keskiviikko 19. elokuuta 2015

"Mä en koskaan....."

.....Ostaisi mm. muotoilevia alushousuja, koska se on huijaammista. Mutta miten kävinkään...

Tää idea sai alkunsa siitä, kun tosiaan tonne laivalle sitä mekkoa ja toppia tilailin. Kuten kävi noissakin kuteissa, ni tää uimarengas hyppäs sieltä silmiin, kuten edellisessä kirjoituksessa mainitsinkin. Noh...Tänään saapui H&Mpakettini ja siellä ne oli...."slimmerit", joita " en koskaan osta". Mä niitä kauhistelin ja mietin, et puenko niitä edes päälleni. Päätin kuitenkin kokeilla. Ero oli suurempi kun odotin. Huomenna voisin laittaa muutamia kuvia joistain vaatteista "slimmerin" kanssa ja sitten ilman. Vaikka mä oon vieläkin sitä mieltä, että sellainen on huijaamista, ni taidan silti joutua itsekin sortumaan niihin. Ainakin joidenkin vaatteiden kanssa. Pääasiassa tilasin ne laivamatkaa varten, että en ihan oikeasti näyttäisi siltä, kun pitäisin kaiken varalta uimarengasta mekkoni alla...Huomenna aiheesta lisää kuvien kera!!!!!


Oli niin hieno ilma, et mäkin söin aamupalan terassilla. Puuro tuntui liian täyttävältä, ni vaihtoehtoisesti vetelin rahkaa. Lisäsin siihen hiukan kaurahiutaleita kuitenkin.
Salla ja Enska poikkes tänään pitkästä aikaa. Sitä ennen ja kaffittelun aika pesin vihdoin ulkona rullalla olleet matot! Lucan eka kysymys herätessää aamulla oli "Äiti, voisinks jo mennä uimaan?". Melkein heti kun noustiin, ni mentiin pihalle ja Luca tietty sitten pulahti heti uimaan.

Päheet uimalasit :'D
Tomi, Vilma ja Jamikin sieltä tulivat meitä viihdyttämään :) Istuskeltiin terassilla ja höpistiin.


Peppe kotiutui jossakin välissä töistä ja mä aloin enemmän intoilemaan tulevasta hieronnasta. Kyllä, vihdoinkin se päivä koitti. Kerroin hierojalle, että käsi on edelleen jotenkin rikki ja koko selkä varmaan suht. jumissa. Onhan edellisestä hierontakerrasta n. puolivuotta ( lukuunttamatta niitä muutamia fyssarikäyntejä) aikaa. Lapa tuntuu paljon paremmalta ja kyllähän koko selkä rusahteli tasaseen tahtiin.....Oi tätä autuutta <3 Enskuussa sitten taas. Hierojan jälkeen vedin uudet salikuteet niskaan ja lähin Kaanassa poikkeamaan. Sieltä oli suunnitelmissa lähteä salille kyykkäämään. Kello oli kuitenkin jo yli 8, kun Kaanaasta lähdn, joten jätin salin sitten kuitenkin väliin..

Ihanat uudet salipökät <3

Huomenna onkin sitten aikanen herätys....Viedään Peppe töihin, sitten Luca Kellahdelle ukin hoiviin ja mä suuntaan sitten autokouluun....Teoriaa jonka jälkeen rata-ajoa. Se uusi kuuluisa kolmosvaihe. Plaah...
  Huomenna on myöskin autossa öljynvaihto ja jotain muutakin vissiin, mutta jos ei kovin myöhäseks mene, ni salille sitten ehtoommalla. Perjantaina olis tarkoitus lähteä Raumalle Riikan ja Pasin luo pitkästä aikaa :)

Nyt tarvii mennä pikkuhiljaa unille, et jaksaa ennen 6 nousta ylös...Hyi vitt.....

1 kommentti:

  1. "Uimarengasta mekkoni alla" mul on niit renkaita kolme ja mitä vittuu uus mekko ja mul ei oo sanonu mitää iiik! Tää 26vuotias lähtee tilaa äkkii uut mekkoo ;D... ja taidan ostaa 5 slimmeriä ja laitan ne päällekkäi mekon al, jos ees yks noista "uimarenkaista" häviäis!
    -xoxo
    the munakoiso

    VastaaPoista