tiistai 29. joulukuuta 2015

Vastustuskyvyn heikkenemistä ja reenivideoita.

Nonniin. Kuten edellisessä postauksessa kerroinkin, niin mahatauti selätettiin, mutta nyt on vuorossa ihan karsee räkätauti....Kuten kaverikin mainitsi, niin tais se mahapöpö heikentää vastustuskykyä. No mut toisaalta, onneks tulee tähän "samaan syssyyn". Reenitauko sen kun vaan kasvaa ja se harmittaa ihan sikana...Onneks nyt viikonloppuna pääsi kuitenkin lajeilemaan ja eilen vielä oli hiukan selkäreeniä ja ojentajia. Eilen jo nokka vuosi jonkun verran, mut muuten olo oli ihan semi hyvä. Tänään onkin jo eriääni kellossa ja pään paine on jäätävä...Eilen sekin oli ihan pientä. Mut tosiaan, toiv menee nopsaan ohi!

Lajireeneissä oli vuorossa merkkaria ja farmarikävelyä. Rengastakin taas koitin mutta sen nostoon ei rahkeet riittäneet tällä kertaa n. 5senttiä enempää...Ihmekkös tuo, kun epähuomioissani en ollut syönyt vielä mitään ja paineet muutenkin kadoksissa. Siihen nähden merkkari ja farkut kulki aika hyvin.

https://www.youtube.com/watch?v=lwonYFT6h_U <--linkki merkkariin 200kg 20m

https://www.youtube.com/watch?v=nzSOgu-e5To <---linkki farkkuihin 90kg/käsi 20m

Ja jos joku ihmettelee, miksen enää laita videoita tänne bloggeriin, niin tää ei suostu enään niitä jostain syystä pyörittämään.

Eilen oli tosiaan vuorossa selkä-ojentajareeniä ja se meni jotenkuten näin;

-Alatalja 2x850kg 1x8 60kg ja 1x870kg
-Kulmasoutu laitteessa 2x8 40kg/käsi 1x8 60kg/käsi ja 1x8 50kg/käsi
-Kulmasoutu levytangolla 1x15 20kg, 1x8 40kg ja 2x8 50kg
-Vinopenaa (kapea) 1x15 20kg, 1x8 40kg, 1x8 42,5kg, 1x8 47,5kg ja 1x8 50kg
-Ojentajat ylätaljassa 4x8 35-50kg ja viiminen sarja pudotussarjana.
-Ojentajat ylätaljassa narulla(ransk.tyyppisesti) 4x8 25-45kg

Notta semmosta.
PunkeroPiia.
Tänään tosiaan sali jää (taas) välistä tän räkäisyyden takia. Vituttaa kyllä, kun just sai sen "tatsin" siihe  taas...Hmph. No, jos sit viimeistään loppuviikosta edes...

Huomenna oli fyssari. Soitinkin sinne, että onko ok tulla tämmösenä räkäsenä ja oli ihan okei. Onneksi.

Merkkarista sen verran, että jäi hiukan harmittaan....Kokeilin viikonloppuna myöskin uutta PR.ää 20 metrin matkalla...235kiloa ja 15m tuli täyteen. Jos olisi viitsinyt ja tajunnut, niin olisin sen siitä vielä nostanut ja mennyt sen lopun 5metriä. Jotenkin aina ollut sellanen ajatus, et kun se tippuu ni se on siinä, vaikkei se todellakaan niin ole. Phah. Sit tossa merkkarissa on sekin jännä (niinkun monessa muussakin), et se alkaa ihan yhtäkkiä vaan painamaan ihan sikana. Esim. tolla 200kilolla kävelin vielä kohtalaisen rivakasti, kun taas se 235kiloa ja siitä eteenpäin millä oon mennyt, menee ihan vaan siihen, että keskityy pitämään paketin kasassa. Keskikroppa on mun heikkous ihan selvästi, sen huomaa juurikin tossa merkkarissa kun on enemmän rautaa kyydissä. Alaselkää oon nyt panostanut "uuden" reeniohjelman myötä ja siks tää reenitauko harmittaakin niin vietävästi...Saatana. Vattareeni on myös jostain kumman syystä jäänyt vähemmälle, vaikka sen todellakin tiedostaa, että niitä todellakin on reenattava. Tyhmä mikä tyhmä.
Kahvitankkausta..


Räkäpää kauniina.
Eilen kävin kiertelemässä Kodin Terrassa. Aattelin et saan törsättyä mun lahjakorttini. Olin kierrellyt jo aika kauan enkä ollut vielä löytänyt oikein mitään, mikä olis iskenyt...Kuitenkin sitten menin vielä kerran kattelemaan Vallilaa. Löysin verhokapa, joka sattui oleen vielä tarjouksessa, 25e. Sitten päätin myös ostaa yhden maton, jota olin jo kyseisellä shoppailukierrollani pariin otteeseen hypistellyt. Näistä ihanuuksista laitan kuvaa, heti kun oon saanut vaihdettua meen makkarin ja Lucan huoneen paikkaa ;) Toi meen nykyinen makkari on ihan idiootin mallinen, tollanen pitkulainen...Se on isompi, joten se on Lucalle parempi. Ja toisekseen, Nyt kun Lucan huone on heti ulko-oven edessä, niin eka jonka näkee sisään astuessaan, on kaaos. Ja se ei todellakaan ole hallittu kaaos :D Vaatekomero saa kuitenkin jäädä entiselleen. Ehkä....Katsotaan nyt ;)
Nyt alan ehkä raijjailemaan noita makkareita...Burana vei onneks päänsäryn mukanaan. Katotaan tuleeko uutta postausta vielä tänään :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti