maanantai 30. marraskuuta 2015

Suomi"poikien" sijoituksia MM-kisoissa, KEVENNYS.FI ja rumatukkaa......

Norjassa käytiin viikonloppuna maailman vahvinmies-kilpailut ja suomesta lähti edustamaan tuttuja; -90kiloisten sarjassa oli Sami Pätäri ja Tero Ranta. -105kiloisten sarjaan lähti Jiri Grönman ja Paavo Paaso.  Alle90kg sarjasta tiedän sen verran, että Sami ei tällä kertaa yltänyt ihan finaaliin asti. Tero tuli viidenneksi ja teki suomen ennätyksen akselissa, 140kiloa. (alle 90kg). Onnittelut!

105kiloisten sarjassa oli lauantaina karsintalajit; (Jirin suoritukset ja sijotukset alleviivattuna)

-Akselipunnerrus 130kilolla, toistot lasketaan. 5 toistoa, sijoitus jaettu 12.sija
-Farmarikävely 2x135kiloa  40m.( IFSA-farkut). Aika n. 35sek, sijoitus 13.-Renkaankääntö. 6x 400kiloa. Aika n.28sek, sijoitus 4. Karsintapäivä meni Jiriltä ja Paavolta hyvin, molemmat ylsivät finaaliin saakka. Finaali käytiin sunnuntaina ja siellä lajeina oli;

-Akselipunnerrus LMS. Jiri teki tähän lajiin oman PR.n ja suomen ennätyksen; 170kiloa!! Valitettavasti Paavon punnerruksesta seurasi reiden lähentäjän jonkinsortin vamma :(
-Kävely-yhdistelmä ( ihan tämmönen kevyt..)- 1. Ankkakävely 170kg 10m + 100kg laatikon lastaus 7m ja farmarikävely 2x125kg 10m. 17.90sek, 4.sija.Paavo teki vielä tämän lajin aikaan 26.12sekuntia, jonka jälkeen alkoi reisi vissiin ihan kunnolla sattua. Kilpailu keskeytyi Paavon osalta tähän, valitettavasti. Pakko sanoa silti, että aika saagenin kova sekin, että ylipätään tollaisen vamman jälkeen jatkaa. Mut hei, kuinkas muutenkaan, kun suomalaisista puhutaan 8)

-Arm over arm 18m, max 60sek. Volkswagen amarok täynnä ihmisiä+peräkärry jossa suuri rengas. 15,77sek, 4.sija

-Maastaveto (Car deadlift) n.310kg, toistot lasketaan. 6 toistoa, jaettu 4.sija.
-Atlaskivet 120kg, 130kg, 140kg, 160kg ja 190kg. Nostokorkeudet 170cm, 160cm, 150cm, 140cm ja 130cm. 35,53sek  ja tästä Jiri otti lajivoiton!!!Kokonaissijoituksessa Jiri tuli neljänneksi. Aika kova saavutus, onnittelut vielä tätäkin kautta! Piste-eroa  kokonaisuudessaan ensmmäiseen oli 9pistettä.

Siinä on pari vahvaa! (Kuva Jiriltä).

Tollasiin isoihin kisoihin haluisin joskus lähteä kuvailemaan ja karjumaan, on siellä varmaan ihan sika hieno meno....Se tarvii kyllä joskus lähteä itsekin katsastamaan paikanpäälle!!

 Nämäkin kyseiset kisat tulevat  muuten kuulemani mukaan televisiosta 17.12 Eurosportilta. Silloin istutaan kun tatit suossa tv.n edessä!!

   http://m.iltalehti.fi/iltvurheilu/201511260190508_v9.shtml pääset kurkkaamaan, miten suomipojat treenailivat yhdessä Power Teamilla ennen kisoja :) (linkki vie iltalehden sivuille)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sitten Kevennyksestä. Termogeenikuuri on ohi. En huomannut niistä olevan juurikaan vaikutusta. Syömiset on olleet samalla tolalla kun ennenkin ja paino on pysynyt aikalailla samoissa lukemissa joten senkään suhteen en huomannut vaikutuksia. Termogeeneistä en siis minä ainakaan saanut mitään irti. Huomisesta lähtien lähteekin nyt testiin nämä;
Nämähän taisi olla vain CLA-lisä, mutta otetaan nyt testiin kuitenkin. Vaikken odota näiltäkään mitään suurta ihmettä, ni silti jotenkin odotan jotain, mitä en termogeeneiltä saanut. Hmm..

Seuraavana vuorossa olisi nälänpoistajat. Oon kyllä koittanut niitä sysätä Peppelle, koska en koe tse tarvetta niihin. Jos Peppe eii niille lämpeä, ni kokeilen ihan mielenkiinnosta niitäkin! Ne vois kyllä glutamannaanin aniosta toimia iihmisellä, jolla on hankaluuksia  hallita annoskokoa. Näistä lisää myöhemmin, kun on saatu kuuri alullensa. TÄSTÄ KLIKKAAMALLA pääset lukemaan enne-ajatuksiani Kevennyksen tuotteista :)

Sit osio "rumatukka"......Voi saagen.
Jaa niin että miks mä käytän pipoa...
Se ei oikeastaan edes näytä tossa kuvassa niin rumalta kun mitä se ihan real life on...Ens lauantaina olisi Peppen kaverin häät ja oon ihan paiseissa, et miten tän tupeen asettelen. Pipo on pelastanut mut tähän ast, mutta se ei nyt han häihin taida sopia....Kröhöm. Katotaan nyt, mitä sitä keksis...Joko ratkeen vetämään mun lesbotukkani takaisin. Muhahahha.

Perjantaina mulla piti olla hieroja, mutta peruin sen torstaina kun mulla oli se joku flunssantyyppinen juttu, joka ei sitten kuitenkaan koskaan pahaksi puhjennut ( ekä toivottavasti enää tulekaan...) No mun tuurillani tietysti perjantaina niska-hartia-lapa akseli jäkitti ja alaselkäkin oli jostain syystä iha sökönä...Olo oli jotenkin outo ja lähdin siksi koulustakin vähän aikaisempaa. Olo kuitenkin kotona parani hetken vaan maattuani ja oonkin varma, että siinä yhdessä luokan ilmastoinnissa on jotan häikkää...Ihan varmana. No enivei, Koitin kepillä jäätä, että oliskos "mun" hierojallani ollut kutienkin vielä joku rako jäljellä, johon olisin mahtunut. Ikävä kyllä ei ollut. Siinä hetken pähkäiltyäni soitin Pihlavaan fyssarille; TÄSSÄ LINKKI kyseisen paikan nettisvuille. Ei ainakaan parempaan suuntaan oo tää mun "lihaskramppini" mennyt...Ryhti on huonontunut ja oikea hartia on vetäytynyt eteenpäin. Fyssari huomasi myös sen, että oikeanpuolen rinta(lihas) on turvoksissa. Siinä sai niska vähän runtua ja sitten koitettiin vähän teippiä lyödä, jos alkais noi virheasennot korjaantua...Tänään varasin myöskin taas lääkäriajan, jonka sain ensiviikon maanantaiksi. Mistäs muusta kun tosta ns. krampista.
Tukka <3
Fyssarilta poikkesin meen Sanna tykönä kahvilla ja sitten suuntasinkin Raumalle Riikan ja Pasin työ :) Oli taas kiva vaihtaa kuulumisia, Kotona olin joskus...ehkä 22 pintaan.

Lauantaina käytiin Peppen veljen luona ja meen Sannan tykönä. Kotona otettiin tirsat ja st mä lähin ehtoommalla vielä poikkeamaan Kirkan tykönä. Silläkin alkoi nyt työharjoittelu 3-vuorohommissa, ni ei oltu nähty ainakaan sataan vuoteen! Sieltä sitten kaupan kautta kotiin ja himulissa katottiin vielä Peppen kanssa Bondia.

Sunnuntaina oli Peppen veljenpojan 10v-synttärit ja tuli vedettyä...no, viikon kalorit :) No ei nyt ihan...
  Petterin kanssa oltiin puhuttu, et mentäis salille. Mua poltteli, kahteen viikkoon oli mahtunut vain 2 treeniä....Olin ihan varma, että merkkarissa tulee uudet lukemat, mutta Petteri ei sitten lähtenytkään, kun ilmeiseti joku pieni lenssun poikanen iski sinne. Olin kuitenkn ehtinyt jo Pihla Pubiin kahville ( mun piti hakea siis Petteri kyytiin samalta suunnalta), joten Kyliksessä tuli kuitenkin poikettua.

Sieltä stten vaan kotiin.

Siinä meni se viikonloppu!

Tänään taas koulunpenkille; teoriaa. Plaah. Tosin tänään ( ja perjantainakin) oli mielekkäät aiheet ja hyvä opettaja!

Tänäpä pääsin myöskin sinne salille; Selkätreeniä

-Alkuvenyttelyt
-Mave "kottikärryllä" LINKKI YOUTUBE KANAVALLENI <--klikkaa
-Mavea pari vetoa fatbarilla
-Ghr 3x12 15kg ja superina perään kevyt kulmasoutu 3x12 25kg
-Alatalja kevyt 3x12 50kg ja 2x40kgVideolaatu on kohtalaisen paska, joten tässä parempi kuva siitä "kottikärrystä".

Tukka....

Laitetaan tähän loppuun vielä pari "täsä mä oon" kuvaa.


Ei paljon parempaa aikaan muuten olis voinut postin lakko loppua....Mulle on nimittäin tulossa GOPRO kamera!!! Sitten alkaa youtube täyttymään meikäläisen (väsyneistä) videoista. tää blogger on on muutenkin nyt viime kertoina saanut mun veren kiehumaan ihan kohtalaisesti...En tajua mikä tätä vaivaa >_< Tekstit ja kuvat pomppii miten sattuu ja videot ei ilmeisesti enää pyöri.... Kokeillaas muuten ihan piruuttas...Lisään tähän loppuun videon tän päiväsestä kulmasoudusta..Mahtaako näkyä..                            


Nyt kuitenkin nukkumaan!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti