torstai 21. toukokuuta 2015

Uus renkuliini!!

Tänään kun Lucan kanssa heräiltiin, ni syötiin puurot ja mentiin aikalailla heti ulos. Kirka poikkes ruokkiksella ja ulkona istuskeltiin.  Jossakin kohtaa sisälle tekeen ruokaa ja sit mentiin tirsoille.


Paprika-papu-tomaatti-sipuli-jauheliharisotto. Omnom.
Tirsoilta kun herättiin, niin Petteri ja Teemu kävi. Ja kivat oli tuomiset;

SE KAUAN ODOTETTU TRAKTORINRENGAS!!! <3 Kiitos Peppe, Teemu ja Petteri.
Painosta ei ollut mitään hajua, mut sen verran hyvän kokonen oli, et ympäri sain, mut tekemistä oli kuitenkin. JES!! Myöhemmin ku katoin renkaasta notulit ja aloin googlettelemaan, niin löysin kun löysinkin infoa just tosta renkaasta/rengasmallista. Painoa tolla on 205kiloa. Aika hyvin, ku aattelin se olevan jotain kahdensadan tienoilla :D Just passelin kokoinen.

Peppe meni salille ja otti Lucankin mukaan. Kun herrat saapuivat kotiin, ni mä lähin poikkee keskustassa ja ruokakaupassa.


Yhteensä tänään pyöritin tota rengasta 4 kertaa. Selkä ei oo ihan täysillä pelissä mukana, kun sitä mavea tein eilen, mut eniveis. Tekniikassa on muutoinkin vähän hiomista, kun ei oo tota rengasta enne tullut pyöritettyä. Tai no, sen verran, et ekoissa Meri-porin vahvin kisoissa. Alustana on mulla täällä kotona nurmikko, joka tällä hetkellä on mukavan kostea a.k.a liukas ja noi kympin tennarit ei oo kyllä yhtään oiva alusta. Onneks pitäs tulla lisää soraa tohon pihaan, ni saa vähän paremmin sitten pyöriteltyä :) Tässä pikkupätkä yhestä pyöräytyksestä;


Nyt mä vietän loppuillan fiilistellen vaan tota mun rengastani <3 Ja kotvasen päästä suihkun kautta unille :)

2 kommenttia:

  1. Jesh, voimanainen jytää! Terveisin kaimas, ja kyllä täällä kyylätään yhä :)

    VastaaPoista