torstai 16. huhtikuuta 2015

Mielenterveyden horjumista.

Tänään oli salipäivä. Voi vitt...... Tarkotuksena oli tehdä jotain yläkroppatreeniä, mutta toi kipee hartia/niska/selkä/rinta/olkapää päätti toisin. Kokeilin ensin selkää ylätaljassa kahvoilla. Tein 4 sarjaa, mutta yhteenkään kertaan en saanut lopetettua liikettä venytykseen. Sitten menin kokeilemaan, että mitäs stten ojentajat. Noh, sitäkin tein ristitaljassa köydellä sen 4 sarjaa mut krinnas koko ajan. Tässä kohtaa taisin ekan kerran nielasta turhautumistani, mutten luovuttanut vielä. Menin kokeilen haukkareita käsipainoilla. Ei, ei sekään sopinut.

Menin polkeen pyörällä 15km. Ei olis kiinnostanut yhtään. Teki mieli lähtee ovet paukkuen kotiin peiton alle itkemään. Niin paljon turhautti. Siis ihan vitusti. Ei siinä, onhan toi aerobinen hyvää rasvanpolttoa, mut silti.

Ku olin polkenut ni menin vähän venyttelemään ja samaan aikaan nieleskelin koko ajan, koska niin paska olo oli. Kuinka saatanan kauan joudun nyt sitten huilailemaan ja reenaamaan vaan jalkoja?? Noh, ainakin tulee koivet hyvään tikkiin ja vissiin sit tota aerobista tulee vähän pakostakin tehtyä. Huhhuh. Vieläkin vituttaa ja tekis mieli huutaa ja mesota.


Kiva uimarengas. Mut onha sielt kesä jo tulos!


Huoh.
PihlaPubis poikkesin iltasufeella. Mieli teki ton saliepisodin jälkeen kyllä jotain ihan muuta kun kahvia. Onneks pian on lauantain ja Hennan synttärit!


 Siis kyllä meinaan kiehuu toi salihomma......Enskerralla onkin sit turhaa et turhautumisenkyyneliä edes pidätellä, tuntu olevan tänään jo niin vaikeeta. Ja jos tuolta kädestä löytyy jälkeen päin joku isompi viba, ni voin kertoo et räjähdän sit ihan "hiukan".

Nyt jätän tän angstaamisen tähän ja menen suihkun kautta nukkumaan ja toivottavasti huomenna on parempi päivä.....Se ei silti varmaan paljoa vaadi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti