tiistai 20. lokakuuta 2015

Normaaleja rytmejä.

Työviikko (tai työharjoitteluviikko) on alkanut ihan mukavasto. Uni- ja ruokailurytmit on olleet kivasti ( vielä ainakin) ihan kohdillaan. Työkengät totesin pieniksi ja tänään soitinkin opettajalle, että mitäs tehdään...Joku oli siis ottanut omiensa sijaan mun työkengät ja -haalarit, kun niitä pe koulussa jaettiin..Saatana. Ei uskois, että kyseessä on aikuisia ihmisiä. Joo ymmärrän, että niitä voi vaihdella jos omat ei olekaan sopivat, mutta että vaihtelee niitä mun kanssa, joka ei ole edes asiasta tietoinen tai edes läsnä? Joopajoo.

Töissä on ollut kivaa. Ainoa ( ja turhan iso) miinus on tässäkin asiassa turhautuminen. Niin paljon haluis tehdä ja kokeilla kaikkea, mutta kun ei osaa , ei tiedä eikä ymmärrä. Juu kyllä mä tiedän mikä on vasara ja porakone, mutta aaaaaiiiiiiiiiika paljon on opittavaa. Todella paljon. No, kukaan ei oo seppä syntyessään. Ja tätä koulua käyty tosiaan viikko, ja siitä muutama tunti puhuttiin oikeasti alaan liittyvistä asioista. Toivottavast en käy viimeistään viimisillä viikoilla muiden työntekijöiden hermoille tyhmyydelläni.....No, ainaki mää yritän parhaani, etten olis vaan tiellä.


Tänään siivoilin töissä. Tykkäsin siitäkin! Ei se kuitenkaan oo sellasta ihan perussiivoomista. Ensin vedin ihan vaan lastalla, harjalla ja siffelillä koko kerroksen ( mis me ollaan Petterin kanssa) ja ruokkiksen jälkeen sain hakea sellasen ison imurin. Voin muuten kertoa, et jossei n. +25 c(ellei enemmänkin...) lämpösessä betoniraksalla tavaroiden siirtely paikasta a paikkaan b ja takaisin paikkaan a sen lisäksi repii sitä jäätävää imuria paikasta toiseen ilman, että kaataa kaikkea muuta tavaraa siinä matkalla, oo fyysistä, ni ei sitten mikään!! Mä en niin välitä kuumasta ilmasta muutenkaan, ja tuolla kun on noi kauheet haalarit ja suojavarusteet päälää, ni huhhuh...Kuuma tulee. Niin raskasta kun se osin olikin, ni just siks mä tykkäsinki siitä! Että sitä vaan odotellessa kun pääsee ( kun osaan...) tositoimiin!!

Haastattelussa kysyttiin, et onko mulla korkeenpaikankammo. Sanoin, etten tiedä, mutta ei ainakaan ennen ole ollut. Noh, eilen kun menin työmaalle, ni heti "virallisen osuuden" jälkeen mentiin ulkohissillä 16. kerrokseen.  Mu ei tehnyt pahaa yhtään kikkailla siellä ylhäällä, mutta se hissi...OMG. Ihan kamala :D Olin mä siellä hississä tänäänkin, et sekin menee,, mutta...Niin, no...Hirvee se silti on :D

Harmitti pirusti vaan, kun jalat särki. Eilen ajattelin vaan, et jalat särki uusissa kengissä tottumattomuuttaan, mut tänään ne särki vielä enemmän. Ja just tosta lestistä. Pienet ne on, ei voi mitään....Eikä siinä, jos se särky olis loppunut kun sai kengät jalasta, mut ei...Nyt oikeastaan alkaa vasta helppaamaan niin, ettei niitä tarvi heilutella ja hieroa.

Nyt oli muuten Rautakouran sivuille päivitetty tietoja!

Leka 10kg-tulokset
Rautakoura 200kg (kahdella kädellä)

Vaakapuristus-osiota ei ollut vielä päivitetty.

Nyt pian nukkumaan. Huomenna treenille, jos noi koivet ei särkis noin paljoa.

2 kommenttia:

  1. Rautakoura, Piia Sankari Joensuu??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, katoin ihan samaa :D No, oli se sentään siinä toisessa oikein ;D

      Poista