torstai 20. elokuuta 2015

"Mä en koskaan PART.2......"

..........Julkaise kuvia, joissa mun nahkani ei oo rullattu "tiukasti" piiloon. Noh, eilen kuitenkin lupasin laittaa kuvia muutamista vaatteista, ett miltä ne näyttää päällä slimmeri"kalsareiden" kanssa ja ilman. Lähdin ihan hyvillä mielin ottamaan kuvia ja ajatuksissa toteuttaa tää postauskin positiivisin mielin. Mietin myös, et olis slimmerin lisäksi tehnyt jotain  kotiminä, baariminä, arkiminä-juttua, jotta näkis, kuinka paljon juurikin vaatteilla ja varsinkin meikillä on vaikutusta kaikkeen. Vaan kun olin kolmen eri vaatteen kanssa ottanut "before" ja "after" kuvat, ni lopputulos oli toinen. Ei kiinnostanut enään yhtään ottaa kuvia tai tehdä tälle naamalle mitään. Tai tukalle.

Tää kirjotus on ehkä koko mun blogini lyhyessä, mutta ytimekkäässä historiassa kaikista eniten omiin tunteisiin menevä. Niinku iha foriil.

Tää itseinho tätä mun vartaloani, eritoten tätä vatsaa kohtaan on ollut kohtalaisen suuri koko ajan. Nyt kuitenkin täs viime kuukausien aikana se on kasvanut ja kasvanut enemmän vaan all the time. Nää kuvat mitä nyt tossa otin, oli aika pala. Näinkin "kovalle" ämmälle.

Noh, nyt niitä kuvia. Ei varmaan oo vaikee arvata kummassa kuvassa on slimmerit ja kummassa ei.Noissa kuvissa mulla on kuitenkin vielä housut jalassa, jotka myös vetää sitä nahkaa vähän kasaan, eli ero ei näissä oo niin huima. Kunnes sitten..Tässä kohtaa tuli eka poru. Mut ettei se suinkaan jäänyt viimeiseksi itkuksi niin...Enempää kuvia ei vaan kyennyt tästä hommelista ottamaan.

Vaikka mua poruttaa ja vituttaa ihan vitun paljon tätä postausta tehdessä, ni silti mä haluan tehdä tän. Että muutkin näkee sen vitunaikasen nahkaröllykän, mistä aina valitan täällä. Pakko vielä sen verran korjata tätäkin, että noissa kuvissa sentään on vaatteet päällä...Ilman paitaa-kuvan laitan heti, kun oon joskus ehkä sinne leikkaukseen päässyt.

Laitetaampas tähän aamusella otettu kuva, jossa nahka on piilotettu niinsanotusti.

Btw, uus pätmäni.
Huhhuh.

Sääli on sairaus, enkä todellakaan hae sitä tällä ( tai muillakaan) nahkaruikutus-kirjoituksilla tai puheilla. Vaikka mä puhun aika paljon tästä ongelmastani ( mikä tuntuu myös olevan jonkinsortin ongelma osalle), ni mua vituttaa eniten vähättely. Tai " tee vattiksia". Joo kyllä, olen tehnyt. Jos sitä läskiä kuitenkin on kerännyt monta vuotta ja sen pudottaa puolessa vuodessa, niin se ei vaan pysy perässä. Ei vittu millään. "No miks olit niin tyhmä et pudotit niin nopsaan" - En pudottanut, se putosi. Ja edes tämänvertaista tietotaitoa mm. tällaisista asioista ei silloin ollut. Olisikin.

Mutta kuten edellä vähänniinkuin mainitsinkin, niin jokaisella ihmisellä on "akilleen kantapää". Mulla tää on yks. Ei pelkästään nahka itessään, vaan siksi, kun se vaikuttaa niin moneen asiaan. Heijastaa jokapäiväiseen elämään.

No mut hei, tein sentään hyvää ruokaa tänään.


 JA sitä paitsi, nyt en ainakaan huijaa jos käytän slimmereitä.  Everybody knows!!!

( Vaikken siltikään  käytä niitä, kun tiukempien vaatteiden kanssa. Ja tän postauksen jälkeen lupaan olla käyttämättä niitäkään. Paitsi laivalla. Sekin on vaan semikiree)

......................................................................Että semmosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti