sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Lajireeniä ja tupakkalakon tahaton lopetus.

Noniin, alotetaan tosta tupakka-asiasta. Sorruin siis tupakkaan torstaina, eli lakon kolmantena päivänä. Paska mäihä ja vituttaa, mut nyt kävi näin. Tosin, mä en ole mikään elämäntapalopettaja, joten menköön tää ihmisyyden piikkiin. Nyt kun tietää millasta paskaa se on, niin osaa ensikerralla varautua. En tiedä koska se on, mut silloin onnistun!

Tässä vielä teksti, jonka laitoin blogini facesivuille _heti_ sortumisen jälkeen;

Savuttomuus tuli tiänsä päähän. Aika nolo juttu, mut ei voi mitään. Julkinen kivitys otetaan vastaan ja se on jopa suotavaa. Kyllä mä hattua nostan kaikille, jotka tupakoinnin on lopettanu. Meikäläisen rahkeet ei siihen (tällä erää) riittäneet vaikka olin siitä ihan satavarma,et nyt se oli siinä. Siinä vaiheessa kuitenkin kun nikotiinikorvikkeesta/korvikkeista huolimatta paikat hakkaa, pumppu hakkaa, pää polttaa enemmän ja vähemmän kolmatta päivää, pinna on kireellä etten sen tiennyt edes voivan olla ja poruttaakin niin helvetisti ni ei kyllä pysty. En saatana en. Paska ei kulje ja sellasta tekemistä en ole keksinyt etten tupakkaa ajattelisi. Nyt kun tiedostaa tän asian olevan oikeasti ihan perkeleen vaikeaa, niin enskerralla osaan varautua. Nyt en _todellakaan_ osannut. Ja kyllä, se seuraava kerta tulee ja se on toinen sekä viimeinen.

Ps. Mä synnytän mielummin ilman lievitystä, ku lopetan tupakan polttoa ensikertaa enempää.
Noi laastarit ei tuntunut toimivan viekkarihin ja ja yöt oli tosi outoja; kylmää hikeä, painajaisia ja unettomuutta ja vapinaakin. No mutta, savuttomuus loppu ja täts it!
Torstaina kävin vetäsemässä olkapäätreeniä; pystypunnerrusta käsipainoilla, vipareita, takaolkapäitä, epäkkäitä ja sivullevetoja alataljassa. Salin jälkeen poikkesin Sannan luona Pihlavassa.

Perjantaina Jemina ja Wiljami tuli yökylään kun Sanna meni Raumalle kattomaan Cheekiä :) ilta suju ihan kivasti. Sanna H poikkes vielä ehtoommalla.Lauantaina oli salitreeniä myöskin luvassa; Tukkipunnerrusta ja sitten akseliakin vähän.

Tukilla kokeilin toistoja tehdä nopealla temmolla. Phöh... En osannut hengittää sitten yhtään. Kokeillaan sitä uusiks ja pikkasen rauhallisemmalla tahdilla. Akselikin kulki tällä kertaa. En muista kirjotinko tänne siitä viimekerrasta, kun tuli joku totaali blackout sen kanssa. En osannut nostaa sitä enkä osannut mennä sinne alle. Siis mitä saatanaa? Aikamoinen aivopieru :D No mut tosiaa, onneks nyt eilen taas kulki! Lähinnä sitä kääntöä harjoittelin.

Salilta ajoin kotiin ja Peppe heitti mut Kirkalle ja lähti viemään Lucaa Kellahdelle yökylään :) Sallakin tuli Kirkalle käymään ja siinö höpöteltiin ja kahviteltiin. Jotain lettejäkin tuli väsättyä pitkästä aikaa.

Facea kun siinä vähän väliä tuli selailtua ni mun näyttöön pompsahti jonkun tekemiä hodareita... En oo sit vuosiin syöny mut nyt oli pakko hakea!!!!
Omnom..... <3____<3
Petteri poikkes vielä ehtookahvilla. Telkkua siinä katottiin ja sit mentiin mekin nukkumaan. Oli aika kiva nukkua pitkästä aikaa ilman, että joku tunkee yöllä väliin ja saa sormia tai varpaita suuhunsa!

Tänäpä tosiaan salilla oli vuorossa kävelylajeja. Jotenkaan ei oikeen kulkenut nyt... Näppi ei tuntunut farkuissa pitävän ja merkkarikaan ei kulkenut lainkaan kun löi vähän enemmän painoa. Tai kulki, mut ei niin hyvin kun olisin halunnut. Farkuilla vedin 70kilolla, 90kilolla ja satanen ei tänään maasta irronnut. Merkkaria vein 135kg, 185kg ja 235kg. 235kilolla matkaa taittui vaan 10m. Viimeksi tuli se 15....No, ei aina voi onnistua. Nopeutta tarvis jalkoihin saada. Eli varmuutta....Hmm.
Pitäskös sitä väsätä vielä lohisalaatti huomiseksi kun tuli toi fisukin uunista....Tosta tulikin muuten mieleeni, et ekaa kertaa elämässäni ostin valmiiksi silputtua salaattia :D Laiskuuden huippu...No ei kait. Lähinnä kokeiluun otin kun siinä erilaatuja. Ja mun salaateista tulee usein tosi vetisiä, ni oon tullut siihen tulokseen, että se johtuu siitä kun pesen salaatin ennen leikkausta. Se jää varmaan siltikin niin märäksi. Tai jotain, en keksi muutakaan selitystä...

Nyt meen väsää sen salaatin ja sit pikkuhiljaa unten maille, notta jaksaa herätä aamulla kouluun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti