torstai 8. lokakuuta 2015

Uutta mave-enkkaa ja semmottii.

Huhhuh!!! Komia salipv oli tänään. Johtuen ihan siitä, että enkat tuli maastavedossa ja 150kilon raja on rikottu :) Ihan mahtavaa kyllä. Farkuissakin tuli ns. enkat, 97,5kilon salkut ja niihin 2,5kilon lukot (yht. 100kg/käsi) nousi tänään ylös ja sain pari todella pentä askelta otettua. Nahat antoi perikis kirvelyltään, joten se leikki loppu siihen. Tästä syystä en yleensä ota mavea ja farkkuja samanapäivänä.


Oon kyl tosi tyytyväine tohon maveen. Tämän vuoden tavoitehan olikin saada toi 150kiloa. En kyllä ollut asennoitunut yhtään siihen, että se nyt olis tullut, kun fiilistelin vaan farkkuja, että se satku nousee siistä tänään! No, nekin nousi!!! Tosin matkaa kertyi huimat n. 30cm, mutta nousi ylös :) Ja kuitenkin nyt oli ne salkut, jossa painopiste on erilainen kun niissä farkku"raudoissa". Hyvä mieli jäi molemmista. Jesjes :))))

Ennen salia menin hakemaan Lucalle uuden telkkarin. Tai no, meille uusi. Tori.fi.stä bongasin 24tuumasen taulutelkkarin. Hinta oli niinkin suuri kuin 30euroa!!! Hyvin pelittää.

Eilen oltiin Peppen kanssa kaupoilla. Haettiin uudet laatat eteiseen ja Peppe niitä alkaa viikonloppuna siihen laittelemaan, kuvaa sitten heti kun on valmis. Löyty kivannäköstä ja todella edullista laminaattiakin, mutta vähän se oli turhan ohkasta....Perkele.

Siellä ne laattapaketit möllöttää ja odottaa asennustaan 8)
Eevi oli hoidossa hetken aikaa tossa jokupv. Nappasin yhestä videosta komeen screenshotin... :D

aaaahahahahahhahahahahah.
OI perkele ku nauroin tota :D Kuunneltiin 5fdp:ia ja Eevi tanssi, siks alunperinkin otin videokuvaa :D Toi on kyl tollane oikee "attitude"-kuva :D Iha kurko!!

Huomenna olis Lucan jalkkistreenit. La Luca menee Kellahdelle yökylää, ni Peppe saa rauhassa laatoitella tota eteistä ja sunnuntaina sitten lähetäänkin 6 aikaan aamulla ajelemaan sinne Lahteen messuille.

Nyt suihkuun ja piakkoin sänkyä kohti!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti