sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Mavea, tukkia ja PowerTeam-juttuja.

Tänäpä olikin sitten SE päivä, kun päätin kokeilla vähän, että mitä toi paskaselkä nyt sitten kestää.. Tukkia ja maastaveto oli mielessä ja niitä mä teinkin! Molemmat kulki yllättävän hyvin, eikä selkä ollut moksiskaan. Helvetin hyvä juttu ja jäi ihan ok fiiliskin. Tukilla tein toistoja 45kg-60kg. Tukkiakin vaohdoin kesken kaiken, on ihan hyvä opetella käyttämään sitä "keskikokoista". Jos vaikka vaihingossa ne lukematkin alkais nousta...Hope so!

Mavessa alotin varovasti....60kilolla pari pidempää sarjaa nopeita vetoa ja siittä sitten syklittäin ylöspäin...viimiset 5 toistoa tuli 140kilolla ja selkä ei ollut moksiskaan! Tietty nyt sellanen puristamisen tunne mikä tossa mavessa nyt aina tulee. Mut hyvä tuntuma jäi. 150:kilon nosto jäi hautumaan...Sekin on ylös jo revitty siis kyllä.

Eilen salilla tein pysty-/vauhtipunnerrusta.60kg.
Aika kevyeltä toi 60kiloa tuntui, tietty en sitä tehnyt militaryna (=ilman jalkojen apua). Mut enivei. Tukkia varten lähinnä tota allemenoa harjoittelen, kun tuntuu nää olkapäät hylkivän voiman vastaanottoa :D Samaten ojentajat....Prkl. Ehkä joskus vielä.Tukissa mua kyllä pelottaa helvetisti tehdä tää allemeno. En tie miksi, mut pelottaa vaan.

Punnertamisen jälkeen tein;
-Vipareita alataljassa 4x8 10kg
-Takaolkapäät 4x8 45kg ristitaljassa
-Vinopenaa kapealla 40kg-->65kg
-Vatsarutistukset ylätaljassa 5x15 35-40kg


Tänäpä ennen reeniä poikkesin Powerilla jo aikasempaakin, kun olik yhdistyksen kokous. En oo ennen siellä ollut ja tarkistinkin asian vähän viisaammalta taholta, että onko siellä kokouksessa tämmöselle peruspulliaiselle mitään. Kuulemma on ja olikin! Oli tosi kiinnostava tuokio. Puhuttiin paljon salin jutuista, niin menneistä kun tulevistakin. Tänävuonna ohjelmistossa mm;

HELMIKUU; IPF voimannostokisat, Power Teamin winter challenge 2016-kisat
MAALISKUU; Power Teamin omat voimannostokisat
TOUKOKUU; FPO penkki+veto
KESÄKUU; Power Team kesäolympialaiset
ELOKUU; Vahvamies-finaali (Mevon kanssa)
SYYSKUU; FPO voimannostokisat
LOKAKUU; IPF-voimannostokisat
MARRASKUU; Power teamin voimannostokisat
Ja listaan saattaa tulla vielä lisäänkin. Ei kauheen huonolta näytä? No ei todellakaan!!
Ite oon osallistumassa siis noihin winter challenge-kisoihin ja ne olis nyt sitten 28.2 Power Teamilla.  Tässä vähän lisäinfoa kyseisistä kisoista;
Odotan niin innolla noita Powerin kisoja, niistä tulee kyllä kovat. Sellasia nimiä on listassa, et oksat pois. Tämmösiä näiden kisojen kuuluis aina olla.

Tällähetkellä oon ilmoittautuneena 4kisoihin; Winter challenge, SM-kisat, Askaisten vahvin ja  Hämeen vahvin.  Ja toivottavasti lisää tulee :)

Jatketaan tuolta alkupäästä. Reenien jälkeen tulin kotiin. Vähän lauleskelin j ja sitten suihkuun. Tuli reenissä pitkästä aikaa kunnon hiki! Nopeusvedot mavessa saa ihmeitä aikaan ;) Olin myös jotenkin poikki, etten vaan yksinkertaisesti jaksanut mennä heti suihkuun! Joskus näinkin..

Suihkun jälkeen poikkesin vielä Kirkalla iltasumpilla.
Tääl meillä on kyllä nyt niin hiljaista. Luca meni Kellahdelle yöksi. Noh, aamulla hiljaisuus on menneen talven lumia, kun Eevi tulee hoitoon muutamaksi tunniksi <3 Onkin jo ollut ikävä.

Ps. Sain perjantaina ihan tosi kivan puhelun!!! Siittä lisää tuonnempana...;)
Pss. Mun safkaohjelma-asia edistyy. ruokapvkirja on lähetetty eteenpäin ja nyt vaan siis odotellaan! Ja innolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti