tiistai 27. lokakuuta 2015

Uudet salivermeet ja kirppistelyä.

Oli vähän puhetta, että oltais tänään menty salille. Sen verran on paikat kyllä kipeät sunnuntaista, että väliin jäi..Huomenna sitten. Toivottavasti on jo paikat kuosissa, eiköhän :)

Perjantaina tilaamani Sportheavyn paketti tuli!!


Jahka säästyis sääret nyt mustelmilta maastavedoissa.

Uus vyö, yhttä levee edestä ja takaa. Ja tuntu muuten tosi tukevalta!! Odotan jo, et pääsis testaamaan!!
Samassa paketissa oli vyö myös Peppelle ja sukat Petterille.

Pitkästä aikaa olin kärppämä Facebookin kirppisringissä. Joku myi korituoleja 5e/kpl. Kerrankin olin ekana siellä kyönäämässä ja käytiin meille niitä hakemassa 4 kappaletta :) Kaksi niistä jäi nyt terassille. Kesäks sitten ne saa uutta väriä pintaan ja uudet pehmusteet :) Nyt meen terassista tulee mieleen lähinnä joku 70-luvun mummulan kuisti :D


Ihan jäätävät noi istuinpehmusteet....Nooo menkööt nyt tän talven :D
Meinasin tänään nyt sitten nukkua "onneni" ohi...Heräsin 6.10, kun normisti noon nyt noussut 5.30. Vähän tuli kiirus! Eikä muuten, mutta Luca viedään tarhaan, mut töihin ja sit Peppen tarvis vielä myös keretä seiskaksi. No, ajoissa taisin nippanappa olla.

Evästä.

 Töiden jälkeen hetki lilluttelua kotona ja sitten lähettiin Lucan kanssa jalkkistreeneihin. Samassa rakennuksessa on kirpputori ja poikkesin siellä.

Hyvälaatusia kuvia taas....Muurlan AngryBirds mukit 1e/kappale!!!! En voinut vastustaa...

Mä joskus olisin halunnut kerätä ne Arabian kaikki "änkipööks"-mukit, mutta olisin niistä varmaan niin neuroottinen, et ei tulis mitään. No eipä niitä kovin montaa erilaista olis, että toisaalta..Hmm..

Halpa-hallissa poikettiin Lucan kanssa, sieltä ei mitään ihmeellistä löytynyt.

Kirjotinki jo tossa sunnuntain postauksessa siitä, että nyt toi lasinsiru tuolla kämmenessä vihdoinkin kaivetaan pois? Muutamia vuosia sitten tosiaan pikku pöhinssä kaaduin lasihyllyn päälle ja sieltä jäi muisto käteen. Ei se oo ennen haitannut, mut nyt se on alkanu vaivaamaan tuolla salilla. Nyt kun alkaa farmarikävelyssäkin olemaan jo vähän tota painoa, ni ton lasinsirun takia en saa parasta mahdollista otetta siitä painosta.
Vähän huono kuva, mut varmaan huomaa, missä noissa kovettumista on se lasin pala :D Ensviikon tiistaina se sitten otetaan pois. Vihdoin..

Yritin epätoivoisesti eilen taas  erottaa hauistani. En vieläkään onnistunut :D Ojentajaa kurkkasin siinä samalla ja ihan kun siinä ois jotain muutosta vähän tapahtunu?

Kuvakulma ministi eri, joten sekin saattaa asiaan vaikuttaa.

Perjantaina olis sitten vähän halloweenia.......Sitä odotellessa. Vieläkin on oman lärvin idea vähän hukassa, vaikka kyllä vehkeet ja vermeet on. Nomutta, sen näkee sitten!

Nyt suihkuun ja pientä diipailua ennen unimasan tuloa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti