perjantai 15. toukokuuta 2015

Parantumista havaittavissa ja uudet rakkaudet.

Nonnnniiiin....

Eilen oli taas pesistä ja oli porukka koossa. Kunnon pelit saatiin ja ilmakin suosi :) Positiivista oli myös se, että pystyin heittämään palloa melkein normaalisti!! Tietysti se aina hiukan tuntu kun heitti, mut ei pahasti. Loppua kohden alko kyl vähän enemmän jomottelemaan, mut ilman särkylääkettä pärjäs kuitenkin. JESJES!!!

Edellispäivänä oli koipitreeniä.

Kyykkyä, josta viimiset oli 2x3 90kg ja 1x3 95kg.
-Prässiä (pitkästä aikaa) 1x12 50+kelkka, 1x12 90+kelkka ja 1x12 110+kelkka.
-Ojentajat ja koukistajat superina, molempia 2x12 35kg ja 1x12 30kg.

Aika gutaa teki toi prässi kyl pitkästä aikaa. Pikkasen on kankut ja eturedet tulessa nyt, kun eilen oli sitten tosiaan se pesis vielä...pari tuntia. Eilen noi jalat vasta kihelmöikin!

Mä oon pitkän aikaa miettinyt, et tekisin sellasen kehityspostauksen. Ainoo harmi vaan, et mulla kun tää kone levis sillon, ni kuvat meni melkeimpä siinä. Tai no, nii...no...Mut joo. Eli ns. "enne"kuvia ei oo sellasia kunnollisia.

Vattanahasta en jaksa edes alkaa nyt paasaamaan, mut oon huomannu, et mun sisäreidet ne vaan on ja löllyy. No, jos nyt kun toi niskakin alkaa olee jo onneks parempi, ni sais ehkä jos alotettuu sitä hölkkää. Tai jotai sinnepäin edes.

Ojentajaa erottuu hyvin vähän, mut positiivista on, et se edes erottuu.

Huomaa kyllä kun on tässä 6vk treenattu pelkkiä koipia, et muutenkin on yläkropan koostumus menny ihan sellaseks lölleröks. Tai löllerömmäks mitä se oli. Täs ny koipeloiset ja se "ojentaja" :D

Vaikka en yläkroppaa olekkaan reenaillut nytten, ni must tuntuu, et se ei oo nii  läski enään, mitä se on ollut. Varmaan kyllä on, mut eniveis.
Ylempi kuva maaliskuussa otettu. Kuvakulma tietty vaikuttaa mut kunhan toiveajattelen :DD

Tulispa toi paskakäsi kuntoon jo ni pääsis niitä leukojakin veteleen taas :)

Tänäpä olin pitkästä aikaa kirppareilla ja Kirkakin tuli mukaan. Aikasempaa mietin, et olsin menny, mut sit kun menin Kirkalle kahville ni tuli puhetta ja mentiin sit kuitenkin.

Luca sai komeen spiderman-tarran :)

Ja saappaat. Reimanpopot ja hinta 5e. Not bad.
Löyty myös ikean lasipurkkeja, Puksulle panta ja sellanen ötöille tarkotettu sähköhommeli.

Ja muuten.....Ihka ensimmäistä kertaa edellispäivänä valmistin ITSE uunilohta. Ja oli ihan perkeleen hyvää, vaik ite sanonkin. Tänään hainkin Prismasta reilu kilon lohta ja tein sitä taas ;D Kermaviili"kastike" ja pari perunaa  siihen kylkeen ja avot. Omnom....Lucakin söi mukisematta. Enää en ostakkaan "valmista"kalaa ;)


Tarvii varmaan mennä närppiin sitä fisuu nyt kun nöin tän kuvan :D
Sitten osioon "uudet rakkaudet".....
Adidaksen painonnostokenkulit <3 Vihdoinki!! Tattis Eevalle, joka bongas nää Pakkotoiston sivuilta!

Nää tuli siis käytettyinä. Tai no, edellinen omistaja oli pari kertaa näitä käyttänyt ja todennut pieniksi ja siksi myi. Hintaa näillä oli "huimat" 70 eugenia. Koko 42. Vähän tuntu, et olis varpulit ottanu kiinni, mut tos niillä hetken tepsuttelin ni tuntu jo paremmalta. Reenatessahan se sitten vasta tuntee. Noh, jos ei muuten ni popot jalkaan ja saunaan niitä venyttelemään ;D

Nyt viikkonloppuna olis tarkotus mennä kokeileen pitkästä aikaa lajireeniä.....Merimieskävelyä ja säkinkantoa ainakin. Mavea kevyesti ajattelin kanssa ehkä kokeilla. Kiva kyllä kun tonne salille on tullut ne kevyemmät säkit ( 70kg ja 90kg) .

Ehtoommalla tänään Tomi, Vilma ja Jami-vauveli kävi myöskin :)

Seuraavaa postailua sitten viimeistään lajireenailun jälkeen!!

2 kommenttia:

 1. Voi vitsi, voisit tulla meille kokkaa. :D Uunilohi ois kyl "pitkäst aikaa" hyvää!!!

  Nätit kengät. :D

  Terkuin;
  -Eeva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh ;D Tai sit mä tuu sin syömää??? Must olis parempi niippäi ;)

   Tattista, kiitos sun :D

   Poista