tiistai 22. joulukuuta 2015

Kisakatsomoa, yökyläilyä ja pitkää sylkeä...

Tää postaus saattaa olla pikkasen tylsä, koska mitään maailmaa mullistavaa ei juurikaan oo tapahtunut...

Viimeviikolla tuli to-pe välisenä yönä Eurosportilta ne Norjan MM-kisat, joista tänne aiemmin kirjoitinkin. Niitä Peppen kanssa katseltiin ja aamusella sitten pirtsakkana kouluun...No mut oli se sen väärti!
Kisat tulivat telkusta siis 01.30-02.30. Ihan hiukan aamulla tosiaan luomet paino....

Perjantaina Eevi tuli yökylään <3 Luca sai mennä hetkeksi Kellahdelle Peppen porukoille, kun me mentiin sitten joululahjaostoksille Peppen ja Eevin kanssa. Eevi kun ei ihan vielä ymmärrä tätä joulupukki hommaa, ni ehkä se ei kerro Lucalle totuutta ;) Muutamia lahjoja jäi vielä ostamatta, mutta ne hoidettakoot sitten tänään tai viimeistään huomenna.Lauantaina kun vein Eevin kotiin, poikkesin Pubissa kahvilla. Myöhemmin menin ottamaan pitkästä aikaa tirsat ja illalla poikkesin Kirkalla. Lauantainakaan ei siis mitään kummoista. Sunnuntaina olin aika liki kokopäivän kotona. Salille piti mennä, mutta jotenkin sitten vetelä olo iski. Peppellä oli vähän huono olo ja menikin sitten sänkyyn. Mä ja Luca vietettiin Leffaehtoota ja katottiin Kätyrit-elokuva. Ja tosiaan, onneks en sinne salille sitten mennyt. Alkoi meinaa pitkä sylki meikäläisellä lentää ja sitä kestikin sitten ihan aamuun asti..Peppelläkin oli pakki sekaisin ja tolloin su-ehtoona oli lämpöäkin. Eilinen oli jo paljon parempi, olo oli edelleen aika vetelä, mut saattoi johtua ihan siitäkin, että nukuttua ei ihan hirveästi tullut....Eilen sitten huilailinkin pitkin päivää vähän väliä.

Kerkesin jo huokaista helpotuksesta, että Luca ei alkanut oksentamaan...Noh, juurikin siitä syystyä oon jo hereillä. Heräsin siihen, kun Luca seiso sängyssä ja oksensi ennen puol kuutta :( Onneks ei tuntunut ukkoa paljon hetkauttavan. Monelle se voi olla aika järkytyskin. Toivotaan, että jäi Lucalla tohon yhteen kertaan....

Että sellainen viikonloppu täällä!! Onneks tuntuu olevan nopsaan ohimenevä tauti. Ja just kun jollekin kehuin ( niinkun oon tehnyt täällä blogissakin) että mä en oo juurikaan koskaan kipeä, tai saa mitään tauteja :D No mut jos nyt sitten sais taas sellanen vajaa 10v olla ilman vatsatauteja ;)

Eipä täällä juuri muuta oo tapahtunut...Treenit jäi viimeviikolla tasa tohon yhteen kertaan, saatana. Jos nyt sitten huomenna uskaltais mennä ja viikonloppuna olis tarkoitus mennä lajeilemaan. Luulis kulkevan hyvin kun tossa pari-kolme päivää tankkaa :D mä oon kyllä silti tankkaillut tässä jo, lukuunottamatta eilistä ja lauantaiehtoota sen jälkeen, kun se huono olo iski..

No mutta jos jotain järkevämpää asiaa seuraavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti