maanantai 16. marraskuuta 2015

Laji"opastusta" ja pikkusiajouluja.

Vaan viikko taas mennyt kirjoittelusta...Mikäköhän risoo taas?

En edes muista enään, mitä oon viimeviikolla duunannut...Treenaamassa varmaan kävin ainakin!

Noh, lauantai alkoi lajitreenillä. Tälläkertaa olin vähän niinkun "opastajan" roolissa Veeralle. Veera oli joskus blogissaan miettinyt, että voisko mahdollisesti kokeilla jotain uutta harrastusmuotoa painonnoston lisäksi. Ehdotin kommenttikenttään, että tulee ihmeessä kanssani joskus kokeilemaan vahvinmieslajeja!! No, treffit sovittiinkin nopsaan. Muutamaan otteseen päivä vaihtui, mutta nyt viimelauantaina vihdoinkin päästiin treenailemaan yhdessä.

Olin miettinyt valmiiksi vähän tehtäviä lajeja ja mielessä oli varmoina nakkeina farmarikävely ja säkinkanto. Kokeiluun Veeralle aattelin laittaa myöskin mahdollisesti akselipunnerruksen ja merimieskävelyn.

Alotettiin lämmittelyillä, jonka jälkeen siirryyttin farkkuihin. Mentiin kymmenen kilon korotuksilla ja Veeran (2)x20m matkan ykköseksi tuli 50kiloa/käsi. Vauhti pysyi hyvänä alusta loppuun. Kuulemma tässä painossa alkoi vähän näppi luistaa jo, mutta pää kylmänä Veera vaan paineli loppuun asti. Tekniikka nostoon löytyi heti.


Hikijumppaa!


Farkkujen jälkeen päätettiin koittaa vähän merimieskävelyä. Muutamien yritysten jälkeen teline nousi ylös. Sanoin Veeralle, että nää on vähän sellasia juttuja, että nälkä kasvaa syödessä...Ja niinhän se kasvoi itsekullakin; Yksi askel oli otettava. Sitä ei nyt ekalla kokeilukerralla tullut, mutta voitto oli itsessään jo siinä, että 135kiloa nousi irti maasta. Enskerralla sitten se askel tulee :)

Ylhäällä on!Sitten oli säkinkannon aika. Kuten aiemmin jo kirjoitinkin, niin Power Teamille oli kotiutunut uudet säkit ja päästiinkin niitä sitten lauantaina Veeran kanssa testailemaan. Veera kuljetti 50kilon säkkiä 27m+13m. Mun mielestä aika hyvin noin ensikertalaiseksi! Matkaa olisi tarttunut varmasti enemmänkin ;)

Muistaakseni otin itekkin yhen rundin tolla 50kg säkillä. Pakko oli kuitenkin koittaa, että vieläkö se 70kg nousee...Ja nousihan se. Matkaakin taittui 40m.Kaunista!


Säkinkannon jälkeen "hiukan" puhallutti....Hetken puhaltelun jälkeen mentiin sitten sitä akselia koittamaan. Veera vähän kauhisteli fatbaria, mutta kuitenkin sitten kokeili. Pelkkä fatbar painaa jo sen n. 30kiloa, joten lisäpainoa ei laitettu. Se on sinällään vähän huono, kun se tanko on sitten ihan kiinni maassa...No mutta hyvin se nousi Veerallakin ihan suorille käsille saakka. Toistojakin tuli rinnalta komeasti.


Veera halusi vielä nähdä tukkipunnerrusta. Muutaman toiston siinä tein ja Veerakin halusi sitten kokeilla vähän tuntumaa tukkiin.


Pari tuntia siinä vierähti. Nopsaan meni aika. Veera oli mukavaa treeniseuraa ja musta oli hienoa, että tää muidu kokeili rohkeasti kaikkea. Jokaisessa kokeilluissa lajeissa Veera teki jonkinmoisen tuloksen ja se oli hieno juttu. Puhuttiin siinä vähän, että tää ei mahdollisesti jäänytkään viimeiseksi vahvinmiestreeniksi.  Kuten jo sanoinkin; nälkä kasvaa syödessä...Vai mitä Veera? ;D

Kiitos!

Tästä pääset vielä Veeran blogiin!

Treenin jälkeen kävin leikkaamassa isän tukan, hain koiran kotoa ja vein sen hoitoon, menin kauppaan ja sitten kotiin ihmisöitymään iltaa varten. Ilta meni kivasti, kiitos flikat, oli hauskaa <3

Näen oikeudekseni laittaa tän kuvan tänne, koska jaoin sen jo Instagramiinkin ;)
 Toi mun tukka on ihan saatanan ruma. Tai no, löysin jonkun " syön yksin nakkeja ja otan selfien ennenkun menen nukkumaan"-selfien puhelimestani. Siinä tukka näyttää ihan hyvältä :D

Känniöögat....

Sunnuntai meni aikalailla maatessa....Kyl mä aamusella ennen sohvalle siirtymistä jopa vähän siivosin :D


 Tänään herätys oli vasta vähän ennen 8. Todella nopsa ihmisöinti ja FILLAROINTI kaupunginsairaalalle. Mulla oli siis tänään se aika varattuna, kun piti toi lasinsiru poistaa. No vitut sitä poistettu. "Niin no mahtaakohan siellä edes olla mitään lasisirua....Mä vähän konsultoin toista lääkäriä....Joo ei me sitä lähdetä nyt kyllä avamaan, sulle tulee postia sitten kirurgilta niin katsotaan..." SIIS MITÄ PASKAA?? Voi vittu että meni hermot. Mikäköhän mun naamassa on vituttaa noin paljon, kun mitään mussa ei nähtävästi voida tutkia? Ei tota "lihaskramppia" eikä nyt sitten tätäkään. Notta sellasta...

Mutsi heitti mun sairaalalta töihin, joten fillari jäi sinne...Tarvis se sieltä hakea, ennenkun häviää vaikka lukossa onkin.

Työpäivä meni nopsaan ja loppupäivä onkin mennyt vaan kotona lilluessa.

Ensviikonloppuna onkin sitten Power Teamilla salin voimannostokisat ja samana ehtoona pikkujoulut. Jos nyt kutienkin sais ennen sitä jotain jo kirjoitettua :)


1 kommentti:

  1. Moikka!
    Olet ehdolla Metallisydän Blog Awardsissa! Käyhän tsekkaamassa ja pyydä ihmeessä lukijoitasi käymään äänestämässä! http://metallisydan.fitfashion.fi/2015/11/17/metallisydan-blog-awards-ehdokkaat/

    VastaaPoista