sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Vitt........sinpimpula.

Lenssu alkaa onneksi oleen selätetty ja reenit on nyt alkanut vähän niinkun uudestaan. Ja osaltaan tuntuu, että iha nollista....Hohhoijakkaa kun alkokin ärsyttämään toi voimaton alaselkä. Tuntuu, ettei se kehity suuntaan eikä toiseen. Nyt on tietty ollu joulukiireiden, oksennustaudin ja lenssun takia vähempää reenaamista muutenkin, mutta eipä se siitä johdu.

Tänäpä oli mavereeniä;

-1xpidempi sarja 60kg
-4x5 100kg
-1x110kg, 1x120kg, 1x130kg ja 1x140kg. 150kg kohdalla iski lammas ja alaselkä anto peräksi, joten se veto ei noussut ylös asti. Sekös vituttikin...
-Reverse 2x12 15kg 2x8 35kg
-Selkäkippi 1x12, 1x12 vastusbanderilla, 1x12 10kg kiekolla
-Kyljet 14kg kahvakuulalla 3x15
-Vatsat 6kg kuulalla 3x15
-Vatsarutistukset taljassa 3x15 35kg

Kotona vielä "kippiä" jumppapallolla, vatsapyörää, lankkua, pari lyhyttä sarjaa punnerruksia ja jalkojen nostoa.


Oikeestaan vähän niinkun koko loppupv meni tässä "kevyessä" vitutuksessa joka tuntuu jatkuvan edelleen...Nää on näitä hetkiä, kun....ei vaan jaksas edes ajatella asiaa, mutta kun se vituttaa niin ei sitä saa edes päästä pois. Huoh.

Salin jälkeen käväsin Pihlavassa viemässä yhden arvontapalkinnon ja "kaupanpäällisen" ja poikeksin Pubissa kahvilla. Sieltä kun kotiuduin, niin aloin väsäämään safkaa. Itelle juureksia ja jauhelihaa ja "pojille" kinkkukiusausta, Salaattia tietty kans kylkeen. Tarttui muuten toi pienempi uunivuoka sieltä Tuurista, ei tarvi aina itelle tehä sitä jäätävän kokosta vuoallista safkaa, josta puolet menee aina huonoks.
Safkojen tekemisen jälkeen tein noi aikasemmin mainitut "jumpat" vielä.

Koko joulukuu meni ihan perselleen syömisten suhteen, mutta asian korjaaminen alkoi tänään. Liian vähän oon tänään kyllä syönyt, mutta ehkä se ruoka huomenna taas maistuupi.

Niijoo, huomenna sitten taas kouluunkin. Jippii...

Nyt menen tän ylipositiivisen mieleni kanssa tupakalle ja pikkuhiljaa kohti sänkyä. Jos huomenna sitten paremmalla jalalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti