keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Olkapääpumppua jajajaja.....

Otsikon "jjajajaja"-osio tarkoittaa sitä, että kannattaa lukasta ihan loppuun asti tää kirjoitus ;)

Tänään tuli muuten ilmoitus, että mun tietokoneeni on lähetetty huollosta...Viestissä oli myöskin, että sen koneen pitäis saapua jo huomenna!! Toivottavasti...Ja toivottavasti vanhalta kovolta irtois edes vähän jotain...Jso ei, niin meni sitten taas ihan kaikki. Onneks blogissa on näitä kuvia ja just kerkesin teettämäänkin niitä ihan albumeihin saakka.

Ihan ekana haluan kiittä teitä kaikkia, jotka äänesitte mun blogia Metallisydämen (<-linkki) blog awardseissa. Yleisöäänestyksen voitti mun blogini :)!


                                      

Toistaiseksi toi koristelee vielä tossa jääkaapin ovessa. Kehyksiin tietty, kunhan muistan moiset hommata ;)

Tänäpä oli vuorossa salilla kunnon olkapääruntua ja vähän vattiksia siihen päälle;

-Pystypunnerrus 3x8 50kg ( ja lämmittelyt)
-Viparit alataljassa 4x8 10-15kg
-Takaolkapäät ylätaljassa 4x8 (40-50kg)
-Vinopena leveällä otteella 2x8 40kg ja 2x8 45kg
-Epäkkäät smithissä 4x8 ( 40kg-50kg)
-Etuolkapäät alataljassa 4x8 (15-25kg)
-Pohkeet smithissä 4x8 (60-80kg)
-Vattiksia (jalkojen nostot) ja kylkiä (15 ja 20kg kiekoilla) kaikkia 3x15

                                  


Sitten se "jajajajaja"......

ARVONTAA!

Oon pidemmän aikaa miettinyt jo arvonnan toteuttamista. Tai ei siinä mitään, mutta toi palkinto...Hmm..

Pari palkintoa olis tässä;

REF. syväpuhdistavat shampoot.


Eli kaks kappaletta näitä nyt näin alkuunsa ( älä suotta vielä lopeta lukemista...). Nää on tarkoitettu enemmänkin miehille. Tai no, tuoksunsa puolesta, mut hyvin on munkin päähän sopinut ;D Eli sopii miehelle tai naiselle. Naiset kuitenkin käyttävät jotain ihanan tuoksuista hoitsikkaa niin väliäkös tuolla, jos on vähän maskuliininen tuoksu!
  No mihin tämmöstä syväpuhdistavaa shampoota sitten oikein tarvii? Rasvoittuvalle päänahalle tää on aika hyvä ja sitten jos käyttää paljon/usein muotoilutuotteita ni tää poistaa niitä tehokkaasti! Päivittäin ei kannata kuitenkaan käyttää, kun sitten voi äkkiä alkaa kyllä päänahka kuivumaan.  Itse oon usein myös haalistanut hiusväriä syväpuhdistavalla, tosin eri merkillä, mutta enivei. Eli jos oot vaikka punapää, mut haluisit haalistaa väriä, ni saattais passata siihenkin!

Ja mä siis postitan nämä erikseen, eli yks puteli per nenä :)

No mut eihän tämä tähän vielä lopu!!

Laitetaan vielä ripsienpidennysarvontaa!! Eli klassiset- tai volyymiripsienpidennykset. Koulutuksen olen käynyt molempiin ja kokemusta on vuodesta 2012. Tähän arvontaan en ota alle 16vuotiaita mukaan, sori :(

Nyt vaan sitten osallistumaan!

"Kriteerinä"  kommentoida esim. että miksi luet mun blogia? Mikä on lempiosa-alue ja miksi, oletko lukenut kauan tai mitä kautta alunperin olet blogiini eksynyt :). TAi jotain muuta ton tyylistä shaibaa ;D

Koska mä olen tän bloggerin kanssa kohtuu kädetön, niin seuratkaahan sitten itse blogia sen verran, että voititko juuri sä! :)

Eli kun kommentoit, niin jätä nimimerkki, jonka itse mahdollisen voiton osuessa muistat ;) Arvonta suoritetaan 1.1.2016. Viimeiset ilmoittautumiset siis ennen sitä ;)

Ja muuten, jos oot facebookissa niin Vihainenpekoni löytyy myös sieltä; https://www.facebook.com/vihainenpekoni/

Kiitos ja nam ja onnea arvontaan :)4 kommenttia:

 1. Luen blogiasi, koska sulla on hyviä postauksia. Tykkään kaikesta, eli en pysty nostamaan mitään aihealuetta ylitse muiden. ☺

  Nooh... Erityisesti kyllä on mahtavaa saada kysellä juttuja ja se, että teet toivepostauksia ja selität blondillekin. :')

  Ihailtavaa on toi sun sisukkuus. Muodonmuutos, vahvanainen, ... Mitä kaikkea. Loukkaantuneenakin meet vaikka läpi harmaan kiven. Oot ihmisenä aivan ♡

  ... Eiköhän siinä tullu tärkeimmät.

  VastaaPoista
 2. Shampooarvontaan osallistun :)
  Löysin blogisi joskus sattumalta jonkun toisen blogin kautta. Kiva lukea sun elämäntapamuutoksesta ja kuntoilusta ja elämästä ylipäätään!

  terkuin Hanna

  VastaaPoista
 3. �� �� SHAMPPOOTA

  T.SP

  VastaaPoista
 4. En oikeestaan enään muista, miten eksyin sun blogia lukemaan. Oliskohan meillä ollu salilla jotain puhetta tästä tai sit olit Power Teamin sivuille jakanut jonkun sun kirjotuksen :)

  Luen tätä sen takia kun toi sun sisukkuutes on ihailtavaa! Ja tykkään sali jutuista! ;)
  -Jenna

  VastaaPoista