maanantai 29. kesäkuuta 2015

Kuikan kisat ja uus säkki.

Viikonloppu ja Kuikan vahvin olis taputeltu.

Lajeina oli lastaus (2x100kg säkit, 120kg säkki ja 110kg kivilaatta)
farmarikävely 130kg/käsi
tukkipunnerrus toistoina 110kg
merimieskävely 300kg
atlaskivet (luonnonkivet).

Musta kisat oli jotenkin ihmeelliset ja paikka, jossa ne järjestettiin, oli myös jotenkin vähän erilainen. Paikkana oli Kuikan lava ( piha-alue) vaikka viereinen parkkipaikka olisi ollut paljon ihanteellisempi ihan jo maaston takia. Kisa-alue oli sora-alusteinen ja epätasainen, parkkipaikalla olisi maa ollut edes suora. Noh, eniveis.

Meen Porilaisvahvistukset ( Petteri, Jiri, Mikko) meni Petterin autolla. Minä, äiti, Nea ja Eemeli mentiin asuntoautolla. Ennen 10 lähdettiin. Päämäränä kun oli Jyväskylä...Matka meni kohtalaisen nopsaan ja perillä oltiin vajaa tunti ennen kun kisat alko.

Ihmisöintiä....Sami-Petteri Enroth, Ville Koivu, Jesse Matilainen, Tero Lotta, Mikko Lahti, Veli-Pekka Kauhanen, Harri Väisänen ja Jiri Grönman. Porista oli siis Petteri, Ville, Mikko ja Jiri.

Jiri oli ensimmäinen suorittaja.


Tero Lotta.

Lastattavana oli siis säkit 100kg, 100kg, 120kg ja "kivilaatta" 110kg.

Lastauksen jälkeen farmarikävely. 130kg per händy ja matka oli 40m. Nyt painoja ei kuitenkaan pudotettu, vaan painon kanssa kierrettiin levypaino 20m jälkeen. Söi varmaan kohtalaisen paljon voimia, kuvittelisin.

Lisää kuvatekstiFarkkujen jälkeen oli tukkipunnerrus. toistot 110kilolla.

Veli-Pekka Kauhanen.

Jesse Matilainen.

"Nenänamia" ennen suoritusta. Ja ennen kun kukaan ymmärtää väärin, niin kyseessä siis ihan vain ammoniakkihaistelut :D


Tukin jälkeen merkkaria ja painoa oli sen 300kiloa ja matkaa muistaakseni 22m.

Mikko Lahti.Viimeisenä lajina sitten ne atlaskivet (luonnonkivet).


Ville Koivu.

Harri Väisänen.

Ja Petterikin siihen loppuun viäl.
Sitten olikin palkintojenjako ja voitto tuli Poriin :)

1.sija meni siis Jirille, 2.sija Jesse Matilaiselle (oik.) ja 3.sija Veli-Pekka Kauhaselle (vas).
Sitten alkoikin matka kohti Poria takaisin.


Reissu oli ihan kiva. Sinänsä tuntu vähän hölmöltä, et matka kesti n.4h suuntaansa ja kisat kesti sen päälle 2tuntia :D No, eniveis :)

Kotona olin siinä klo22 tienoilla. Meillä oli ylääriyövieras Pepakin. Sanna H. tuli tähän meille istuskelemaan ja siinä lauleskeltiin vähän karaokea. Peppe heitti Sannan sitten yöllä kotiin.

Sunnuntaina nukuin aika pitkään. Edellisenä yönä kun ei montaa tuntia taas tullut nukuttua....Ärsyttää silti nukkua pitkään, tuntuu niinkun koko päivä menis siinä.

Peppe lähti viemään Pepaa kotiin ja sitten alettiinkin grillailemaan kun Peppe ja Luca tuli kotiin. Sanna H.kin tuli grillailemaan. Kesän ekat grilliluut, aah <3

Kävin tossa viimeviikolla hakemassa hiekkaa mun säkkiäni varten., Eilen kun aloin sitä Sannan kanssa "askartelemaan", niin hiekkaa olikin aivan liian vähän.. Ei edes 60kiloa. Noh, Peppe lähti hakemaan lisää ja nyt olis sitten n.82kilonen säkki tossa pihassa. Nyt tarvis sitten vaan saada se viel ylös :D Kyl se hyvin irtoo ja syliikin tulee, mut ei viel käveleen päässy. Eikä edes seisoma-asentoon. Noh, kyl se sieltä sit nousee.

Luca meni eilen meen Sannalle yöksi ja nyt ne on koko poppoo parhaillaan Kirjurinluodossa :) Siellä siis lasten sellanen isompi leikkipuisto ja "eläintarha". Sieltä mun hirviöni sitten tuodaan kotiin!

Tänviikon lauantaina onkin sitten Power Teamin kisat. Sinne taas karjumaan ääni käheäks.

Nyt kahvia ja tupaakkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti