maanantai 9. marraskuuta 2015

Kaikennäköstä sisutelusta reeneihin.

Hmmm, iiihan liika taas vierähtänyt aikaa viimekirjoituksesta.

Noh, lauantaina oli kuitenkin vuorossa lajitreeni; Akselipunnerrusta, farkkuja ja mieleni halasi myös koittaa taas sitä 320kiloista rengasta....

Farkuilla en tehnyt kovin paljoa, viiminen 20m 90kg/käsi. Satkuja olis voinut koittaa kyllä, mut ei sitten kuitenkaan. Akselilla tuli kuitenkin uus sarjaenkka; 5x60kg! Tosin, toistot oli rinnalta eikä maasta asti. Tai no, eka oli siis kyllä ihan maasta asti. Siihen tarvis kyllä tekniikkaa harjoitella...Ihan kuin myös renkaankääntöön..Ei oo mun bravuurini sitten noi lajit olleskaan! Punnerrukset tuntuu muutenkin laahaavan perässä, jos vertaa esim noihin kävelyihin. No, kaikki ajallaa. Hitaasti, mutta varmasti ;)

No mites sen renkaan kanssa kävi? No vittu, ihan samallalailla kun viimeksi :D Polvelle tuli hyvin, mutta se allemeno ei skulaa. No tossa tapauksessa loppuu kyllä jo voimavaratkin  kesken, vaikkei kylläkään ihan ylipaljoa. Oi vitsit sitä fiilistä, kun sen renkaan saan yksin ylös asti...Niijuu ja ennen lajireeniä oli pitkästä aikaa se sulkapallo. Heivaanhei....Meinas usko (kunto) loppu todellakin ihan alkumetreillä :D No, loppuuna sti selvisin eikä enää loppupuolella niin pahasti puuskuttanutkaan. Useammin vaan tarvis käydä.Lauantaina poikkesin pubissakin kahvilla ja illemmalla leivottiin Lucan kanssa vähän Dallaspullia :)

Sunnuntaina herättiin Lucan kanssa tekeen Peppelle aamupala. Tänävuonna olin tosi tyly, kun en antanut mitään lahjaa. Tarkoituksena oli ostaa se uus peli tohon pleikkariin joka just tuli, mutta suunnitelmissa taitaa olla Peppellä nyt pleikkarin päivitys kolmosesta neloseen joten se siitä..Vähän itteä harmitti se lahjattomuus, mutta en nyt sitten väkisin viittinyt ostaa mitään "urhaa", mille ei olis mitään käyttöä.
Puoliltapäivin lähettiin Kellahdelle syömään. Siellä vierähti parisen tuntia. Sieltä Pappalle ja meen isälle käymään. Alkuehtoosta kotiin ja niin paljon tuli syötyä, että eipä illalla kotona enää kovin ruoka maistunut :D Savulohisalaatin tein valmiiksi maanantaiksi. Komiata oli.

Tänään oli töissä kaiken tylsin ja pisin päivä.....Huoh. Jos huomenna sitten jotain muuta :)

Töiden jälkeen hetkeks kotiin ja sitten salille. Eka en meinannut mennä, kun on alaselkä ja toinen kankku/lonkka niin saatanan jumissa....No, onneks menin kuitenkin! Perus selkä-hauber-ojentajareeni.

-Alatalja 4x12 50kg
-Ylätalja kapealla kahvalla  2x12 35kg ja 2x12 40kg
-Kulmasoutu 2x12 25kg/käsi, 1x12 45kg ja 1x10 55kg

-Hauiskääntö mutkatangolla +10kg 1x12, 3x12(vai 10?) +20kg
-Hauiskääntö 10kg käsipainoilla (eri kulma) 4x12

-Kapea penkki 1xpitkäsarja 40kg ja 3x8 50kg
-Ransk.punnerrus 2x(?) tanko+20kg. Oli eri tanko, ja olin ihan hukassa sen kanssa...Enskerralla sillä normaalilla mutkatangolla!
-Ojentajat taljassa 4x12 (40-55kg)

Arvatkaas mitä siellä salilla tehtiin kun menin?

90 ja 70kg säkit!!! Testiin viikonloppuna :)
Komia reeni oli, kokeilin penkkiä ekaa kertaa apinaottella ja se tuntu paljon paremmalta kun normiote. Sillä mennään seuraavakskin!

Sitten vähän sisustuksesta.....En jaksanut ladata järkkäriä, joten yks luurilla otettu kuva....Jonka laatu on aivan paska.


No eipä näy noi Vallilan uudet verhot nyt hyvin....Toi taulu tuli tohon kuvien keskelle, koska siinä on vähän punaista.....Huoh. Ei näytä tässä kuvassa nyt yhtään hyvältä. En tiedä näyttääkö niin livenäkään, mutta vielä vähemmän tässä!!

Nyt Vilma, Tomi ja Jami on käymässä. Kahvi naamariin, eväät valmiiks huomiselle ja suihkun kautta sänkyyn :)

Lähiaikoina olis tarkoitus tehdä esittely käymälläni Power Teamin salista. Ja viikonloppuna tulee muuten vähän erilaista lajireeni asiaa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti