maanantai 4. toukokuuta 2015

Vappu, synttäreitä ja sisustelua ;)

Niin ne vappuvapaat meni ja arki alkoi. Vappu meni tänävuonna lasten kanssa ollessa. Jemina ja Wiljami oli meillä yökylässä.Aika paljon tuli muutenkin pihalla oltua, kun ilma oli suurimmaksi osaksi ihan jees :) Kissojen häkki valmistui vihdoinkin ja Läskikissa oli ehkä maailman onnellisin :D

Perjantaina poikkesin ehtoolla Petterin tykönä ja siittä poikkesin Kirkalla. Oli sinnekin tehty uus komee terassi ja siinä me sit istuskeltiinkin melkeen puoleenyöhön :)


Lucan "aarre"....Lauantaina oli Eemelin 6v. synttärit ja sinne mentiin sitten ennen kahta :) 

Synttäreiltä lähettiin vähän ennen neljää, kun piti kissanhäkki viel maalata ja se verkko laittaa. Taivas alko tummumaan siihen malliin, et meinas maalamiset jäädä. Noh, saatiin katto ja tukipuut maalattua, ni alko tulemaan vettä :D Kuuro ei kyl onneks kauaa kestänyt, eikä satanu muutenkaan hirveesti, ni ei lähtenyt maalitkaan sit onneks liikkeelle :)

Ehtoommalla Tomi, Vilma ja vauva poikkes ja laitettiin sitten kissanhäkkiin vielä se verkko. Sit se olikin valmis :)
Tossa häkissä kun on toi levy oikeallapuolella, niin siitä tulee ovi. Saa siivoilla tota häkkiä ja vaikka veis sen niiden hiekkalaatikonkin sit sinne kesällä aina välillä. Laitan häkistäkin sit myöhemmin parempaa kuvaa :)

Illalla sitten korkkasinkin muutaman oluen ja lauleskelin karaokea. Mika ja Kirka poikkes.

Eilen mentiin Kellahdelle syömään ja sielläkin vierähti sitten parisen tuntia. Loppupv meni huiliessa ja illalla katottiin lätkämatsia, jonka Suomi vei.

Tässä vielä muita kuvatuksia viimeviikolta;"Tsapi-Elviira" <3


 Tänäpä Oli Lucan kerhopäivä ja mä käytin sen ajan hyödyks ja siivoilin hiukan ja kävin kaupassa.


Rasvatonta maitoa. MITÄ VITTUA?? Kyllä, päätin opetella juomaan sitä kevyt maidon sijasta.....

Tähän nyt sitten sitä sisustelujuttua myöskin ;) Yhessä aiemmassa kuvassa olikin jo se HIANOIN juttu esillä...Eli;
MINUN UUDET VALLILANI!!!! Vihdoinkin <3 Kirka bongas nää facekirppikseltä. Hinta kaikille kolmelle matolle oli hyvinkin päätähuimaava.... 50e. Eli melkeen for free. Aah. Mä oon niin lovet nyt!! Ihanaaihanaa <3

Siittä peilistä mainittinkin tos joku postaus sitten ja vihdoin sekin on siis paikoillaan ja eteinen ehkä myös kokonaisuudeessaan valmis. En oo ihan varma viel kenkäkaapin paikasta, mut nyt hetken ainakin saa olla tossa;Se eteisessä ollut peilihökötys on nyt vaatekomerossa. Ainakin toistaseksi. Kattoo nyt mihin se tiensä löytää.....

Peppe ja Luca tuli kotiin aikalailla neljältä ja pian Petteri tulikin hakee mua salille. Pikaset kaffit juotiin ennekun lähettiin. Jotenkin valmiiks vittuuntunut ja turhautunut olo oli tosta kädestä, mut fiilis muuttu salilla kun takakyykky kulki niin hyvin.

-Takakyykky 20kg---->90kg. 90kg tuli 3 toistoa. Joo ei se mikään uus juttu ole, mut tän käden kanssa se yllätti mut. Liikkeen aloitus aina vähän vihlas ja ja sama lopetuksessa. Muuten kulki hyvin kyllä, mut en sit sen enempää repinyt.

-Koukistukset ja ojennukset superina 3x12 30kg molemmat.
-Pohkeita 3x12 Eka sarja käsissä 15 kg:n kiekot ja 2 vikaa sarjaa 25 kilon kiekoilla.

Sitten salille tuotiinkin pari uutta säkkiä. 70kg ja 90kg. Eka vähän siinä mietin et kannattaako koittaa tän händyn kanssa, mut sit kokeilin tota kevyempää. Hyvin kulki ekaks kerraks! 30m kävelin ja se 40m.kin olis tullut kyllä. Käteen ei juurikaan sattunut, paitsi hiukan siinä "asettelu" vaiheessa. Toi 70kilon säkki on vaan niin matala, et siinä otteessa on vähän petrattavaa. Komian tutinan sai jalkoihin ton treenin jälkeen kyllä. Lähdin siis salilta paljon paremmin mielin kun sinne menin, jes! :)


Petteri tuli salin jälkeen vielä kahville. Ite lähin viel salkkareiden jälkeen Kirkalla poikkeemaan. Siellä vähän grillailtiin, ite tyydyin maissiin. Nii ja yhteen pariisin perunaan :D Hyvät maissit oli!


No mites käsi jakselee? Ei kovin hyvin. Nojoo, fyssarilla käynti on auttanut isoimpaan jäkitykseen, mut särky on yhä tallella.....Sain huomiseks lääkäriltä soittoajan. En tie mitä se sitten auttaa, laittaako lisätutkimuksiin vai ei, mut vittu kun alkaa mennä hermo. Siitä on nyt kuitenkin 4viikkoa aikaa kun se salilla meni ja edelleen se särkee. En saa edes auton takaluukkua kiinni, jos sen avaa ylös asti. Perkele. Jos kyseessä on ( niinkun vissiin luultavasti sitten on) lihasjumi, niin saatanan sitkee jumi kyllä sitten onkin...

Huomenna olis tarkotus mennä taas salille ja aattelin kokeilla vähän ojentajia reenata. Katotaan saako taas mennä vaan polkemaan niellen turhautumisen kyyneliä vai saisko edes vähän jotain allijumppaa tehtyä.

Mä muuten alotin kirjoittaan tätä postausta jo aamupäivällä, mut tosiaan nyt vasta sain tän sitten päätökseen :D

Nyt kuitenkin suihkuun ja nukkumaan. Seuraavaks sitten fiiliksiä onnistuneesta tai epäonnistuneesta ojentajareenistä. Laitetaan tähän loppuun vielä Läkikissan fiilistelykuva :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti