keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Epäonnistunut etykyykkypäivä.

Aamulla olin minä ensimmäisenä hereillä. Johtu kuitenki siitä, että sain seuraa kahdesta veljestäni ja Eemelistä :) Kirkakin poikkes taas ruokkiksella ja siinä vähän maailmaa paranneltiin.

Kuten otsikosta saattaa arvata, niin treenit ei kulkenut kovinkaan hyvin. Luulin jo, et oon saanut etukyykyn tekiikkaa paremmaksi, mut paskanmarjat. Tekniikka on hyvä hartioista alaspäin, mut kädet elää kyl jotain ihan omaa elämäänsä......En saa kyynärpäitä tarpeeksi ylös, ja leveempi ote ei tunnu hyvältä. Ranne alkaa särkemään ja sormetkin. Tarvii alkaa vääntelemään noita käsiä, jos ne alkais vähän "joustaa" enemmän. Etureisiä kun on nyt pakko alkaa voimattamaan, jos joskus meinaan sen 90kilon säkin syliini saada ja kantaa sitä. No mutta, tästä on suunta vaan ylöspäin!Kyykyn ja "kevyen" vi**uuntumisen jälkeen vielä prässiä yks jalka kerrallaan ja siihen perään ojennukset ja koukistukset. Hyvän pumpin sai niilläkin kyllä.

Salin jälkeen mentiin Petterin kanssa pesistä pelailemaan. Parin tunnin "loppulämpö" oli ihan jees :)

Pesiksestä heitin Petterin kotiin ja ite kotiuduin myöskin. Kotona lilluskelin hetkin ja lähin viel kauppaan käymään. Empä muista, koska olsin viimeks kaupassa käyntiä näin venuttanut. Kaapissa ei ollut mitään niin oli pakko :D Ei vaan olis millään jaksanut.

Huomenna on Lucan viimeinen tarhapäivä ennen  syksyä ( ellen sitten satu pääsemään töihin tai.... ;) ) . Aamulla vien Lucan tarhaan ja sitten suuntaankin Golfin nokan kohti Raumaa ja meen Riikkaa moikkamaan pitkästä aikaa :)

P.s .Tuleepa muuten lyhkäsiä postauksia nyt kun on kirjoitellut useemmin?

Ni ja juu, oon vielki ihan saatanan innoissani siit rekanvedosta <3____<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti