ei se oikein pelkkää painettakaan oo..Vähän ku kiristäis tai sillai? No enivei, kisaamaan lähden ja parhaani teen. Maastaveto saattaa olla aika raju, jos päähän tulee ylimääräistä painetta...Toivottavasti ei!

Omia kisoja en tänään oo ehtinyt sen enempää jännäämään, kun oon huomisista IPF:n kisoista niin täpinöissä...Ennätyksiä on luvassa, se on varma ;) Tarviikin muuten laittaa kamera latinkiin!!

Tuli muuten Instagramissa niin hyvä kuva vastaan, et oli pakko Repostata se;
Radziiiiii <3
Mutta, näihin kuviin ja tunnelmiin......Seuraavat postaukset tuleekin oleen aika kisakeskeisiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti