maanantai 25. tammikuuta 2016

Itkua onnesta ja kivusta.

Enkö muka oo tiistain jälkeen kirjotellut?? Näemmä en. Kauheen nopeeta se aika näköjään menee....

Koulussa tosiaan oli sitten velä ke ja to niitä mittausjuttuja ja tykkäsin siitä. Opettaja oli kiva ja osas opettaa tosiaan ne asiat niin että jopa minä ummikkona ymmärsin jotain. Varmaan meni paljon myös asiaa ohi...

Perjantaina en mennyt kouluun, vaan aamusella nokka kohti Raumaa...

Yksi parhaimmista ystävistäni meni naimisiin!! Olin luvannut Riikalle mennä vähän ehostamaan häntä kyseisenä päivänä myös. Aamulla yhdeksän jälkeen olin paikan päällä. Aikaa oli sopivasti; ei tullut kiire ja saatiin rauhassa tehdä ja kerkes siinä välillä ihan vaan olemaan ja juomaan kahviakin.

Riikka alkoi olemaan valmis ja sitten oli kuvin aika. Kuvat otti Riikan pikkusisko heidän kotonaan. Tämän jälkeen lähdettiin kohti Rauman keskustaa maistraattiin. Tässä kohtaa olin pari kertaa jo tainnut pienen itkun tirauttaa...

Maistraatissa itten tapahtui vihkiminen. Siellä sitten kyynelkanavat aukes ihan viimosen päälle. Enkä tainnut olla ainoa..
<3
Maistraatista mentiin syömään Poriin Raatihuoneen kellariin.
Jälkkäristä kerkesin nappaamaan kuvan. Hyvää oli!
Peppe haki mut raflasta. Mentiin sitten kaupan kauttaa Vilman ja Tomin luo kun Vilmalla oli synttärit. Voikkiskakkua meni taas kohtalaisen paljon.....
Illemmalla poikkesin vielä Kirkalla.

Lauantaina salille ja sieltä kurvasin Jaanan luo Porkkaan ja siittä vielä Sallan luo. Kiva ehtoo oli kun näki kavereita :) Kotona olin aika myöhään. Jalkatreeniä tein ja ekaa kertaa tein boksikyykkyä kunnon sarjoilla. Boksi oli kyllä mun tappi jaloilleni vähän liian korkea, mut tuntumaa sai kuiitenkin. 2x5 90kilolla ja 2x5 satasella. ja etukyykkyllä siis! Kyykkyjen jälkeen kottikärry mavea, hackkyykkyä ja reiden ojennuksia.

Sunnuntaina lajitreeniä. Olin miettinyt tekeväni tukkia, atlaskiveä ja säkinkantoa. tukki kulki ihan hyvin. Atlaskiveä menin nostamaan kerran ja sitten toi alaselkä oli valmis. Ihan jäätävä kipu. Nieleskelin siinä hetken aikaa ja menin koittamaan vinopenaa. Salille kun olin kuitenkin tullut. Pari sarjaa se oli sitten siinä. Pukkariin tirauttaan. Seurasin vielä hetken poikien akselipunnerrusta ja sitten kotiin. Koko päivä/ehtoo meni makaamisessa. Pienet unet sain otettua. Yöllä sitten enää juurikaan en. Aamulla soitin lekuriin. Noh, sehän oli taas ihan yhtä tyhjän kanssa. Päivystysajan sain. Istuin tunnin odotustilassa. Pää ja jalat alkoi jotenkin ihmeellisesti vapisemaan. Lie johtuko selästä vai siitä etten ollut ihan hetkeen istunut. Lääkäri ei tästä ollut moksiskaan. Jalkojen refleksit toimi. Selällään maatessa jalkojen nosto kuitenki oli aika kivuliasta. Varsinkin oikea puoli. Leukaa en myöskään saa painettua rintaan kiinni ilman isompaa kipua. Ei tarvi kuitenkaan kuvata tai tehdä muitakaan toimenpiteitä. Voi olla pullistuma, mutta ne nyt parantuu yli 90% itsestään. Salille ei ole hetkeen asiaa. Jos jaloista menee tunto ni voin palata uudestaan asiaan. Mulla on saatana kisat ensikuussa?!?!?

Ei muuten paljon naurata. Nyt en jaksa enää kirjoittaa enempää, kun tää asento ei nyt oo kovin hyvä ja alkoi taas jalat hakkaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti