maanantai 25. toukokuuta 2015

Turhautumista osa 9763839.

Joo o.

Kello soi aamulla 8 aikaan, koska piti sitä lääkäriä varata. Noh, yllättäen en päässyt läpi niin jätin soittopyynnön. Takas soitettiin siinä ennen klo 9. Omalle lääkärille (yllätys yllätys) en saanut muuta kuin soittoajan torstaille. En tie onko siitä mitään apua, toivottavasti jotakin.

Eilen taas pumppu sekoili omiaan. Kuitenkin sänkyyn mennessä se oli vähän parempi, kun edellisinö iltoina, mut tänään taas on ollut komiata rumbaa vähän väliä. Taas se alkoikin kun istuin ja "rauhotuin" tähän sohvalle. Tai ainakin nyt taas sen tunnen.

No mites sitten sen kahvin ja tupakan kanssa? Kahvia oon juonut nyt lauantaista asti vähemmän, kun ennen. oon nyt mennyt sillä n. 11 kahvikupin linjalla, joka on n.puolet ehkä mun normaalista kahvikulutuksestani. Joo, onhan se edelleen iso määrä, mut puolittunut about kuitenkin. Sen huomaa...Nyt taas särkee päätä. En tiedä johtuuko siitä, mut kuiteskin. Ehkä tää koko ajan takapiruna oleva hermostuneisuus ja turhautuminenkin johtuu siitä? En tiedä.

Aamupäivällä Kirka poikkes taas ruokkiksellaan ja melkeen samaan syssyyn Osku ja Petterikin kävi.

Sen jälkeen aloin siivoilemaan. Tomi, Vilma ja Jami-vauva kävi myös ja siihen  mun siivoukseni sitten loppuikin, vaikka niin piti sen jälkeen jatkaa :D

Iltapäivällä poikkesin Kaanaassa ja sitten kävin viel Kirkalle laittamassa färiä päähän. Kotiuduin just vasta, puol kymmenen maissa.


Ruokailut on omasta mielestä sujunut hyvin nyt pariviikkoa, mutta vaakalukemassa se ei näkynyt positiivisena; päinvastoin. Kilo tullut lisää. Ei onneks yhtään vituta...Ja joo, kilo on aika pieni määrä, mut kyllä se vituttaa, kun suunnan kuuluis kuitenkin olla alaspäin, eikä ylös. Huoh.

Ton "huiman" painonnousun lisäks mua alko ihan simona nyppiin eilinen treeni ja se, että se ei kulkenut kyllä joteskaan yhtään hyvin. Sitten ku pari tollasta asiaa alkaa nyppiin, niin nyppii kaikki....Tää kämppä, oma naama mikä on koko ajan ku petolinnunperse, tää tukka mikä on ihan vitun ruma, mut en jaks tehdä sille mitään, tää ylinahotettu kroppa mikä pursuu jokasesta vaatteesta ulos ja tursuu tasan niin kauan, kunnes toi vatta ja vittu kiristetään perkele. JA sitä ei tehdä ennen, kun se 15 kiloa on poissa. Ja se vaan ei tunnu lähtevän. Yritän tai olen yrittämättä.

Nää on näitä päiviä, kun ei vaan jaksa. Ei kertakaikkiaan. Mikään ei kiinnosta ja silti kaikki vituttaa.

Noh, onneks tuli kuitenkin lähettyä vähän ihmisten ilmoille. Ei menny ihan koko päivä sentään tässä oman mielen trombissa.

Nooooooooooooooooooooh.......... -________________-


Tänään oli puhetta Petterin kanssa, et oltais menty purtsille, mut tosiaan kotiuduin vasta tossa hetki sitten. Noh, huomenna mennään ( Petteri menee) kokeilemaan vähän rekan vetoa Power teamille.

Nyt pikkuhiljaa sänkyyn vie tieni tän hedeikin kanssa.


4 kommenttia:

 1. Luin myös kirjoituksesi rekanvedosta ja täytyy sanoa että hieno homma!! Turhautuminen on tuttua minullekkin-perus negatiiviselle ihmiselle mutta älä unohda saavutuksiasi; pienessä ajassa olet pudottanut HURJAN määrän painoa, saanut ammatin ja lukenut vielä pt:ksi. Lisäksi oot haastanut itseäsi alkamaan harrastamaan voimailua jossa kohtaat koko ajan uusia haasteita(kuten rekan vetäminen). Kilo ei sinun tiputtamassa määrässä ole paljoa, etenkin kun haet voimaa, jolloin myös lihasmassasi kasvaa? Naamalleen ei kukaan mitään voi, mutta kasvosi ovat kyllä kauniit ja hiuksethan kasvaa aina :) kovat tsempit taas jatkoon ja pidä lippu korkealla, olet esimerkkinä monelle-myös minulle :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi, tulikin hyvä mieli :)

  Toi painonpudotus ei vaan saa mieltä niin hyväksi juurikin ton nahan takia, vaikka tiedostankin että se on iso homma jo itessään. Ehkä siitä iloitsee sitten kaskiverroin kun se nahka on poissa? Toivotaan!

  Kasvaahan se lihasmassa kyllä, onneksi :D Nyt kun sais uuden buustin vielä tohon aerobiseen treeniin niin alkais se painokin sitten meneen alaspäin :) Ja onneksi tosiaan voimailussa ainakin jonkunnäköstä tulosta tulee, vaikka paino ei muutukaan toivotulla tavalla.

  VastaaPoista
 3. Oletkos ajatellut nyt kesän että vaan voimailisit ja ja kun kaikki kisat alkavat olemaan ohi niin keskittyisit taas enemmän aerobiseen/painon pudotukseen? Jos on liian monta rautaa tulessa niin pian voi kaikki mennä päin honkia. Uskon/tiedän vahvasti että saavutat tavoitteesi ja kun vihdoin pääset siitä ylimääräisestä nahasta eroon niin olen mukana juhlimassa :)

  VastaaPoista
 4. Voimailuun oon aikapaljon keskittynyt muutenkin, ei oo tuo aerobinen sitten YHTÄÄN lähellä sydäntä :D

  Kisoja mulla ei oo kun yhdet...Ikävä kyllä naisten voimailu ei vissiin oo vielä niin "in" kun miesten. Tänä kesänä ( ainakin mun tutkimana) ei taiada SM.ien lisäks olla kun kahdet kisat, joissa naistensarja ja nekin tietysti samana päivänä. Jos enskesänä olis jo enemmän :)

  Ja toisaalta mulla ei olekaan mikään kiire painoa pudottaa, ainoa vaan et toi mahanahka muistuttaa mua jokapäivä kurjuudestaan, ni lähinnä ton pääkopan takia :)

  Kiitos "uskostasi" kykyihini :)

  VastaaPoista