torstai 6. elokuuta 2015

Lenssua ja Netflixiä.

Eilen oltiin Lucan ja Peppen kanssa Kirjurinluodossa. Matkalla haettiin pussi sämpylöitäkin, jotka sitten sorsille syötettiin. Kivaa oli ja mikä tärkeintä, Luca oli haltioissaan :)Kotimatkalla haettiin Eemeli Kyläsaaresta meille yökylään. Pojat oli pihalla, pelaili tabletilla ja leikki legoilla. Kivaa kuulemma oli!

Illalla jatkettiin Peppen kanssa katsoon Netflixistä Suits:ia. on muuten hyvä sarja! Ärsyttää jo valmiiksi, kun siellä on sitä vaan 3 tuotantokautta.....Yyh.

Tuhnuster :)

Aattelin jo, et nuha alkais oleen parempaan päin, kun se alko vähän jo liikkuakin. Mut paskat. Eilen illalla alko niin paljon ahdistamaan ja tuntu et henki ei kulkenut kunnolla. Ei oo tollastakaan fiilistä ihan lähimuistissa ainakaan ollut. Peppe jo sanoi, et pitäskö mennä päivystykseen, ku niin vaivalloista meikäläisen hengittäminen oli, mut aattelin kuitenkin odottaa aamuun, et saan soitettua lääkäriaikaa.

Aamulla aloin heti 8 pommittamaan terveyskeskukseen. Nukahdin sen jonotuksen aikana ja vähän hävetti kun sieltä vastattiin ja mumisin jotain ihan omiani siihen ensin, ennekuin tajusin ettei se ollutkaan unta :D Nooh....
  Sain puol yhdeks onneks lääkäriajan. Hengitys oli ilmeisesti edelleen aika raskasta, koska lääkäri pisti mut heti hengittelemään spiraa ( tai mikä ikinä onkaan oikealta nimeltään). Se auttoi kyl hiukan.


Tulehdusarvot otettiin myös. Ne oli kylläkin normaalit, eli virusperäistä on tää meikäläisen kipeys nyt. Lääkäri laitto lähetteen varmuudenvuoksi keuhkokuviin ja verikokeeseen ( keuhkokuumeen ja KEUHKOVERITULPAN?!??!???!!) poissulkemisen takia. Kuvissa ei näkynyt onneks mitään ja verikokeiden vastaukset lääkäri soittaa huomenna. Eiköhän nekin puhtaat ole. Toivotaan ainaki...Diagnoosi siis tälläkertaa virusperäinen keuhkoputkentulehdus.  Koska kyseessä virusperäinen tauti, niin antibioottia ei tullut popsittavaksi. Kuitenkin sain ajan enskuulle hengityshoitajalla, koska jäätävän räkärohinan lisäks keuhkoista kuulu aikamoista vinkunaa niin sisään- kuin uloshengittäessäkin. Jos sieltä jokin astmatyyppi löytyy ( toiv ei) niin veikkaisin ite et kyseessä ois ehkä infektioastma. Nyt vaan viel peukut pystyyn et verikokeissa ei oo mtn ihmeellistä. Ainakaan sitä veritulppaa. Lääkäri kyl sanoi, et hyvin pienet todennäköisyydet, mut tarkistetaan nyt kuitenkin se. Hyvä niin, mielummin tutkitaan vähän liikaa, kun liian vähän...Sain sitten vielä reseptin ventolineen ja reilun viikkon kortisonikuuriin.

Huomenna olis tarkoitus lähteä heti aamusella kesälomareissulle. Kolmisin; Minä, Peppe ja Luca. Näillänäkymin mennään Ähtärin eläinpuistoon ja Tuuriin. Lopullinen päämäärä selvinnee sitten huomenna :)

Mä taidan nyt syödä viel noi salaatinjämät tuolta ja sit pikkuhiljaa sänkyyn, et pääsee aamulla ylös.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti