lauantai 20. helmikuuta 2016

Ruakaa sekä pientä koettelua...

Piti jo itseasiassa edellispäivänä päivittää tää blogi kun olin jalkatreenillä, mut se sit vaan jäi. Plaah.

No, jalkareeni oli vaan kahenliikkeen reeni, mut puri aika hyvin...Huhhuh. Ekaks pientä venyttelyä ja sitten;

-Hackkyykkyä 2x(12-15)pelkällä kelkalla, ja siittä 8:n sarjoja niin et olikohan lisäpainoa viimisissä 40kiloa.
-Yhdenjalan prässi 3x8 25kg(+plus kelkka n.85kg)
-Kahden jalan prässi. Aloituspaino oli siinä 200kg tuntumilla ja siittä nousin 375kiloon asti josta lähin kahden toiston pudotussarjoilla alas. Huhhuh....Meinaan tutisi. En oo aikoihin ottanut kahdenjalan prässiä. Huomas kyllä..Nyt on meinaan kankut kipeät, _vieläkin_.

Salin jälkeen menin  postin kautta kotiin. Noh, mitäs siellä postissa tälläkertaa oli?Nämä siis ne, jotka viime lauantan tilasin ihan kauheella aleprossalla! Tulikin mieleen, et olikohan se kuitenkin keskiviikko kun olin salilla, eikä torstai...Tais olla. No, enivei. Pakko kyllä hehkuttaa näitä Supermass:n tuotteita. En oo törmännyt näin hyviin palkkareihin kyllä ennempää. Maut tietty makuasioita, mut jotenkin nää tuntuu toimivan muutenkin. Tähän sopis taas tää "kahta en vaihda, toinen on Supermass:n tuottteet". Prezonesta mullahan oli aikasempaa sitä stimulant free-versiota, mutta päätin nyt kuitenkin tätä original-prezonea koittaa. Tuntuu näiä tykytyksiä sen verran taas olevan muutenkin, että vitunko väliä sitten jos pari lisälyöntiä tulee tähän päälle. PRkl sekin vielä.


Mites ruokavalio on sopinut? Pakko sanoa, et ihan todella hyvin!! Ei moitittavaa kyllä. Aamupalat on ihan  kauheita sen suhteen, kun en oo aikoihin syönyt niin okse meinaa tulla siitä määrästä...Tosin sekin tekee, kun tälläviikolla on reenailut ollut pelkän ton yhen jalkareenin varassa, niin ei tuu niin kulutettuakaan. Ja siis ton arpikudoksenpoiston jäljiltä en oo salille mennyt ton jalkareenin lisäks. No, jottei siinä olis vielä kaikki, niin nyt pukkas ihan jäätävän lenssun...Onneks (ainakin toistaseks) on kuumeelta vältytty ja toivottavasti vältyn kokonaan. Kisat on tosiaan ensviikon sunnuntaina ja möä en sieltä pois jää. Perkele! Kisat tuskin kovin hyvin sujuu meikäläiseltä tän lenssun ja reenamattomuuden jäljiltä, mut ihan sama. Sinne mennään ellei oo jalka poikki tai pää kainalossa melkeimpä!
Eilinen meni kyllä ns. vajailla kaloreilla, kun ei vaan yksinkertaisesti saanut syötyä. Kuitenkaan en syönyt mitään ruokavalion ohi, mut en niin paljon syönyt kun olis pitänyt, johtuen ihan täysin tästä paskalenssusta. Tänään varmaan vielä samajuttu.
  Hyvin muuten on huomannut nyt, että kun on toi ruokvalio, jonka on ulkopuolinen taho tehnyt, niin ei tuu pistettyä suuhun kyllä MITÄÄN ylimääräistä. Ennen jos tein esim. Lucalle leipää, niin juustosiivuja meni aina yksi tai useampi omaankin suuhun. Vaan eipä oo mennyt nyt, eikä edes meinannut. On tää ihmeellistä aivopesua. TAi no, sillain hyvällä tavalla!

Eilen tuli otettua myöskin tosta keskikropasta vähän mittoja, katotaan niitä sitten kun on alkanut paino putoamaan tästä ruhosta. Alkuviikosta olis tarkoitus hypätä vaakaan, et onko jotain tapahtunut. Harmittaa vaan ihan vietävästi, kun tää lenssu iski heti kättelyssä kun toi uus safkaohjelma alkoi :(  Ärsyttää....Ja paljon.

Tosiaan, lenssu alkoi edellispäivänä. Sellasella kurkun karheudella...Eilen se sitten alko ihan kunnolla; päänsärkyä, voimattomuutta ja nuhaa sekä vähän yskääkin. Koko päivä meni makoillessa. Suitsin 4.kausi tuli katottua loppuun ja pakko sanoa, et oli ehkä paras kausi. Ehkä..Illalla katoin vielä The Notebookin. Oli todella hyvä leffa. Yleensä en tollasista "hömppä"elokuvista niin välitä, mut toi iski kyllä meikäläiseen.

Tänäpä aamu alkoi ihan järkyllä päänsäryllä ja ajatuksella "mä pelkään että mä kuolen, tai etten kuolekaan". No ei kait ihan, mut melkee. Nyt onneks burana jo vaikuttanut hiukan ni jaksaa muutakin ku maata. Eilen kyllä makasin koko päivän buranasta huolimatta..

Mites händy jakselee? No, ihan hyvin. Tiistaina illalla se särki aika paljon kun puudutus lakkas ja vielä keskiviikkonakin jonkun verran. Nyt se särkee vaan ns. ääriliikkeissä. Eiköhän siitä hyvä tuu. Toivon vaan tosiaan, ettei repee auki kisoissa...Vitsit kun olis sen verran ollut järkee päässä, et se oikeesti kestää näin kauan parantua, ni olisin menny operoitavaks vasta kisojen jälkeen..Noh, myöhästä pierasta kun on paskat jo housuissa, vai miten se meni..Kohtalaisen vittumaisessa kohdassakin vielä toi vekki. Nooooooooh......


Kyllä on taas pistänyt miettiin nää kaikki sairastelut ym. Siis ihan kyllä urakalla ärsyttää...Eka alkoi tyktykset ja välistälyönnit, sitten  meni toi "käsi" (rinta-lapa-niska-hartia). Viimeks meni selkä (onneks parantu nopeasti!!!). Sitten toi arpikudoksen poisto ja nyt tää lenssu. Ja mitä kaikkea muuta on tossa välissä ollu...Huoh Ei oo helppoo ei. Siltikin koitan miettiä niin, et oon päässy tosi "iiseillä" vaivoilla, vaikkei esim toi pääsiäisenä tullut "käsi"vamma siltä tunnu. Edelleen ojentajatreenistä vetää niska täysin lukkoon pariksi päiväksi ja rinnan puolelta solisluu(?) ja rintalihas(?) tukkoilee, särkee ja naksuu ihan arkielämän hommissa. Onneks treenaamaan pystyy!! Sanoinko muuten jo siitä kun toi vihdoin ja viimein ultrattiin? Tosiaan..Ultrattiin sitten ihan oikein olkanivel. Vittu sentään. Päätin palata asiaan mikäli toi käsi menee uudestaan paskaksi. Nyt en jaksa vääntää enää, jos on noin vitun vaikeaa ymmärtää. -Mutta like i said, niin onneks pystyy treenaamaan :) Se on nyt pääasia, kun on tänävuonna noita kisojakin nyt jo jokunen!

Kauhee polte kirjotella jotain vielä, mut ei vaan tunnu tän enempää olevan asiaa :D

Nyt mä koitan keksiä jotain tekemistä, muutakin kun istua tai maata. Vaikka tuskin oikeen mitää jaksaa kuitenkaan tässä olotilassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti