tiistai 8. joulukuuta 2015

Kännykkäpostaus.

Tästä tekstistä ei tuu kovin pitkä, mut pikakuulumiset!!

Tänäpä selviydyin salille ja reeni tuntu hyvältä. Olkapäät oli vuorossa.

-pystypunnerrus 15x20kg, 2x12 40kg, 1x8 50kg ja 3x3 60kg (youtubessa video, löytyy hakusanalla piia sankari, en osaa linkittää tällä luurilla)
-epäkkäät smithissä 2x12 40kg ja 1x8 50kg
-takaolkapäät ylätaljassa 40kg 3x8
-viparit alataljassa 3x8 10kg (^superina)
-vinopena leveällä ottella 3x12 40kg ja 1x8 45kg

Notta semmonen. Vähä oli vielä tota 12setin sarjaa mut suuntana nyt lyhetä vähän niitä sinne 8 paikkeille ja nostaa vähän painoja. Tänään haettiin pikkasen vaan tuntumaa :)

Pystypunnerrus tuntu alkuun siltä, et ei kulje millään....kuitenkin toi 60kg tuntu suht kevyeltä! Vitosen sarjat olis voinu tulla. Outoa, kun must se oli ihan just, kun en saanut ylös koko kuuttakymmentä!

Mä en sen enempää ala nyt tällä luurilla räpläämään, kun mun makkarasormet muutenkaan ei oo yhteistyössä tän qwerty-asetelman kanssa :D

Jaa mut sen verran vielä, et vihdoin sain tilattua sen oikean gopron ja näillä näkymin se tulee huomenna tai torstaina. Jeeee!! Sitten alkaa youtubeen tulemaan reenivideoita :)

Ja muuten, kävin ma lääkärissä tosta ns. Krampista. V-I-H-D-O-I-N sain ajan sinne ultraan!!! Ja röntgeniin. Rtg en  usko  löytyvän mitään, mutta toiv. Ultrassa sitten se viba löytyisi.....ja jos ei mitään löydy, ni sit ilmeisesti vaan on todellaki  totuttava jokapäiväiseen särkyyn ja vihlasuihin. Mun jakeluun ei vaa mene, et jos trapeziuslihas on krampissa, ni miksi rinta on turvonnut?

Who knows....nyt kuitenki  unille!! Enemmän tarinaa kun läppäri palautuu!!

1 kommentti:

  1. Toi pystypunnerrus oli kyllä komea! ☺

    Toivottavasti kuvat, tai ultra kertoo jotain uutta. Hienoa kuitenkin, kun vihdosta viimein sait lähetteen niihin.☺☺ Eikä kestänytkään kauaa. ;)

    VastaaPoista