torstai 3. joulukuuta 2015

Uutta tupeeta ja treenejä.

Tiistaina saapui paljon odotettu Gopro hero. Yli-innostuneena aloin repimään pakkausta auki kunnes....Huomasin, että kyseisessä vehkeessä ei ollut NÄYTTÖÄ. Aivan....Ihan hiukan sitten alkoi kyrpimään....Palautukseen lähtee ja nyt siis hakusessa uudempi malli. Mua kyllä vähän kylmii maksaa kamerasta 250-300e, mut onse sitten sen väärti, aika paljon se sillä kuitenkin on sitten käyttöä :) Ehtoommalla menin mutsia muuttamaan.

Eilen pääsin koulussa taas laatoittamaan ja tälläkertaa se sujui kyllä paljon paremmin. Muutamalle laatalle kävi sama kohtalo kun vimeksi, eli tuli porrastusta. Viimeksi oli porrastettuna melkein koko seinä, että on se aika edistys :D Opettajakin sanoi, että musta vielä laatoittaja saadaan! Putosin kyllä heti pilvilinnoista, kun kuulin, et loppuviikko on teoriaa. Plääh.

Eilen oli myöskin salipäivä. 

-SJmavea 60kg-->100kg. Satkulla ei kyllä jalat pysyneet suorassa enään, joten tiputettiin paino sitte...80 vai 90kiloon.
-Reverseä (GHR)4x12 20kg
-Hack-kyykkyä 4x12 kelkka+20kg
-Säkinkantoa 50kg säkillä 80m ja 70kg säkillä 3x40m.
Idiootti kun olen, enkä venytellyt tai lämmitellyt lainkaan, niin tuntu takareidet repeävän jo ekassa lämppärisarjassa mavessa....Tyhmä mikä tyhmä. Muistaa sitten enskerralla. Tänään oli koivet jo vähän liekeissä, mut auta armias mitä ne on huomenna...Huh.

Eilen havahduin muuten  taas siihen, että meillä on tiedossa lauantaina yhdet häät ja mun tukka on edelleen ihan saatanan ruma...Ja koska heräsin asiaan taas niin nopsaan ja hyvissä ajoin, niin mistään ei kerennyt enää lisäkarvaa tilamaan....Aloin penkomaan mun tukkavarastoani ja sieltä löytyi kun löytyikin lisätukkaa...Mutta M-U-S-T-A-A....Mä en millään olis mustaa tukkaa halunnut, mut piti sitten tehdä valinta että musta ja vähän fiksumpitukka, vai vaalea ja saatanan ruma tukka....


Voi musta.....En tykkää, mut kai siihen taas tottuu. Oon mä kyllä vähän hölmö.

Tänäpä koulun jälkeen käväsin kaupassa jonka jälkeen otin suunnaksi kodin ja sitten sali. Haukkareita ja ojentajia.

-Kapea penkki 12x20kg, 12x40kg 8x50kg ja 3x3 60kg
-Vinopenaa kapealla 3x12 30kg ja 3x8 40kg
-Ransk.punnerrus 3x12 30kg
-Ojentajat ylätaljassa 4x12 20kg
-Hauiskääntö 10kg käsipainoilla 4x12
-Hauiskääntö mutkatangolla 2x12 18kg ja 2x12 23kgOli meinaan sitten pumpissa kädet...Huhhuh. Nyt on muutenkin selkä aika liekeissä ja jalat. Ja kädet...Eli hyvin on kroppa vedetty läpi tälläviikolla taas!
  Salin jälkeen poikkesin vielä Kirkalla.

Huomenna onkin sitten vielä teoriapäivä koulussa....Lucalla huomenna futistreenit ja sitten Pepa tulee yökylään. Lauantaina meillä onkin sitten ne häät.


Nyt kaffi vielä kurkusta alas ja sit pesee legot ja nukkumaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti