sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Uus vitriini ja töitä!

Niin on melkeen viikonloppu vierähtänyt!

Perjantaina Eevi tuli meille yökylään :) Perjantaina ei siis mitään sne ihmeellisempää duunaattu. Sanna kävi alkuehtoosta ja kun Peppe tuli salilta ni lähettiin hakemaan uutta vitriiniä keittiöön. (vihdoin!!).

Eevi ihan itse kippasi itsensö non...Hölmö <3

Katottiin aika myöhään yöhön Suitsia Peppen kanssa ja se kyllä kostautui Aamulla, kun Eevi heräsi :'D Nooh....Tuli ainakin iltapäivällä hyvin uni, ennen ekaa yövuoroa.

Lauantaiaamulla Eevin kanssa käymään Halpa-Hallissa ostamassa jotain kansion/kotelin/laatikon-tynkää uuteen vitriiniin, koska sinne piti saada jotenkin fiksusti ne paperit, jotka olivat siinä lipastossa.

Halpa-Hallista tarttui mukaan pari perus-mappia, kaks sellasta..ööh..pahvista "kansiota(?)" ja sit sellaset puiset jotku...Kansioboksit? No, enivei. Piti laittaa ennen ja jälkee-kuvat, mut toi keittiö on kohtalaisessa kaaoksessa vielä, kun toi vanha lipasto on siinä. Katotaan jos sen saisi tänään vielä kannettua pois jaloista...

Viimeyö meni siis töissä. Vähän on univelkaa kyllä...Nytkin vois mennä takas nukkumaan. Mun homma on pikkasen erilainen töissä, kun ennen. Nyt käytetään käsipakkausta ja mun sormet ja ranteet on ihan kipeet siitä hommasta :D Saas nähä mitä ensyöstä tulee...Onneks tää käsin"pakkaaminen" loppuu ilmeisesti ensyön jälkeen ja pääsee tekeen sitä normihomma. Ei silti, en valita! Mä jäisin mielelläni pidemmäksikin aikaa tuonne töihin siihen koneelle, jossa nytkin olen. Lungia hommaa, mut silti koko ajan jtn näprättävää ja saa kanniskella niitä täysinäisiä laatikoita ja vaihdella painavia lavoja. Mä tykkään :)

Nyt mietin, et meenkö tiraamaan viel hetkeks, vai what...Huomenna sitten niitä vitriinikuvia ja ehkä treenipostausta, mikäli salille tänään jaksan mennä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti