sunnuntai 17. toukokuuta 2015

LAJIREENIÄ!!

Aah, kuusi viikkoa sitten oon viimeks tehnyt lajitreeniä ja sekin jäi silloin lyhyeksi. Tää 6 viikkoo on tuntunut ihan sika pitkältä ajalta....Ja ei toi händy vieläkään oo kunnossa, mut meni noi lajit paremmin kun odotin. Pettymys oli säkit, koska vaan se 70kilonen nousi syliin, mut 90kilonen ei (vielä). Siinä tavoitetta sitten :)

Tässä kerrassa oli myöskin se erilaista, että Peppe oli myös koittamassa vähän lajeja ja hyvin ne meni silläkin. Ripeyttä vähän lisää ni hyvä tulloo :)

Farmarikävelyä, 70kg per käsi.


Merimieskävelykin sujui hyvin ja se 200kiloa tuli, mikä on tullut aiemminkin :) Isommallakin olis päässyt, mut kokeillaan enskerralla sitten :)
Sitten vedettiin Peppen kanssa lastaus niin, et eka 70kilonen säkki, sit 90kilonen ja sit nostamaan se kevyin ( n.80kg) atlaskivi. Petteri autto mua saamaan sen 90kilosen säkin syliin, sain kyllä sen 5m käveltyä sen kanssa ja vielä nostettua ripan yli. Alku sekin :)

Jäi kyllä niin hyvä fiilis nyt tosta reenistä, kun tulokset on pysyneet noissa samoissa lukemissa. Jesjes !!Tänään nyt sitten peruutin osallistumiseni sinne Saariston vahvin-kilpailuun, koska siellä on alkukarsinnoissa se tukkipunnerrus. Ja koska se on juurikkin niissä karsintalajeissa, niin ei sitä oikein voi edes skipata. Harmittaa kyllä, koska siellä olis ollut niin mielekkäät lajit!! Noh, tänävuonna kisataan taas Pihlavassa ja ensvuonna sitten taas uusia tuulia. Toivottavasti olis ensvuonna jo muutenkin enemmän kisoja, joissa mukana naistensarja :)

Nyt kun tähän voimailuaiheeseen päästiin, ni voisin tähän listata vähän PR:iä.

Maastaveto 140kg (ykkönen), fatbarilla 90kg
Penkki 70kg (kaks toistoa vai peräti kolme?)
Kyykky (syvä) 105kg, 90asteen kulma 112,5kg

Tukkipunnerrus 55kg
Merimieskävely 250kg (matka oli alle metri. 200kilolla 20m)
Farmarikävely 2x20m 80kg/käsi
Akselipunnerrus 55kg (muistaakseni)

Atlaskivissä ennätys on 105kilonen irti maasta :D

Penkkitulos mulle ei oo sinänsä mitenkään tärkeä, kun se ei hirveesti auta mua noissa lajeissa. Kyykky tuloskaan ei mulle sinällään mitään merkitse tuloksena, mut se auttaa paljon lajitreeneissä. Onhan se silti hienoa sanoa, et kyykkää yli satakiloa :D  Haha, ei kait.

Hyvin huomaa muuten noista tuloksista, että jalat todellakin on paremmassa tikissä kun muu kroppa....JA eilen itseasiassa kun kokeilin punnerruksia tehdä, ni sain ensin 4 ja sitten myöhemmin 5. Ennen oon saanut 10 miestenpunnerrusta. Että on tää "käsi"vamma kyllä tehtävänsä tehnyt...Onneks nyt sitten edes noita koipia on päässyt treenailemaan...Ens viikolla olis tarkotus sitä mavea koittaa hiukan ja jos noita ojentajia, kun aika heikossa hapessa tuntuu olevan, prkl.

Peppe kävi tossa jokupv vaa'alla. Sill' paino jonninverran noussut ja sanoi nyt aloittavansa taas vähän kyttäämään syömisiään. Ihan hyvä, koska mun nykyinen selkärankani kun on hyvinkin heikko, ni jos sekin vähän kangistuis tässä. Tänäpä kävin kaupassa ja sellasia eväitä tarttu mukaan, et luulis sen motivaation ja selkärangan taas palaavan. Sai tosta reenistäkin niin kivan buustin taas. Jos jo vihdoin alkais teot puhuun puolestaan, perkele.

Huomenna ois tarkotus mennä heittämään kevään ensimmäiset pururatahölkät. Jos sais siitä vuorostaan buustia tohon aerobiseen....Noh, onneks on totta pesistä ainakin ja jos sinne sulkapalloonkin pääsis taas!

Viikonloppu ei mitään kovin erikoista oo sisältänyt. Eilen kävin puoliltapäivin Hennalla, siittä kurvasin K-raudan kautta Kylikseen  Petterin työ.
K-raudasta hain ulko-oveen sellasen turvalukko tsydeemin, koska LUCA NUKKUU NYKYÄÄN OMASSA HUONEESSAAN!!!!! :D Se tuntu olevan mulle paljon kovempi pala, kun Lucalle......


Eka ilta meni suht kivuttomasti. Tänäänkään ei mitään isompia ongelmia ole ollut....Vielä. Nukahtaminen kestää kyllä pidempään, kun ennen.

Nyt suihkun kautta unosille. Lucalla huomenna viiminen kerhopäivä ja sillä aikaa pitäs mennä sinne pururadalle. Pesistäkin ehkä huomenissa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti