sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Vanhenemista, selän parantelua ja ilmoittautumista..

Joopa joo...Huomaa kyllä, että kun ei oo treenailemassa käynyt, niin on aika hiljaista täällä bloginkin puolella ollut...Joo siis on mulla muutakin elämää kun treenaaminen, mut on se aika oleellinen osa tätä blogia! Noh, alotetaan vaikka tästä selästä....

Maanantaina tosiaan kävin lääkärissä ja sain sen yhden päivän sairaslomaa...Noh, tiistaina selkä ei todellakaan ollut parempi. Näinollen koitin saada yhteyttä terveyskeskukseen. Tietty kaikki ajat olivat menneet, koska kivasti toi influenssa jyllää....Ymmärrettävää. Puhelimen toisessa päässä ollut hoitaja kuitenkin suoitteli käymään heidän luukullaan ja katsotaan mitä voitaisiin tehdä. Mulla oli tosta lasinsirusta se rtg, joten samalla reissulla meni sekin sitten. Luukulla hoitaja ei oikein ymmärtänyt miksi siellä olin, kun en aikaakaan ollut saanut. Selitin tilanteen ja hoitaja vaikutti olevan myös ihmeissään tästä yhdenpv sairaslomasta. Kyseessä kuitenkin selkä ja olihan maanantaina lääkäri maininnut pullistuman mahdollisuudesta..Pullistumista en tiedä, mutta tuskimpa ne päivässä paranee. No, istuin odottamaan ja jossain kohtaa lääkäri pyysi mut huoneeseensa. Mun selkä tuntui kuulemma paljon paremmalta kuin eilen. Korjasin, ettei todellakaan tuntunut....Ei sitten yhtään. Lääkäri kysyi, että miksi taas tulin. Vastasin, että tarvitsisin sairaslomaa. (jota en ihan kovin usein ole hakenut). Lääkäri sanoi, että olisihan se hyvä mennä kouluun. Tarkensin, että olen rakennuspuolella koulussa ja kyllä, tänäänkin olisi ollut tulityökorttikoulutus johon todellakin olisin halunnut mennä. Ainoa mutta tässä asiassa vain oli, etten kyennyt todellakaan istumaan 8tuntia selkäni kanssa ja että opettaja tuskin tulisi vessaan mua auttamaan, mikäli sieltä en itse pystyisi nousemaan. No, sain kuin sainkin sairaslomaa. Vaikka sen saaminen tuntui aika vaikealta. Ihmettelen vaan että miksi....Hohhoijaa.

Illemmalla tiistaina alkoi vihdoinkin lääkkeet puremaan ja pystyin jo tekemään muutakin kun makaamaan selälläni sängyssä. Jeejee.

Tiistaina mulla olis myöskin syntymäpäivä. 26 pamahti mittariin. Jösses....

Peppe oli mulle hommannut tämmösen;MMMMMM.....Peppen mutsin tekemä täytekakku. Oi perskules se on kyllä aina yhtä hyvää.  Sit sain lahjaksi mamalta, pappalta ja Sannalta levytankosetin.

Prismasta tarttu muuten keskiviikkona vai torstaina uus huppari. Oli allen puolenhinnan tarjouksessa.

Mitäs kaikkea mä sitten vielä oon touhuillu...Niijoo! Keskiviikkona kävin fyssarilla. Alaselkä ja toi pääsiäisenä tullut "käsi"vamma sai hippasen runtua...Huhhuh! Kyllä meinaan oli alaselän kalvo ja lihakset sit jonninverran jumissa. Mut meinaan aukes!! Teippiä sinne vähän taasen laitettiin.

Eilen salilla rullailua ja venyttelyä. Hiukan koitin kapeeta penaa jalat penkillä. Penkistä ylösnousu oli aika...jäykkää. Ensviikolla ois tarkoitus tosiaan jotain kevyttä mennä tekeen. Täysin tietenkin selän ehdoilla. Olis syytä kyllä nyt selän vetreytyä ja nopsaan, enskuun lopussa olis kisakauden avajaiskisat Power Teamin salilla. 

Tänään lähti ilmoittautuminen SM-kisoihin. Heti alkoi jännittämään....Aikaa on kuitenkin se n.5kk vielä. Nyt mä toivon et selkä parantuis ja paikat pysyis ehjänä sinne saakka!

Tilaukseen lähti torstaina muuten uudet polvilämppärit ja tukivyö. Niistä lisää, kunhan saapuvat!

Nyt vähän kaffia ja rullailua ja sitten unille. Huomenna pääsee kouluun pitkästä aikaa. Loppuun vielä lauantainen lärvi;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti