maanantai 22. kesäkuuta 2015

Juhannuskuulumiset.

Taas on komia postausväli ollut....Noh, laitettaoon se juhannuksen piikkiin.. :)

Torstaina oli sellanen pieni hörppy. Kotona otin muutaman ja menin siskoni Sannan työ. Sieltä mentiin sitten Pihlapubiin...Rollaattorilla :D Ihan kiva ehtoo oli.


Sanna lähti vähän aikaisempaa kotiin ku sillä alko pää polttamaan. Mä jäin viel hetkeks ja kävelin siitä sitten äidin työ yöksi.

Peppe tuli mua hakemaan puoliltapäivin.

Peppe lähti käymään jossain ja me katteltiin Lucan kanssa elokuvaa. Sit sainkin viestin, et ottaisinko TsapiElviiraa yökylään. Tää oli neidin toinen yökyläreissu. Hyvin meni ja kivaa oli :) Lucakin olis koko ajan vaan sylittänyt ja touhunnut Eevin (=tsapielviira) kanssa. Puksukin osas aika hyvin varoa sitä, kun se tossa lattialla touhuili. Mun yli Puksu kyllä kävelee ihan surutta, mut Eeviä varo hienosti.
Elviira nukku yön hyvin. Vähän liiankin....Heräilin vähänväliä ja muutaman kerran vähän jo karjaisin Peppelle, et heiluta nyt sitä sänkyä ( retkisänky oli Peppen puolella). Tsapiliittos nukku vaan niin sikeesti ettei paljon turhia tuhinoita pitänyt :D Aamulla neiti heräs ennen kuutta. Vellipullon lämmitykseen ja sitten neiti oli tyytyväinen parituntia ni sai ite viel torkuttua. :)

Anna haki Eevin jo ennen puoltapäivää.

Me lähdettiin käymään Kellahdella. Vähän klapihommia siinä ja syötiin. Sit tultiin takas kotiin ja mentiin ottamaan pienet tirsat. Lucakin nukahti, vaik niin uhos, ettei yhtään väsytä...Niimpä niin.

Tirsoilta kun herättiin, ni lähettiin onkimaan. Oli onkimisesta puhe kun tuolla Kellahden liki ajeltiin. (Jännä juttu muuten, mut vaikka mun kärsivällisyys ei oo parhaimmasta päästä, ni onkimista voisin harrastaa monta tuntia). Noh, kaupat tietysti kiinni eikä meillä mitään onkia ole...ABC.ltä löyty kuitenkin sitten jonkinnäköinen vempain. Ajeltiin Mäntyluotoon aallonmurtajalle.Komiata oli :) Lähettiin sitten kotiin kun alko sataan vettä jo siihen tahtiin..

Eilen kävin reenaamassakin jo...Oli aikakin tollasen juhannusmättäilyn jälkeen..Nyt viel ku tulis sellaset kelit, et pääse tolla pyörällä sinne salille.

Tossa lauantaiehtoolla kattelin taas kaikkia voimailujuttuja internetin ihmeellisestä maailmasta. Yleareenasta katoin vähän aikaa  smkisoja ( yli 105kg) ja meninkin sitten taas katteleen naisten tuloksia ja lajipainoja. Siittä innostuneena kokeilin eilen salilla "kottikärryn"nostoa. Power teamila on sellanen seinään kinnitetty teline, joka on vähänniinkun kottikärry. Pikkuhiljaa lisäilin painoja ja 185kiloa kun tuli, ni alko jo oleen kohtalaisen painavaa...Toi salin "kottikärry" nostetaan silti tosi alhaalta. Mut eniveis. Smkisoissa naisilla oli siis muistaakseni 210kiloa, et ei siihen nyt mikään ylipitkä matka oo! inan enemmänkin olis tullut vielä, mut tohon 185kiloon jätin.Sitten vähän mavea vetelin, 60kg-> 110kg->120kg ja 1x3 130kg. Enempää ei tullut. Lieneekö sitten juhannuksesta ja eritoten tota kun alla oli toi kottikärrykokeilu. Sitten käviin tekemässä vielä kulmasoutua 4x12 (25kg, 30kg, 35kg ja 40kg) ja haukkareita 4x12 (tanko plus 10kgx2 ja tanko+15kgx2). Sitten kotiin.

Vihdoinkin laitettiin toi kaasugrilli toimintaan. Kuitenkin lähettiin taas onkimaan ennen kun sen enempiä grillailtiin.

Lupasin opettaa Lucalle, miten kala perataan, mut eipä nyt tullutkaan sitten muuta kun pari affenta. Prkl. Noh, kaupan kautta kotiin, grilli tulille ja ruokaa naamariin.

Myöhemmin Petteri poikkes vielä. Sit mentiinkin aikalailla nukkumaan.

Ai vitsit mä odotan huomista....Luvassa olis lajitreeniä flikkojan kesken!! Ekaa kertaa :) Salilta muutama mun lisäks. Odotan kyl innolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti