torstai 15. lokakuuta 2015

Koulua ja eteisen valmistumisen odottelua...

Alotetaan tosta koulu-osiosta. Tällä viikolla siis tosiaan aloitin ton raksapuolen. Tää viikko on mennyt oikeastaan vaan löpistessä kaikkea diipadaapaa tutkinnoista, niiden osista, näytöistä, hopseista, "aikuinen opiskelijana" ja työmaaturvallisuudesta. Todella puuduttava alku kyllä tälle uralle.....Työmaaturvallisuudesta puhuminen oli tosi mielenkiintoista ja tänään osa päivästä oli ihan jees. Muuten on kyllä ollut jokseenkin....Noh, tylsää ja nimenomaan aika puuduttavaa. Odotan innolla ja TODELLA jännittyneenä ensiviikkoa, kun eka työharjoittelu/työkokeilu mikä lie onkaan (kaikki opettajat käyttävät eri nimikkeitä) alkaa. Pääsee näkemään ja ehkä jopa vähän tekemään, ainakin toivottavasti kokeilemaa sitä käytännön työtä. Enemmän kun olenkin toiminnan ihminen.


Edellisehtoona hain postista mun Punanaamio pakettini. Sen sisällöstä enemmän sitten liki halloweenia ;)


Salilla en oo ollut kertaakaan tälläviikolla....Huoh. Viikonloppuna kuitenkin tarkoitus mennä lajeilemaan! Useampana päivänä mun on ollut kyllä tarkoitus mennä, mutta jotenkin sitten vaan on alkanut touhuamaan jotain muuta. No mutta menkööt tämä sitten kevyestä viikosta ;D Ruokailut oon saanut nyt koulun myötä aika hyvälle tolalle. Parina ehtoona kärsitty päänsärky kertoo, että selvästi on ruokailut vähentynyt ( suom. terveellistynyt ja säännöllistynyt :D). Ensiviikolla tosiaan kun alkaa se työssäoppiminen, niin tulee sitten ihan peruskulutukseenkin lisää kulutusta. Jesjes!!

NFE-messuilla suoritettuja rautakouranurkan tuloksia ei ole vieläkään tullut Rautakouran sivuille, mutta faceen oli jotain tullut! Rautakouran sivuilta laittelen tänne sitten kuvaa/linkkiä, heti kun info sinne asti menee!! :)


Kimmo Kokko on siis Rautakouran(yhdistyksessä..?) jäsen, ja hänen Facebook-sivuiltaan nämä kaksi tiedostoa jaoin omille sivuilleni. Jos en nyt ole ihan hakoteillä, niin 10kg lekaan tein pohja-ajat. Ainakaan Rautakouran sivuilta ne löytänyt mitään listaa tilastoista, että naiset olisivat ennen edes kannatelleet 10kiloista. Jos näin on, niin pohja-aika on toistaseksi minulla :)

Vaakapuristus-tilastossa olen top3. Ennätys tosiaan suomessa naisilla on Jaana Tanner 106kiloa, Kati Luoto 105 kiloa ja minä 104kiloa!!!! Jeejee!

Eilen poikkesin pitkästä aikaa Kirkan tykönä. Oli kiva istuskella ja höpötellä pitkästä aikaa. Kävin myös hakemassa postista mun uuden hupparini, jonka bongasin (uutena, ei käytettynä) Facebook-kirppikseltä. Tää oli rakkautta niinku kans heti ensisilmäyksel <3

Älkää välittäkö hienoista hiuksistani...
Huomenna mä menen työturvallisuuskortti-koulutukseen. Tietenkin, kun koulupäivä päättyisi muuten kahdelta, mutta tarvtsen sen kortin ( tai no, todistuksen varmaan ennen kortin saapumista) maanantaiksi ni pääsin kurssille "pikana".

Sitten tosta eteisestä, mikä ei vaan saatana tunnu valmistuvan.. Tänään haettiin sauma-aine ja tarkoituksena olikin se saumata tänään. Noh, Peppe unohti ostaa ( ihan varmana laiskuuttaan " unohti", saatana ;D)  sekottimeen uuden pään. Eli saumaus jää huomisiltaan. Prkl. Lauantaina tapetointia ja toivonmukaan maalausta ja sitten se on VALMIS!!!! Sitten tuleekin oitis  ennen ja jälkeen  kuvia ;)

Mun piti tänään pyhittää päivä siivoukselle, mutta miten kävikään...Kaikkea muuta paitsi sit siivousta :D No mutta jos mä huomenna sitten innostuisin, kun Peppekin saumailee lattiaa ;) Haen eteiseen myöskin huomenna uuden naulakon (pystymallia) ja myös se facekirppikseltä ostettu laatikosto tuolla odottelee....

Nyt suihkuun ja muuta iltadiipailua ja sitten sänkyyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti