keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Selkäsäryn helpottamiskikka?

Eilen oli komiata!

Menin pyörällä salille. Selkäreeniä.-SJmave 1x12 50kg ja 3x8 70kg
-Kulmasoutu 2x12 25kg ja 2x12 35kg
-Alatalja 4x12 50kg
-Ylätalja 3x12 35kg.
-Ristitaljassa alasveto 3x12 40kg

Ylätalja kapeella otteella ei tuntunut nyt eilen sitten laisinkaan hyvältä...Suorinjaloin maastavetoa aattelin, kun toi alaselkä on taas kettuillut. En ole sitten sen jälkeen, ku toi käsi meni pääsiäisenä rikki, ni nukkunut kokonaisia öitä. Paitsi sitten ku on ottanut vähän olusta. Siks varmaan siihen on niin helposti kallistunutkin viimekerrat, kun tietää, että saa ainakin hyvin nukuttua..

No mut eniveis, salilta polkasin Kirkalle ja sielt sitten kotiin. Matkaa tuli vajaat 20km. Ihan hyvä fiilis kyllä oli kun kotiin tuli.

Freesinä.
 Nyt mietin sellasta, et annan noi pesisvehkeet ( innirinki, mailat ja räpylät) mun siskoni huomiin ja alan pyörällä sotkemaan aina pesikseenkin. Saa komiaa aerobista sitten jo kun taittas pyörällä salille ja pesikseen. Jos alkais rasva tirisemään tästäkin ruhosta.

Sitten palaan taas tohon selkä-osioon...Viimeyö oli eka kerta n. 2kuukauteen, kun nukuin koko yön ja heräsin vaan pari kertaa. Laitoin tyynyn lantion kohdille kun aloin nukkuun. Se autto kyllä! Pari kertaa herösin yöllä, kun tyyny oli jossain omilla teillään ja hain sitä takaisin. Ensyönä koitetaan taas. Särkylääke-helvetistä pääsin kuitenkin o pois ( kädestä johtuen) ja siihen en enää halua. Vaikka toi särky on välillä ( ainakin aamuisin, öisin ja iltaisin) perkeleen kovakin..Raivostuttavaa. Noh, jos toi alaselkäkin alkais menee paremmaks kun alkaa tota pyöräilyy enemmänki harrastelee.

tänäpä ei oo ollu mtn erikoista. Aamupv oltiin Lucan kanssa kotona. Petteri kävi. Sit meen mutsi tuli poikkeen ja lähettiin sen mukana Pihlavaan. Siellä oltiin parituntia ja sit mama heitti meet takas kotiin. Peppe kun tuli ni poikkesin keskustassa ja sieltä pesikseen. Tai no, pesistä ja pesistä mut jotain sen tapasta ;P Hetki sit kotiuduin.

Tässä just funtsin et alkaisko värjään tätä tupeeta....Hmm.

Juhannuspläänejäkään ei oo sitten minkäänlaisia..Mökille meinattiin lähteä, mut ilmeisesti kohtalaisen surkeeta säätä on luvattu ni eipä sielläkään sitten kauheesti tekemistä oo jos ei pihalla vois olla. Tai voi..mut, nii.

Noooooh, mutta kahtellaan nyt sitten, et mitä se "jussi" tuo tullessaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti