sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Laivareissua, synttäreitä ja mavea.

Laivareissu meni kivasti ja puhuttiin vähän likkojen kanssa, et otettais tästä jonkinnäkönen traditio. Toivottavasti onnistuu :)

Kuvia ei mitään ihan ylipaljoa tullut räpsittyä, mut laitan tähän nyt muutaman.

Taxfreestä kuuluu AINA ostaa juustopussi.

Hiusksista ehkä huomaa, et on vähän jorailtu...

Paljettimekko oli ihan jees, paitsi että paljetit hiersi sukkisket rikki ja oli sitä "paljetti-ihottumaa" kainaloissa, käsissä ja reisissä :D Nooooh...Kerrankos sitä. Kengät ei  ollu ne, mitkä alunperin piti laittaa....Korkeavartisemmat piti, mutta mutta...Vitun kissat, sanotaanko näin


Zzzzzzzz.......

Kiitokset viel kaikil flikoille. Mukavaa oli!!


Alkuperäinen pläänihän oli ottaa kaks päivää, mut veti pakki komiasti sekaisin tuolla paatilla ni ei sitten kuitenkaan..Ihn hyvä päätös, koska taas tuli se " olikohan järkeä nyt taas ottaa"-fiilis. Se vaikuttaa niin paljon reeneihin ja tuloksiin, et varmaan siks. Vaikka aina onkin kivaa, ni en tajuu miks sellanen olo tulee. No mut nyt ei ookkaan mitään "bailuja" tiedossa ni voi keskittyä vaan reenaamiseen!!

Tänäännki vielä vähän puuskuttanut ja varmaan limelonkeroista johtuen pientä närästystäkin ollut....

Petteri tuli käymään ja myöhemmin Sanna, Jemina ja Wiljami. tästä lähettiin sitten samaan aikaa Eevin 1v bailuihin. Iso ämmä jo <3

Tädin rakas "Tsapiliittos" <3
Kyliksestä kotiin vaihtaan vaatteet ja salille . Meen Sannakin tuli mukaan. Vaan mavea tuli vedettyä. Ihan hyvin kulki tähän oloon nähden. Viimiset sarjat oli 3x5 120kg. Enempää ei uskaltanut nyt..Trapbaria ( tai miten ikinä kirjoitetaankaan) mavessa kokeilin myöskin ekan kerran. Sillä nousi 152kiloa. Ihan jeba.Vaikka laivalla ei kovin paljon tullutkaan syötyä, ni komia nesteturvotus on taas....Vedenjuonti jäi ihan olemattomiin ja sne huomas kyllä. Nyt taas ruotuun, kun hyvin lähti jo kesäkilojakin pois.

Suihkua, saunaa, saunaa ja suihku ja semmosta ja sitten ehkä jotain leffaa. Huomenna Lucalla taas tarhapäivä ja arki alkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti