perjantai 10. heinäkuuta 2015

Tuolilta putoamista, ripsuleita ja kisojen odottelua.

Vähän on vierähtänyt taas, mut onko sen nii väliä?

Joo elikkäs tota edellistä kirjoitusta Power Teamin vahvin-kisoista on luettu yli 500 kertaa. Oli aika hieno fiilis :) Jakojakin näytti olevan yli 20!  Hieno homma ja kiitos jakaneille ja lukeneille! Seuraava kisapostaus tulee sitten sunnuntaina huomisista Meri-porin vahvin-kisoista.

Kyllä aina vähän kuuluu palaa aurinkorasvasta huolimatta!


Treenien osalta on tämä viikko ollut vaan venyttelyä ja vanuttelua. Tänään vielä viimiset kunnon rullailut foamilla ja sitten jos olis valmis huomisiin kisoihin.

Ensviikon lauantaina on kisat meikäläisellä myöskin Imatralla. Matka on "pikkasen" pitkä, mutta eipä noita naistensarjoja oo kauheesti tyrkyllä ni sinne siis matkani käy. Tavoitteena olis, ettei ainakaan viimiseks tulis ja jos tuun, niin en ainakaan joka lajissa sitten oo "huonoin" :) Siittä lisää ens viikonloppuna.

Maanantaina olin pitkästä aikaa Sinin tykönä. Simppa väsäs mulle ripset. Punotukselta ja "säryltä" ei vältytty. Tiistaina mun toisen silmän alareuna punotti aika paljon ja muutenkin tuntu aika kuivalta. Keskiviikkona oli kuitenkin jo paljon parempi ja nyt ei taida punotella enää lainkaan :) JOs sais näitä ripsiä nyt pidettyä hyvänä enkä alkais nyppimään niitä, ni vois alkaa käyttämään taas ihan sillain säännöllisesti. Helpottaa kuitenkin tota salitouhua, ku ei tarvi ripsarin kanssa pelata. :)
Mitäs mä oon oikein touhuillut tälläviikolla....Hmm. Kirkalla poikkesin ainakin tossa...Keskiviikkona. Siinä parituntia istuskeltiin terangilla ja paranneltiin maailmaa. Illemmalla keskiviikkona menin meidän Sannan työ. Tukan värjäysoperaatiota...Vähän vaalennusta ja taittoa. Vieläkään ei ihan haluttuun lopputulokseen päästy, mut likemmäs ainakin. Nyt tuli Sannalle myöskin vaalennuskielto (minulta), mikäli se haluaa, et tukkaa on vielä päässä. Sannalla vierähtikin melkein puoleen yöhön saakka.

Neppi ja Ukko oli kans menossa mukana Kirkan tykönä sumpitellessa :)
Eilen kävin aamupäivällä Annikaa moikkaamassa :) Oli kiva nähdä pitkästä aikaa!

Päivällä hengailin vaan kotosalla, ja ehtoolla kurvasin sitten Santun luo kahville.Sit mun on pakko laittaa kuva, jonka otin ihan veljeäni varten, ku se aina mun suuria epäkkäitäni ihailee;

Nää on ne epäkkäät, joita todellisuudessa ei edes ole :D
Huomiset kisat kyllä vähän väliä jännittää. Tulee sellasia "jännäpyrähdyksiä". Huomenna sitten katotaan, et säilyykö mun tittelini vai ei. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta ;) Illalla juhlitaan jokatapauksessa, tulee sieltä kisoista sitten mikä sijoitus tahansa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti