perjantai 29. toukokuuta 2015

Raumaa, palamista ja salia.

Eilinen päivä oli kiva, mut kauheen hulabaloo. Aamulla vein Lucan tarhaan ja siittä lähin suoriks sitten Raumalle Riikkaa moikkaamaan :) Siellä vierähtikin mooonta tuntia. Juttua olis riittäny loputtomiin!! Sitten honasinkin, et perkules, tunni päästä oli pesistä ja ekaa kertaa höntsäporukan kanssa. Siitä lähinkin aikalailla hippulat vinkuen kotiin vaihtaa vaatteet ja suoriks kentälle.

Raumalla oli tämmösiä :)

Eipä se taas vaatinut paljoa....
Pesikseen ilmoittautuneista ( yllätysyllätys) ei kaikki tullutkaan paikalle, mut alettiin siinä sitten kopittelemaan. Oli kivam kun joku toinen porukka tuli kysymään, et pelattasko niiden kanssa. No siinä tuli pari tuntia sitten yhtees hakattua ja mukavaa oli! Tietty olis voinu vähän sakkeja sekotella ni olis ollu viel mielekkäämpää. Ehkä ens kerralla :)

Pesiksestä kotiin ja rojahdin sohvalle hetkeks. Siittä tupakalle ja sit otin ton rakin kans ulos ja aloin sitä harjailemaan.....En olekaan vaan kuvitellut, et karvaa olis enemmän lattioilla ku ennen..


Sitte meninki suihkuun ja sänkyy. Pitkästä aikaa nukahdin kohtalaisen nopsaan.

Puolilta päivin Petteri aj Eemeli tuli käymään ja Oskukin. "Tsapi-Elviira" ja Annakin kävi sisällä kun haki Petterin ja Eemelin :)

Sit Salla ja Enska tuli poikkeemaan ja leikkasin Enskalle kesätukan. Iso äijä jo <3 Siitä lähinkin salille ja vuorossa oli haukkarit ja ojentajat. Haukkareihin sain ihan kohtalaisen pumpin, mut tuntu et ojentajat jäi vähän "puoltiehen". Ylätaljassa tehdessä kyllä nekin alko kivasti jo meneen pumppiin, mut silti jotenki tuntu niin vajaalta. Noh, ens kerral sitten.Salilta menin poikkeemaan Christan ja Jounin tykönä kahvilla. Sieltä kotiin ja sit Sanna poikkes pitkästä aikaa.

Huomenna olis aamuiset lajitreenit ja sitä ennen viedään Luca Kellahdelle. Menee oikeen yökylään, kun huomenna olis Kirkan ja Sallan yhteisbailut.

Mahtaisko huomenna uskaltaa kokeilla jo tukkipunnerrusta.....? Kahtotaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti