keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Jalkareeniä, tuskanhikeä ja vapinaa...

Aloitetaan eilisestä; eka savuton päivä. Aamupäivä meni vielä suht kivuttomasti. Kuitenkin kokoajan "hain" tupakkaa; taskustani, pöydältä, autosta, kaupasta....Siis jatkuvasti ns etsin sitä tupakkaa jostain. Joka välissä olin menossa tupakalle; Aamulla koiran kanssa ulkona join VAIN kahvia, enkä polttanut enää hartaudella sitä aamun ekaa tupakkaa. Ennen kouluun lähtöä join vain kahvin terassilla. Ilman tupakkaa. Saapuessani koulun parkkikselle kävelin ripeästi sisälle- enkä sytyttänyt matkalla tupakkaa.
Aamulla vielä hymyilytti.
Päivä meni suht. hyvin sinne ruokatuntiin saakka. Sitten alkoi jo todenteolla tuntumaan "työltä". Ruokkiksella kävin kotona karjumassa Peppelle ja menin kouluun. Mun teki ihan todenteolla mieli vetää tupakkaa. Kädet kävi, suu kävi ja jalat hakkas. Tavan lisäksi huomasin, et olisi pitänyt kuitenkin ottaa se ekan vaiheen nikotiinilaastari käyttöön. Tää kakkosvaiheen laastari ei riitä.
  Loppupäivä koulussa oli tuskaa. Koko ajan mielessä pyöri tupakka. Ihan jatkuvasti...Jenkkipurkkaa hain ruokkiksella kaupasta, koska suulle oli keksittävä jotain tekemistä.  Koulun jälkeen kotiin tekemään ruokaa. Keitin riisiä. Kun se ei ihan vielä ollut kypsää, niin aattelin että käyn tupakalla. No vitut, empä menekkään. Siis onko ihan hiukan vaikeaa muuttaa tapojaan, kun oot toiminut tietyllä tavalla yli 13vuotta?? Huhhuh...

Söin ja aattelin lähtee salille.  En vetänyt taaskaan niitä "ruokasavuja". Purkkaa suuhun ja salille. En vetänyt "ennen salia" röökiä salin parkkiksella. Huoh....Hermot kiristi jo ihan saatanasti.

Salilla vedin hiuka erilaisen jalkareenin, kun ennen;

-Etukyykkyä kevyesti 2x5 50kg. Enemmän painoa piti ladata, mut ranteet ei kestänyt. Huomaa että on se etukyykky jäänyt taas...Prkl.
-Kottikärrymave 4x5 ja 1x8 65kg räjähtvällä lähdöllä.
-Hack-kyykky 1x8kelkka+ 15kg ja 3x8 kelkka+25kg
-Säkinkantoa 50kg 120m ja 70kg 40m
-Reiden ojennukset 4x8 35kgJa meinaan nyt tuntuu..

Join palkkarin ja heitin välittömästi Jenkkiä suuhun. Peppe ja Luca lähti Lucan futistreeneihin ja mä menin siks aikaa Kirkalle. Pärräsin Kirkalle, kuinka paskaa tää on ja kuinka olisin ihan varmana jo sytyttänyt sen tupakan, mikäli en olisi julkistanut lopettavani tupakointia somessa. Vaikka se "julkinen kivitys" ei kovin pahalta kuullostanutkaan noissa tupakkahaluissa....Huh. En edes kahvia juonut Kirkalla, kun olisin halunnut vain tupakkaa. Noh, pääsin mä sitä haistelemaan, kun Kirka kävi savuilla.
"vittttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......."
Peppe haki mut Kirkalta ja tultiin kotiin. Mä vedin parikourallista viikonlopulta jääneitä lohtusipsejä naamariin ja lähdin Sannalle poikkeamaan. Ja mun teki ihan s-i-m-o-n-a mieli tupakkaa. Niinkun oli tehnyt jo kauan. Miks mä lopetan?? ( tai miksi yleensäkään olen koskaan aloittanut..)

Sannalla kun olin ja alettiin siinä katteleen kaikkia kotitreeniliikkeitä, niin huomasin, et en ajatellut enää tupakkaa. Enkä ajatellut sitä aikaisemmin omankaan treenin aikana aikaisempaa samanapäivänä. Hmm.

Kotimatkalla hain k-kaupasta sellasen nikotiinittoman sähkötupakan. Tai piti hakea vaan sellanen "filtteri", kun Peppellä se itse tupakka on. Aattelin et tähän hätään voisin vetää "yhet henkoset", ennen kun ihan oikeasti sorrun siihen oikeaan tupakkaan. Pääsin kotiin ja vedin ne henkoset. No hyi saatana, olihan se sähkö"tupakka" nyt ihan täyttä paskaa (onneksi).  Mutta mikäli noita "henkosia" tulee ikävä, ni vedetään tota paskaa sitten. On se parempi kun se punane "ällämmä".

Illalla uus laastari selkään ja nukkumaan. Mä näin taas painajaisia ja heräilin pitkin yötä. Oli ihan jäätävä tuskahiki ja vapina. En saanut ite sitä laastaria pois ja herätin Peppen irrottamaan sen. Sannan kanssa just edellisenä ehtoona juteltiin ja se sano, et sen joku tuttu oli tollasten laastarien kanssa nähnyt painajaisia. En tiedä liittyykö siihen mutta..Heräilin ja näin painajaisia myös edellisenä yönä, mutta pistin sen "liskodiskon" piikkiin...

Aamulla uus laastari vaan...Koulupäivä jäi tänään välistä yhden muun viban takia, jonka vuoksi kävin lääkärissäkin tänään. Huominenkin on saigonia vielä, mutta katotaan nyt jos pystyis kouluun menemään kuitenkin. Toi määrälaskenta on sinällään ihan ok, että siitä mä sentään edes tajuan jotain, ni olisi ihan kiva olla paikalla. Toisaalta ihan hyvään kohtaan tuli tääkin vaiva, koska viimeyö tosiaan oli mitä oli....Unta ei montaa tuntia kertynyt. Muttamutta,,,Kahtotaan, kahtotaan.

Tänään on salilta myöskin välipäivä. Jos sinnekin sitten huomenna olkapäitä tekemään. En tie, mut on nää koivet kipeät!!! Huomaa kyllä, kun vetää vähän erisetillä aina välillä noita treenejä niin puree ihan eritavalla..Huhhuh.

Tänään mulla ei oo muita suunnitelmia, kun olla polttamatta tupakkaa ja Santun työ aattelin kahville mennä.

Mutta eilen ton kaiken raivon keskellä hokasin, että ehkä hapensaantikin on esim. kuukauden päästä paaaljon parempi mm.säkkejä kantaessa. Toivotaan...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti