sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Mikä ihmeen Power Team?

No tietty se Porin vahvin sali!

Elikkäs tää kirjotus olis nyt sitten se saliesittelyjuttu!

Pukkareista ja naistenpukkarin edessä olevasta pikkusesta jumppapaikasta puuttuu kuvat, mut muuten on aika hyvin.

Ekana ennen treeniä tietenkin aina alkulämpö, joka toteutetaan näissä tiloissa;

On kahvakuulaa, juoksumattoa, spinningpyörää, kuntopyörää ja soutulaitetta mm. Ja paljon muuta.
Sitten kun tästä ekasta "huoneistosta" lähetään liikkeelle, niin tuleekin mun lemppari...Eli vahvinmies-rata."Tukkiparkki :) "

Tukkien yläpuolella on ilmoitustaulu, jonne on laitettu mm. lehtileikkeitä salin jäsenien saavutukista.

Merkkaritelinettä, yhdet farkut ja säkit.

Radan toinen pää. Täältä löytyy atlaskivet, 320kg ja 380kg renkaat ja farkuista erilaisia variaatioita (mm. kaasupullot ja salkut).

Vahvinmiesrata on 20m pitkä ja teipit on laitettu 5m välein. Mitäs kaikkea välineistöä sieltä löytyy?

-Merimiesteline (135kg itsessään) ja myös merkkaritanko, johon saa ketjut.
-2x farmaritelineet (eli 4kpl) 17.5kg/kpl
-Kuvassa näkyvät kaasupullot (farmarikävelyyn), painoja en ihan varmaksi muista, mutta oisko jotain 100-110kg hujakoilla.
-Salkut 97,5kg (farmarikävelyyn)
-Pyöreät "salkut" 100kg (lähtee vähän matalammalta)
-Tukit 45kg, 57,5kg, 92,5kg
-Sirkuskäsipaino n.50kg ( tän voin muistaa väärin kyllä...Näkyy kuvassa tukkien alla). On myös pelkkä tanko, johon saa itse laitettua kiekkoja.
-Kelkka ( en tiedä painoa) ja tietty valjaat.
-Remkaat 320kg ja 380kg
-Atlaskivet 60kg, 105kg, 120kg, 140kg, 150kg, 160kg, 180kg ja 190kg. Paria kiveä on kaksin kappalein.
-Säkit 50kg, 70kg, 90kg, 110kg ja 130kg
-Fatbar (akseli). Oli myös oikea auton akseli renkailla, mutta se hajosi joku aika sitten.

Voi olla et unohdin jotain, mut tossa nyt ainakin suurin osa vahvinmiesvarustuksesta :)

Sitten sitä muuta salimaailmaa;
Jalkaprässi ja hack-paikka. vas. näkyy pari kyykkyäyshäkkiä.

Ristikkäistalja. kohtalaisen monipuolinen vehje!

Pari kyykkäyspaikkaa, toinen viralline "kisateline".

Penkkaajat touhuilee tässä kyykkäyspaikan edessä. Yks penkki myös tuolla "lavalla" kyykkäystelineiden vieressä. Maastaveto-treenit suorietaan myös tossa korotetulla lavalla. Taustalla näkyy myös smith-teline, jossa siis levytanko on telineissä kiinni ja liikkuu vain ylös ja alas. Oikealla näkyy myös pieni "pala" vinopenkkiä.

Smith-telineen toinen reuna näkyy oikealla. Vapaassa käytössä on vöitä, ketjuja ja vaikka mitä! Seinällä roikkuu myös monta erikiloista captain of crushia.

Jos ei välitä niin vapaista painoista, niin "alkulämpö"-huoneen lisäksi on myös toinen paikka, jossa pääsee käyttämään näitä laitteita. Mm, etu-ja takareisille, pohkeille, vatsalihaksille löytyy omansa. Lisäksi on rintaprässiä ja olkapäävehjettä, ghr:ää, selkäkippiä, täältäkin löytyy vielä pari kyykkytelinettä ja yks penkkauspaikka. Myös toi pitkä leuanvetotanko, johon voi laittaa vaikka mitä apuvermeitä killumaan. Tässä huoneessa myös komea rivi kahvakuulia. Nurkassa myös kulmasoutuun tarkoitettu levytanko ja lisäksi löytyy vielä kulmasoutu laite.

Kyykkäystelinettä ei yleensä oo tossa lavalla, mutta tää kuva otettu just ennen voimannostokisojen alkuja ja kisat pidettiin tässä huoneessa. Ghr näkyy tossa oikealla.
Käsipainoja on jokalähtöön. Erilaisia käsipainoja löytyy myös sieltä ekasta kertomastani huoneesta.

Löytyy trap-baria, fat-baria ja vaikka mitä baria! Tän kuvan ottamisen jälkeen salille on tullut uusia erilaisia tankoja. Tossa tankojen takana näkyy myyten noi yhet farkut, noi pyöreät.


Kyykky-/mavelava.

Jos palkkari unohtui kotiin, voi sellaisen myös ostaa treenin jälkeen salilta. Salilla on muitakin lisäravinteita ostettavissa, mmm. Supermass:ia, jota itse käytän ja muutamaa Mannisenkin tuotteita löytyy. Kuvanottokulmasta katsottuna vasemmalla on myös sohvanurkkaus, jossa voi vaihtaa vaikka treenivinkkejä tai muuten vaan kuulumisia :)

Power Teamilla on niin paljon kaikkea, että mun kirjoituksista on aika helposti voinut joku unohtua...

Salilta löytyy myös jumppapalloja, vastuskuminauhoja (paljon), foamrollereita ja aika paljon kaikkea muutakin.

Kuten oonkin jo usein täällä blogissa kirjoittanut, niin tää on ihan kiistatta paras sali, ainakin missä mä oon käynyt. Salilla on ainakin mulle lähes kaikki oleellinen ja tilaa sekä vehkeitä riittä. Kuitenkin suurin juttu, mikä on mulle ainakin THEjuttu, on se, että tuntee aina olevansa tervetullut. Kukaan ei katsele nokanvartta pitkin. Kannustusta sekä tsemppejä saa ihan takuu varmasti. Monasti, kun joku vetää esim. mavemaksimia, niin sali pysähtyy kannustamaan nostajaa. Ihan uskomatonta, miten voi olla sellanen ilmapiiri. Itsekin kun tein ekaa kertaa sarjaa mavessa 140kilolla, niin yksi "huutajista" kuvasi sen. Ihan pyytämättä. Aika hienoa touhua. Parasta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti