keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Etukyykkyenkkaa ja syömisten uusimista.

Alotetaampa tosta kyykystä; siinä tuli tänään uus ykkönen. Pyöree 100kiloa! Ihan kiva fiilis, kun viimeksi on ykköslukema ollut muistaakseni 80kiloa. Tosin viimekerrasta on jo piiiikkasen aikaa. En edes muista, koska oon etukyykyssä viimeksi tota ykköstä edes koittanut. Nomutta ompa ainakin tulos sen suhteen vähän noussut! Ihan kiva.

Lisäks tein reisien ojennukset ja koukistukset 3x12 superina 35kg(?)

Eilen tein salilla olkapäitä, vatsoja ja alaselkää. Kutakuinkin näin;

-Vatsat taljassa 3x15 35kg
-Kyljet 16kilon kahvakuulalla 3x15
-Jalkojen nostot ja rutistukset jumppapallolla 2x15 superina
-Ghr-laite(+15kg) ja selkäkippi  superina 3x12
-Takaolkapäät taljassa 3x12 35kg
-Pystypunnerrus 8kg käsipainoilla ja vipunostot 8kg käsipainoilla superina 3x12
-Epäkkäät 3x12 16kg kahvakuulilla

Vennyy vennyy....

 Maanantaina piti myöskin olla salipäivä, mutta fiilikset oli totaalisen paskat....Ei huvittanut juur mikään. Kaikki turhautti. Veljeäni lainatakseni; "Vaatii itseltään niin paljon, että kaikki vähänkin heikommat suoritukset tuntuvat huonolta" -Tai jotain sinnepäin ainakin. Enkä nyt puhu vaan treenaamisesta, vaan ihan yleisellä tasolla. Lisäks mua vitutti ihan suunnattomasti taas toi "lihaskramppi".Onneks eilen sitten jo sängystä noustiin paremmalla jalalla. Huomattavasti...

Kävin kuitenkin leikkaamassa Pappan tukan ja sitten kävin hakemassa uudet verhot. Vitsit, mikä facekirppislöytö!!! Vallilan verhot 2kpl yhteensä 25egee. SIIS KAKSIKYMMENTÄVIISI EGEÄ!! Väreiltään ei ehkä ihan natsannut, mutta laitetaan natsamaan :D En oo tollasta vallilan kuosia ennen livenä nähnyt, mut ihan kiva. Kuvia myöhemmin ;) Muutenkin oon miettinyt pitkästä aikaa sellasta kokonaisvaltaista sisustuspostausta. Jos viikonloppuna ehkä sais aikaiseks?

Eilen mulla piti muuten olla se toimenpideaika, kun piti toi farmarikävelyä haittaava lasinsiru poistaa kämmenestä. No, mun tuurillani se peruuntui ja sain uuden ajan parinviikon päähän...No, "pääsee" viikonloppuna vielä kävelemään farkkujen kanssa vikaa kertaa toi ylimääräisesine händyssä ;) Toiv. ei pitkää kävelytaukoa tuu siittä toimenpiteestä..Tai mitään vitunaikaista sairaslomaa muutenkaan.

Äitikin kävi eilen. Oli kiva kahvitella pitkästä aikaa <3 NIIJOO!!! Ennenkun mama poikkes kävin kaupassa....TIÄDÄTTEKÖ MITÄ SIELLÄ OLI????

Kauan odotettua mangoFantaa!! Siis mä oon tätä comebackia niin paljon odottanut, et oksat pois....Tätä parempaa limpparia saa etsiä. Eikä sitä löydy!! Limppareita en yleensä kauheasti juo, mut en voinut vastustaa kiusausta kun tämän näin. ja olihan se nyt perkele HYVÄÄ.

Sitten vähän tohon syömisten uusiksi-laittoon. Oon hiukan nyt pienentänyt taas annoskokoja ja jättänyt hiilareita vähemmälle. Ketoosia en hae, koska mun kroppa vetää ihan sekasin siitä. Hormonitasapainot ja kaikki menee ihan päin mäntyä. Hiilarit tulee aikalailla nyt kasviksista, rahkasta, kaurahiutaleista ja semmosista. Leipä nyt kokonaan pois ja muut sellaset. Vähän turhaahan tää on, kun ensviikolla on se kauan odotettu "likkojen ilta" meillä, niinniin.....Noh, sittempä jatkuu taas. Niijuu, ja isäinpäiväkin on sunnuntaina..Hohooo. Treenejäkin tarvis vähän hioa niin, että sais ainakin suurinpiirtein koko kropan läpi kerran viikkoon....Vaikka onkin aina ne tietyt treenit, niin niitä tarvisi säännöllistää kunnolla ja vähän muunnella taas. Hmm..

Lauantaina olis tarkoitus mennä pitkästä aikaa pelaamaan sulkapalloa....Mitäköhän siitäkin tulee :D Lisäks olis vuorossa lajitreeniä; tukkia, farkkuja, SÄKINKANTOA ja ehkä renkaan kokeilua taas...Tänään kun lähettiin salilta niin Jiri sanoi, että tuli uusia säkkejä. KAhtotaan sitten seuraavalla salireissulla, että minkä painoisia tuli :) Hienoa, en oo tota säkkiä päässyt kovinkaan paljoa treenailemaan....:(

Nyt kuitenkin väsäämään salaattia ja suihkun kautta sänkyyn!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti