perjantai 1. tammikuuta 2016

Shoppailua, vuodenvaihdetta ja arpaonnea.

Arpaonni suosi tällä kertaa eeniemeä, Hannaa ja Jennaa. Onnea :) Hanna vois laittaa mulle sähköpostiin vähän osoitetietoja niin shampoo lähtee sinne päin!

Onnea voittajille :)

Se olis sitten tammikuun ensimmäinen. Myös siis vuoden eka kirjoitus! (tadaa!)

Viimevuoden "ens vuonna aion-"lista oli tällainen;

Nyt kun on vuosi 2015 ni aion tosiaan;

- Pudottaa painoa 15-20 kiloa
- Vetää mavesta 150 kiloa
-Nostaa 105 kiloisen atlaskiven
- Ehkä vähentää kiroilua....Työn alla!
Noh...En pudottanut painoa, enkä juurikaan vähentänyt kiroiluakaan. Mavesta san sen 150kiloa ja 105kiloinen kivikin irtoo kyllä maasta, mutta ei todellakaan pöydälle asti :D Eli tavoitteista melkein kaks onnistu. Wuhuu!  http://vihainenpekoni.blogspot.fi/2015/01/mennyt-ja-tuleva-vuosi.html <-- tosta pääsee lukemaan sen koko postauksen.

Meidän uudenvuoden vietto alkoi pikku shoppailureissulla; Me lähettiin Tuuriin Keskisen kyläkauppaan. Mukaan trttui yhtä sun toista; leffoja, karaokelevyjä, eläimille tavaraa, sisustusjuttuja ja tekstiilejä. Aika paljon kaikkea.

Tuurista kun tultiin kotiin, niin alkoikin auton tyhjennys ja romujen paikoilleen laitto. Meille oli myös illalla tulossa muutamia ystäviä käymään, joten aloin siinä väsäämään myös pientä purtavaa.


Ennen klo 24 Mirka, Mika, Salla ja Janne lähtivät rantaan katsomaan ilotulitusta. Tom, Vilma ja Jami jäivät vielä hetkeksi ja keskiyöllä mekin mentiin sitten ulos ampumaan muutamat raketit ja polttamaan muutamat tähtisädetikut :)
Kun raketit oltiin ammuttu, niin Tomi, Vilma ja Jami lähtivät kotioppäin. Mä testasin paria uutta Tuurista mukaan tarttunutta karaokelevyä ja sitten alettiin Peppen kanssa kattoa elokuvaa.

Aiemmin kerroin, että vaihtelin noiden makkarien paikkaa. Sopivat paljon paremmin kyllä noin päin! Ja nyt, kun sielä shoppailemassa käytiin, niin muukin kämppä sai jotain..Tää vallilan kappa on sieltö Kodin terrasta.Samoin tää matto.
 En ollut edes ajatellut olkkariin uutta mattoa, mutta Tuurissa oli tämmönen ihan täydellinen kappale ja hinta ei todellakaan päätä huimannut; 59 euroa. Ovh 99. Ei kovin huono löytö!


Tyynynpäälliset löytyi myös Keskisiltä.

omg <3
Seuraavaks pitäsi raivata vaatekomero ja toisen makkarin hyllyt....Siinä sitä hommaa sitten taas oliskin...Huoh.

Lenssu alkaa olemaan menneen talveln lumia, onneksi. Vähän on jotain pientä tukkoisuutta vieä havaittavissa, mutta kyllä mä meinasin tänään vähän mennä salille jo :)

Viikonlopun ajattelin vielä sikailla silleen vähän, mut maanantaina sitten taas uudet kujeet. Ruokailut kuntoon ja reenit sitäkin enemmän kuntoon!

2 kommenttia: