maanantai 11. tammikuuta 2016

Uusia tuulia ja mielenlujuuden hallintaa.

Huhhuh! Viikonloppuna tuli oltua kunnolla humpalla pitkästä aikaa ja hetkeen aikaan en tule menemäänkään. Tarkoituksena ei tosiaan ollut edes mihinkään lähteä, mutta kuten viime postauksessa kerroin, niin otin nyt yhteyttä ulkoiseen tahoon tän painonudotuksen tiimoilta. Lähdin siis "viimeiselle ehtoolliselle". Nyt en juonut muuten montaa tölkkiä olutta vaan limelonkeroa.....Jos mä luulin ettei se olut sovi, niin ei kyllä toi lonkkukaan. Hyivvvittu että oli sit karsee krapula! No mutta onneks ei tarvi nyt edes ajatella moisia.

Sinällään oon tyytyväinen, että mulle tuli toi krapula. Tänään heräsin jotenkin ihan uudella draivilla tähän viikkoon. Päätin, että tupakapoltto loppuu. Ennenkin oon asiasta puhunut, mutta nyt tuli kunnolla semmonen "nyt riitti"-fiilis. Laastarit odottaa keittiössä ja ekan lättään ensiyöksi tohon käsivarteen. Mä toivon, et mun pää riittää nyt tähän koitokseen...Pakko sen on, monella muullakin on riittänyt!!
Sitten tosta draivista vielä. Mä oon ihan fiilareissa tosta mun tulevasta ruokavaliosta!! Mä NIIIIIN odotan sitä.....Huhhuh. Empä oo näin hyvässä vauhdissa ollut aikoihin. Vaikka noista dokureissuista tulee aina se " oliko järkeä kun reenit ja syömiset kusee"-morkkis, ni kerranki siittä seuras jotain hyvää. Voi vitsit ku oon innoissani. Empä muista koska olisin näi täpinöissäni ollukka!!

Treenikin kulki hyvin. Oikeastaan tosi hyvin siihen nähden, et la-su meni juodessa ja nukkuessa.

-Alataljaa kapealla 1x8 50kg, 1x8 60kg ja 2x8 70kg
-Ylätalja kapealla 1x8 40kg ja 3x8 45kg
-Kulmasoutua 4x8 25kg, 45kg ja 2x60kg
-Vinopenaa kapeella 1x(?) 20kg, 2x8 40kg, 2x8 50kg, 1x5 55kg ja 1x3 60kg
-Ransk.pun. seisten 2x8 18kg ja 2x8 23kg
-Ojentajat ylätaljassa 4x8 30kg, 40kg, 50kg, ja 55 (vai?) 60kg

Kotona vielä voimapyörää 3x18 ja kierrot 8kg kuulalla 3x15 ja kylkilankkua molemminpuolin.
Viiminen tupakkapeiliselfie?? HOPESO!!

Siis mä oon nyt niin fiilareissa kaikesta!! Huh, en edes tie mitä tänne kirjoittaisin!


Huomenna jos menis koipia rääkkäämään oikeen kunnolla. Etukyykkyä ainakin!

Nyt suihkuun, kuppi kahvia ja THE viimeinen tupakka. Wish me luck! Ps. Tätä ei helpota yhtään se, että koulussa on koko viikko teoriaa......
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti