lauantai 26. joulukuuta 2015

Liikaa ruokaa, turvotusta ja vallilaa.

Oksennustauti selätetty. Tai no, selätettiin se Lucan kanssa yhtä nopsaan kun se alkokin, onneksi!

Tiistai meni tosiaan siis ihan vaan vetelänä kotona johtuen siitä edellisen yön valvomisesta.

Keskiviikkona oli pakko lähteä vielä suorittamaan viimehetken jouluostokset. Lähin aamupäivällä liikenteeseen ja kaikki löytyikin mitä hain. Vähän sitten lisäksi muutakin...Mm Lucalle vaatteita kun halvalla sai ;D Loppupäivä menikin sitten säheltäessä, siivotessa ja mutsia auttaessa. (onko toi sana?) ME saatiin muuten tehtäväks paistaa tänävuonna kinkku....Ekaa kertaa. No, se meni ihan hyvin. Tietty kun ei tullut mieleen, että siinä on myös se "jälkikypsyminen", niin kinkku meni inan kuivaksi. Ei kuitenkaan Jim Carreyn lailla :'D
Google kuvahausta. Mahtava :'D
Aattoaamuna mentiin ensin nopsaan käymään Kellahdella Peppen porukoilla, kuten tapana on jo ollut useamman vuoden. Siinä juotiin kahvit ja vähän höpöteltiin ja sitten autonnokka kohti Pihlavaa.<3

Eevi ei vielä kuoroon liittynyt, ni otettiin sit oma selfie <3

Ruoka oli klo 14 ja pukkia odoteltiin saapuvaksi siinä ennen neljää. Oi että sitä lasten riemua, kun joulupukki vihdoin saapui. Toisten ja varsinkin lapsien ilo on ihan sanoinkuvaamattoman hieno katsottavaa. Empä olis koskaan uskonut, että tämmöisistä asioista voi oikeasti olla niin iloinen, et melkein itku tulee.

Lahjojen jaon jälkeen Kyläsaaren poppoo lähti kotiin ja me muut jäätiin vielä hetkeksi. Aika äkkiä siitä mekin sitten kotiin päin lähdettiin. Odottihan kotona huima kasa uusia legoja kasattavana....

Tässä osa meikäläisen lahjoista. Lisäksi vielä vähän fyfyä, lahjakorttia, kynttilää ja sen sellasta. Kiitos <3 Eevin 1v buddhakuva on ihan huippu.
Joulupäivänä mentiinkin sitten Kellahdelle Peppen porukoille.
"Pikkusta" turvotusta havaittavissa....
Eikä toi turvotus siis pelkästään joulusta johtunut...Heti oksennustaudista toivuttua oon kyllä syönyt kaikkea paskaa iha kyllästymiseen asti.
  Kellahdella "vähän" syötiin ja sitten vaan oltiin. Sieltä hautausmaan kautta kotiin. Mun piti Mamman haudalle jo aattona viedä kynttilä, mutta se jäikin sitten joulupäiväksi. yli 11vuotta ja aina se itku vaan siellä haudalla tulee. Ja tulee muutenkin, jos asiaa alkaa sen enempää ajattelemaan. Mun Mamma <3
  Kotona Peppe alkoi kasaamaan lisää legoja Lucalle ja mä lähin käymään Petterillä kahvilla ja sen jälkeen poikkesin vielä Sannalla. Kotiin kerkesin juuri 19.45, kun maxilta alkoi strongmanchampionleague-osakilpailu :)  Siinä meni se joulupäivä.

Tänäpä kävin hakemassa taas jotain uutta....Tai siis mulle uutta; Vallilaa :) Tää on kylläkin Kelohonkaa, mutta kuten tiedätte...Kun halvalla sai ;) Eli neljä Kelohonkaverhoa huimat 25euroa. Nää on tosin normaalia kapeammat, mutta ei kuitenkaan paneliverhot. Pari koristetyynyä samalla kuosilla tuli kaupanpäälle. Kelohonkaa oon vältellyt lähinnä siksi, kun tuntuu, et sitä on kaikilla...No mutta koska vastaan tuli sopivasti vielä mieluinen värikin, niin mikä jottei. Kirka nää mulle taas bongas facekirppikseltä. Tattis! Taas ;)
Tossa tvtasolla toi lamppu, jonka sain joululahjaksi myöskin :) Ja buddhaEevi <3

Toi tähtimatto on tossa nyt vaan väliaikaisesti, että saan mun toiset mattoni pestyä.

Samalla kun noi verhot haettiin niin poikettiin Harjunpäässä Peppen veljen luona. Sieltä kotio siivoilemaan ja Petterikin poikkes. Lucan huoneen siivouksessa tais vierähtää parisen tuntia...Huhhuh. Rikkinäisiä ja muuten vaan ns. ylimääräisiä romuja sekä roskia lähti kolme kassillista roskiin..Aika raa'alla kädellä, mut pakko toi superraivaus on aika-ajoin tehdä.

Peppe lähti Pihlavaan ja me jatkettiin Lucan kanssa siivoilua. Tai no, Luca nautti siististä huoneestaan kun mä aloin vaihtamaan verhoja. Oi sitä autuutta <3

Peppen mukana Pihlavasta tuli Pepa yökylään. Mä lähin poikkeamaan vielä Kyliksessä ja sitten Kirkalla.

Ihan jäätävän harvoin oon tänne blogiin nyt kirjoitellut....No joo, kone oli tosiaan siellä huollossa niin se teki oman osuutensa, mut sne jälkeenkin...Sitten kun on jo mennyt tovi, ni tulee ihan sellanen fiilis, ettei edes kehtaa kirjoittaa :D Typerää.

Huomenna olis tarkoitus mennä treenaamaan!! Pitkästä aikaa...Viimeviikolla oon viimeks ollut ja sen kyllä huomaa...Niin löysä olo on.  Noh, jatkukoot tää osasikailu vielä tonne uuteenvuoteen. Tai siis ei, mutta ei oteta ennen sitä niin vakavasti ;)

Nyt suihkuun ja pikkuhiljaa untenmaille.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti