tiistai 16. helmikuuta 2016

Arpikudoksen poistoa ja uutta safkaohjelmaa!

Tänään viimein koitti se päivä, kun toi kämmen avattiin. Lasinsirua siellä ei nyt ilmeisesti ollut, mutta arpikudosta senkin edestä. Eikä ollut mikään pieni klöntti. Yyh. 

Odotusaulassa aloin jo panikoimaan sitä puudutuspiikkiä.."Kevyt" itku ja kunnon tärinä alkoi heti kun menin makaan siihen pedille ja aloin odottaa sitä helvetin neulaa. Emmä sitä kipua pelkää, vaan se kun tien et se neula menee sinne ihon alle...Hyi saatana.

Operaatio oli kuitenkin aika nopsaa ohi. Pari tikkiä tuli ja ne pistetaan ensviikon perjantaina. Tää tuli mulle pikkasena yllärinä. Mullahan on saatana ne kisat ensviikon sunnuntaina?!?! Ei kovin suositeltavaa kuulemma, mut voivoi..Sinne menen ellei oo pää kainalossa tai jalka poikki. Ni! Laittaa vähän jotain ekstrateippiä ni eiköhän tuo käsi kasassa pysy ;)

H&M.lle tein tossa viimeviikolla vähän tilausta. Mulla on aina sellanen pieni jännitysmomentti, kun itelleni tilailen housuja, et meneekö ne...Tilasin kolmet housut ja ne KAIKKI oli sopivia. Ihmeiden aika ei oo ohi. Allaolevassa kuvassa mun uudet lempparit. <3

Tosta käden operaatiosta huolimatta aattelin mennä huomenna vähän jonkinnäköstä koipitreeniä tekemään. Kyykky varmaan jää tekemättä, mutta onneksi on niitä muitakin vaihtoehtoja! Tai no, etukyykky...Hmm..Noh, katotaan huomenissa. Koulustakin tuli saikkua, mut aattelin aamusella mennä kokeileen nyt vähän...Voi sieltä sitten lähteä jos ei saa tehtyä. Onneks on sentään edes vasen käsi! Tyhmyyttä vai itsepäisyyttä?- Whaevö!

Tänäpä alkoi myöskin elämä uuden ruokavalion kanssa. Ihan ns. perussafkaa. Iltapalaa joudun soveltamaan, koska unohdin ostaa tortillalevyjä. Pohjan virkaa ajoi kahden munan munakas;
"Tortilla", joka ei mennyt kiinni....Huomenna sitten hakeen niitä tortsupohjia!
Noiden lisäks sitten oli aamupalaks puuroa, raejuustoa, banaania ja lesitiiniä. Välipalaksi rahkaa, hetelmä ja pähkinöitä.

Tää päivä on sujujnut safkojen suhteen ihan älyhyvin; Kroppa tajuaa oikeastaan heti kun on on se 3-4h mennyt ni nälkä iskee. Aineenvaihdunta alkoi pelittämään taas hyvin kiitos aamupalan, jonka oon laiminlyönyt täysin..(niinkun omat syömiseni yleensäkin). Ja tässäkin taas voi itseään pitää täytenä idarina; Oon näitä samoja ruokia syönyt ennenkin, mut nyt ne tulee syötyä ihan oikeasti kun joku käskee. Ruokavalion loihtineesta tahosta teen ihan oman kirjoituksen jossakin kohtaa.

Kirurgin jälkeen poikkesin Santulla kahvilla. Sen jälkeen seisoinkin tovin tossa keittiössä ja loihdein noita mun safkoja. Huomenna jos kerkeis ni tekis valmiiksi noita lämpimiä ruokia, ni ei tarvis jokapv seisoa sataavuotta tuolla keittiössä...

Pienet tirsat ja illemmalla poikkesin Sannan tykönä.

Viikonlopusta sen verran, et kivaa oli! Kirkalla tosiaan istuttiin ja siittä käytiin yhdellä Pub Keitaassa. Mä yulin siitä kotiin ja muut meni vielä tonne keskustan suunnille. Olisi ollut mukava viel jatkaa iltaa itsekin vähän pidemmälle. Kiitokset vaan kaikille tytyille <3 Ja tajusin hei, et mul näkyy lihas!! :DTakareisi!!! Jeejee, nää on näitä kivoja huomata ain välillä, että tämmösissäkin rasvoissa jotain näkyy tai erottuu.

Nyt vähän kaffetta, hampaiden pesua ja pikkuhiljaa sänkyä kohti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti