perjantai 5. kesäkuuta 2015

Jalkareeniä, pesistä ja jotain uutta hankintaa.

Keskiviikkona oli jalkareeniä. Muuten aika samoilla kaavoilla meni kun ennekin, mut nyt tuli koitettua Power teamin salilla ekaa kertaa hack-kyykkyä....Kannatti. Yks pieni muutos antaa lihaksiin heti ihan erilaisen pumpin!

-Kyykkyä 50kg:stä----> viimiset 3x3 90 kilolla ja kevyttä oli. Ens kerralla lisää painoa hiukan.
-Jalkaprässi yhdellä jalalla 2x12 kelkka+20kg ja 2x12 kelkka+ 30kg
-Hack-kyykky 4x12 kelkka+20kg
-Reiden  koukistukset 4x12 35kg

Reeni oli lyhyt, mut ihan perkeleen tehokas....Pitkään aikaan ei oo koivet noin paljoa tärissyt! Lopuks kokeilin sitä pystypynnerrusta. Ihan pelkällä tangolla vaan tein 2x12 ja hyvin kulki ilman isompia krinnailuja.


Keskiviikkona kävin ehtoolla vielä Kyliksessä kattoos TsabiElviiraa. On se kyl niin ihana. Tekis mieli ottaa se kotiin :)

<3
Eilinen meni kotosalla ollessa iltapäivään asti. Lucalla oli taas kohtalaisen vilkas päivä....No, sen kruunas ensimmäiset kaverisynttärit, joihin Luca oli saanut kutsun :) Peppe vei ja haki Lucan, kun  mulla oli pesispäivä. Hyvin oli porukkaa taas ja kivaa oli. Oma peli ei vaan tohtinut oikein sujua; palloja en meinannut saada kiinni olleskaan ja ohilyöntejäkin tuli liian paljon. Noh, jos enskerralla sitten...


Pesiksestä ajoin hippulat vinkuen kotiin hakeen lompakon ja sitten ajelin Santun luo. Siellä sovittelin RULLALUISTIMIA!! Kyllä, luit oikein..Mulla on rullikset ollu viimeks vajaat 10v sitten. Nyt pitäs viikonloppuna mennä testailemaan niitä. Huhhuh, mahdanko pysyy edes pystyssä? Peppelle jo sanoin, et se ottas pyrän ja mä rullikset, et mul olis joku tuki :D Noh, kerron kyllä ihan varmasti ekasta reissusta rulliksillani täällä. Hahah. Niijuu, kiitos vaan Henna rulliksista!

HissiSelfie.
Santulla istuin parisen tuntia. Kymmenen jälkeen olin vasta kotosalla ja siittä suihkun kautta sänkyyn. Uni ei tullut taas millään......Pimennyssverho vois olla seuraava hankinta. Muutenkin vähänväliä vaikeuksia ton nukkumisen kanssa ja toi valoisuus ei siihen auta ainakaan...Hmph.

Tänäpä vähän pläänit vielä auki, et mitä oikein duunais. Peppellä on joku työhommelli ja tulee vaan poikkeen kotona ja vissiinki on sitten iltaan asti. Tai jotai, en tiedä. Jos Lucsuttimen kanssa menis jossain käymään tossa iltapäivällä.

Huomenna olis taas lajitreenit. Ja ehkä pesistä toisen porukan kanssa, miköli nyt siellä porukka innostus ja saatais ne pelit. Huomenna myöskin Enskan 2v-bailut.

Fiilis ollut nyt onneks vähän parempi kun tossa alkuviikolla. Tai paljonkin parempi. Onneks.

En tajua, miten tää kämppä voi jatkuvasti muuten olla tömmönen......persläpi. Eilen siivosin ja taas saa alkaa. Nojoo, Puksu vaihtaa karvaansa, et siinä varmaan isoin syy.

Eipä muuta tältä erää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti