maanantai 21. syyskuuta 2015

Pieksämäen vahvin 2015. ( 2.sija)

Niin ne kisat oli ja meni. Sijoitus oli tällä kertaa 2. Yhden pisteen erolla ykköseen. Hyvin järkätyt kisat oli, kiitos Kaisalle ja Terolle, ens vuonna nähdään taas :)

Aamulla lähdettiin ajamaan kohti Pieksämäkeä klo 6. Kilpailijakokous alkoi klo 11 ja kymmentä minuuttia ennen oltiin paikalla. Aika hyvä ajotus :)
Kilapilijakokous tosiaan klo 11 ja kisat alkoi klo 12. Ai vittu et jännitti...Ei oo yksiäkään kisoja jännänny näin paljoa ja näin kauan etukäteen..

Lajeina oli kehikonkanto (100kg), tukkipunnerrus (LMS), renkaidenkääntö (painavin 245kg), autonveto ( n. 4000kg) ja lastaus. (n. 2x50kg ja n.2x60kg)

Ekana kehikonkanto. Tää mua jäi harmittaan, kun yleensä nää kävelyt on mulle ollu se vahvuus. Tai kisakokemusta näistä ny ei oikeen oo, mut treenatessa siis ainakin sujunu aina hyvin. Nyt oli kyllä niin kevyt paino, että juoksukisaks tää menikin. Tähän suoritukseen en oo lainkaan tyytyväine omalta osaltani. Jos jotain positiivista pitää hake, ni ikinä koskaan en oo kehikkoon koskenutkaan, et siihen nähden ihan jees. mut silti ei.


Kehikossa ajat meni näin;

Kaisa 6.19sek
Piia 6.34sek
Sanna-Mari 7.87sek
Katja 8.50sek

Ennen kun edes kuulin/näin mitä ajat tässä oli, ni mua niin närästi toi. Jalat oli jännityksestä ihan makaronia muutenkin. No mut enskerralla sit paremmin!

Seuraavana oli vuorossa tukkipunnerrus ja sen tiesin jo, että miten siinä käy...60kiloa tuli ylös niinkuin pitikin. 65 kokeilin, mut ei noussut suorille käsille. Aloituspaino oli siis 40kiloa ja siittä mentiin ylöspäin 5kilon korotuksilla.Alimmassa videossa se 65.

Tukki meni just niinkun tiesinkin sen menevän, et siittä ei enempiä. Kaisa Lotta teki oman enkkansa ja nosti 70kiloa!

Sitten se surkean kuuluisa renkaan kääntö.....En muista mitä kaks kevyentä painoi, mut painavin oli kuulemma 245kiloa. Selostaja kyllä huutaa videolla, että "liki 300kiloinen" mut renkaassa luki ainakin et 245. Keskimmäisen renkaan pyörityksessä meni ihan räpläämiseksi, kun otetta ei meinannut löytyä. Spideriä (pihkaa) olis saanut käyttää, mut en sit halunnut. 2 ekaa rengasta kaks kieppiä ja viimistä yks. eli yht 5 kieppiä.


Kaisan aika 23,31sek
Piia 34,75sek
Sanna-M. 4 kieppiä 19.18sek
Katja 4kieppiä 28.25sek

Neljäntenä lajina auton veto. Autona oli Hummeri, joka painoi kuulemma n. 4000kiloa. Tässä tuli lajivoitto.


Autonvedosta mulla ei ollut juurikaan mitään ennakkoajatuksia, et miten se menee. Mut ihan hyvin nähtävästi kulki. Ajat;

Piia 17.03sek
Kaisa 17.72sek
Sanna-M 23.10sek
Katja 34.81sek


Viimeisenä lajina oli lastaus. Tästä mulla ei myöskään ollut juuri mitään odotuksia...En tätä treenannut sen enempiä, kotona kokeilin noilla saatanan painavilla renkailla kaksi kertaa. Ihan hyvä, koska kisoissa olleet renkaat oli musta paljon kevyemmät. Video loppuu vähän kesken, kun Peppelle soi just puhelin...Prkl. Lastaus meni hyvin ja olikin paras mun suorituksista.


Renkaiden paino kuulemma 2x n. 50kg ja 2x n.60kg.

Lastauksen ajat;

Piia 26.81sek
Kaisa 32.07sek
Katja  62,28sek
Sanna-M 66.06sek


Kaisa Lotta.

Sanna-Mari Koskimäki.


Katja Väistö.Kameran takana oli vuoronperään Peppe ja mutsi. Jossakin kohtaa oli vahingossa ilmeisesti asetuskin vaihtunut, koska valoitus on ihan jotain utopistista :D Kuvista ihan muutama on sellaisia, joista saa jotain selvää, joten aika kuvaköyhä tästä nyt tulee....

Miesosallistujista oli ennestään tuttu vain yksi, joten en liitä näihin muutamaan kuvaan nyt nimeä lainkaan, ettei mene väärin.

Jesse Matilainen, joka voitti miestensarjan.

Kokonaispisteet naisilla ja miehillä meni seuraavasti;

Kaisa Lotta 18p.
Piia Sankari 17p.
Sanna-M. Koskimäki 9p.
Katja Väistö 6p.

Jesse Matilainen 44p.
Jaakko Keränen 40p.
Aki Lehtinen 34p.
Ari Lähdekorpi 28p.
Leo Tenhumäki 27p .
Seppo Tyrväinen 21p.
Joona Matilainen 21p.
Jouni Kainulainen  18p.
Toni Sikanen, Joroinen 17p.
Janne Rautiainen 6p.


Ompas ärsyttävää tehdä kirjotusta, ku ei oo kunnon kuvia. Ja niit muutenkin niin vähän :D Noooh.....

Kisat oltiin järkätty hyvin ja turhaa vitkuttelua ei ollut. Omiin suorituksiin olin suurimmilta osin vähän pettynyt. Lastaus meni odotettua paremmin ja siitä jäikin hyvä fiilis! Ja nyt tietää ainakin, mitä alkaa petraamaan kunnolla; tukkia ja renkaan kääntöä. Ja paljon kaikkea muuta....Renkaat meni toistamiseen huonosti, joten niitä nyt sitten ihan kunnolla. 

Kotona oltiin illalla. Matkalla join muutaman olusen ja jatkoin samalla linjalla kotiin kun päästiin. Peppe tiputti mut ja mutsin tähän meille ja matka tästä jatkui Pubiin. Äiti tuli perässä myöhemmin. Ihan kiva ilta oli. Kiitos mamalle <3

Sunnuntai meni maatessa ja pitkästä aikaa mättäsin kaikkea shaibaa kaksin käsin...Olo on kyllä sen mukainenkin!! Kauhee turvotus....No mutta huomenna taas salille. 

Nyt pakko alkaa siivota tätä läävää. Huomenna treenipostausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti