maanantai 8. helmikuuta 2016

Kivireeniä ja odottelua....

Sunnuntaina Eeviskä tuli aamulla meille muutamaksi tunniksi. Oli kiva piristys! Lucaa vähän harmitti kun oli itse Kellahdella eikä kerennyt Eeviä näkemään, mut tossa puhuttiin et otettais Eevi meille yökylään joku viikonloppu.<3

Petteri haki Eemelin kanssa Eevin ja mä suuntasin Ulvilaan Katjan ja Juhiksen vauvelia katsomaan. No, neiti nukkui tyytyväisenä koko ajan. Tuli myös täytenä yllärinä kutsu "Pirkon" kummitädiksi! Kunnialla tietty otin tehtävän vastaan.

Kun kotiuduin niin lähdettiin Kellahdelle kantelemaan puita ja heitteleen vähän hiekkaa pihalle.  Syötiin siinä anopin antimia ja lähettiinkin sitten kotiin.

Kovin olisi tehnyt mieli mennä kokeileen niitä atlaskiviä (tai toistaiseksi sitä yhtä kiveä), mutta en saanut ketään lähtemään mukaan reenailemaan. Ei siinä, mutta noita lajeja on tosi tylsä reenata yksin!No siinä se sunnuntai sitten suurinpiirtein menikin.

Tänäpä heräilin ja aloin vähän jännittämään...Tää liittyy siihen perjantaina saatuun kivaan puheluun..Siittä tuonnempana ;D^  jälkeen poikkesin Sannan luona ja siittä sitten kouluun. Koulupv oli niinkin tärkeä, kuin että latosin laattoja mun koppini lattialle, odottelin pari tuntia ja lähin. Pari sanaa vois taas sanoa, mutta jätämpä sanomatta...Perkele.

Koulun jälkeen kauppaan ja haettiin Luca. Kotona ruokaa ja sitten salia kohti. Reeni oli tänään hyvä!
  Päätin tänäpä sitten sitä atlaskiveä koittaa. Kunnon lämmittelyt ja kevyitä sekä pitkiä sarjoja alataljalla ja ristitaljalla ja kepillä yms.


Atlaskivi liikkui kevyesti ja hyvään tahtiin.  Se 60kiloinen siis....Piakkoin olis tarkotus koittaa sitä 80kiloista kiveä, onhan se siellä sm-kisoissakin. Saattaa olla silti järkevää jättää noi kokeilut nyt kisojen jälkeen, että ei taas tuu mitään vikoja ennen niitä.

Lopuksi vielä reverseä ja vattoja superina..Hyi saatana meinasin oksentaa. Yyh.

Salin jälkeen poikkesin nopsaan Santulla ja sieltä kurvasin vielä Kirkalle ennen kun se lähti yövuoroon. Kotona nopeet löylyt ja nyt voikin hyvillä mielin mennä kohti unten maita....Vähän jopa oikein väsyttää!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti