keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Olkapääreeniä.........

Jepulis, eli maanantaina menin sitten iltapäivällä salille. Vihdoinkin sain maksettua sen kk-maksun, kun siellä Power Teamilla nyt vallan on tullut käytyä. Ja pakko sanoa, että parempaa salia saakin etsiä. Eikä vaan pelkästään just se sali vaan se koko fiilis siellä. Mahtava paikka kyllä.

Eka aattelin, jos olis vähän jalkoja tehnyt, mut kun meninkin yksin ni en sitten vittinyt alkaa kyykkäämään. Vaikka kyl siel olis joku varmasti varmistanu jos apua olisin pyytänyt :) Noh, kuitenkin aattelin sitten, et jos nyt piiiiitkästä aikaa niittä olkapäitä.. Hiukan niitä ja sitten selkää.

-Vipunostot 4x12 7,5kg
-Takaolkapäät taljassa 4x12 30kg, 35kg, 40kg ja 45 kg
-Alataljaa 4x12 45kg
-Ylätalja 4x12 40kg
-Kulmasoutu 4x12 (2x25kg ja 2x35kg)
-Alasveto taljassa 4x12 45kg ( muistaakseni)

Ihan hyvä treeni oli ja olkapää(t) ei paljoa narissut. Vipareissa hiukan veti taas tohon soliluun/rintalihaksen kohdille, mut ei niin paljoa et olis tarvinnu lopettaa. Toi 7,5kg käsipainot vipareissa oli ihan sopivat tän 2kk olkapäätreenitauon jälkeen. Tällä viikolla vois ne reenata uudestaan vielä ja koittaa mitä ne diggaa pystypunnerruksesta :)

Salilla meni aikaa vaan n. 45min. Kylläpäs oli nopsa. No ei silti, nyt olinkin yksin.

Reenin jälkeen poikkesin Kirkan tykönä, kun viikonlopun jäljiltä mun takki oli jäänyt sinne. Ei siinä, mut mun avaimet oli siel taskussa :)

Edellispäivän fiilikset ei ollut mukavat, niinkuin maanantain postauksessa kerroinkin. Eilen jo paremmat onneksi. Tästä päivästä en oo ihan varma...

Eilen oli pesäpallopäivä. Alkuun näytti vähän sitlä, et ei saada pelejä aikaseks, mut saatiimpa sit kuitenkin. 2,5h siellä vierähti ja jaloista kyllä huomas.....Komiata.

Tänäänkin piti olla pesistä ton "alkuperäsen"höntsäporukan kanssa, mut aika heikkoa on osallistujamäärä. Perkele. noh, tänään siis salipäivä. Tie jos vaikka niitä olkkiksia...

Kuvia mulla ei tähän postaukseen oo nyt ollenkaan, mut ehkä jo seuraavaan sitten ku aktivisoidun mun kamerani kanssa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti